- Poruka
- 663
Nema nista na ovom svetu sto vise emancipuje zenu od shovinizma. A ni hvala da nam kazu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustvari si u pravu, presija stvara bunt, bunt stvara otpor, otpor stvara između ostalog i inat i eto za tili čas napušta kuhinju i upisuje fakultet, e tebi iz inata.Nema nista na ovom svetu sto vise emancipuje zenu od shovinizma. A ni hvala da nam kazu.
Nema nista na ovom svetu sto vise emancipuje zenu od shovinizma. A ni hvala da nam kazu.
Ustvari si u pravu, presija stvara bunt, bunt stvara otpor, otpor stvara između ostalog i inat i eto za tili čas napušta kuhinju i upisuje fakultet, e tebi iz inata.
![]()
A, izvinjavam se, "perem ruke" od rasprava sa ljudima koji su ogorčeni na žene.Iz kuhinje u profesorov kabinet posle predavanja za desetku. Samo vi tu vidite napredak.
Ustvari si u pravu, presija stvara bunt, bunt stvara otpor, otpor stvara između ostalog i inat i eto za tili čas napušta kuhinju i upisuje fakultet, e tebi iz inata.
![]()
Ako baš hoćeš da zalaziš dublje, muško duuuupence je postalo cenjenije od ženskog, iebu ovi što mogu da iebu i muškarce i žene.
Čast profesorima, direktorima, šefovima i svim "foteljašima" koji nisu tako jadni.
Iz kuhinje u profesorov kabinet posle predavanja za desetku. Samo vi tu vidite napredak.
Druže, ja sam muškoФолс флег пресија !
Прекомерна демократија. То је та ваша Демократија без обавеза, без слободе и без суверенитета.
Druže, ja sam muško
Ne znam zašto svi automatski misle da moram da budem žena ako se ne izdr.kavam na njima.
Druže, ja sam muško
Ne znam zašto svi automatski misle da moram da budem žena ako se ne izdr.kavam na njima.
Je l si siguran?
Zar nisi reko na nekoj temi pre neki dan da si zensko?
То је небитно. Битно да је конфликтан и интернационалан.
Pa bitno je. Dzaba polemisati s nekim ko ne zna ni sta mu u gacama.
Теби је потребан конфликт
Apsolutno tačno. Ne znam zašto dodavati nepotrebno na ovo.Ко је расцепљен и конфликтан, њему је све једно ког је пола.
Ja nikada. Oni što se povode za masama.Kud svi turci tu i mali Mujo?
Dobro, alim je rekao da su zavladali kuvini sinovi, pa je logicno da ce oni zenama da daju monopol nad djecom. Poslije toga ti je nebitno sve ostalo, jer ti je presjecena zila kucavica. Znam neke jadnike koji su u tim uslovima usli u "rat sa zenama", umjesto da rat objave kuvinim sinovima.