MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd sad:) Ne preterivaj. Kao da je bitno ko je izdrzljiviji ili jaci.
Poenta nije u takvom merenju.
Ja totalno izgubih poentu
Duže žive zato što ih društvo štiti. Umirale bi i po deset godina ranije kada bi obavljale muške poslove.
Izvini ali sad ja ne čuh veću glupost 😂
Pa lakše je na primer voziti kamion naročito od kada je vozač samo vozač, hidraulika, milina...što bi "crkla" da vozi? :rotf:

Ne znam da li ovo ima direktne veze sa šovinizmom, ali svo vreme koristim glagolski oblik aorist.
Eksperiment, htedoh da vidim kako će "ići" jer polazeći od pretpostavke da Nick "DUH" asocira na mušku osobu, dok ne provere, većina će misliti da sam muškarac iako to nigde ne naglasih niti napisah.
Kao i sada, koristim aorist.
I evo, ima veze.

Aorist je zakon! Niko ne zna kog sam pola, govorim ono što mislim i odgovaraju mi na napisano, a ne na ličnom nivou. (Niti ženomrzačkom).

@Harmonica
Nigde ne rekoh kog sam pola, videh da si zaključio da sam muškog. Ja ne lažem, jednostavno ne razuveravam ljude i zašto si sada besan?
Verovatno na sebe.
Nije moja krivica što izvodiš zaključke na osnovu ko zna čega.
Čim si pomislio da sam žensko- momentalno si počeo da me ponižavaš i vređaš. Eto šovinizma na delu, iz posta prosto izbija iskonska mržnja prema M4j4.

Daj, ti stvarno misliš da je narod, običan narod da ne kažem plebejci degradirao ljudski rod? Pa oni su (kažem "oni" a pri tom isključujem sebe iz te "mase") samo marionete, oduvek su samo to i bili.
Kao i većina žena, kad već pominješ.
Što se demokrata i anti-demokrata tiče mislim da su filozofi pre apolitični nego da su sa bilo koje strane.

Narod=jednina+manjina+množina (ako govoriš o bleblejcima)

Ako hoćeš sebe da isključiš iz mase, moraš poništiti sve što je činjeno da budeš uzgajan kroz bilo koju internacionalu od 1789.g.

- - -
Filozofi su "najpolitičniji", ako već planiraš da se tako izražavaš.

Postoji jedna veoma teška disciplina koja se zove Istorija političke filozofije.

Žene su dakle čak i fizički jače (na duže staze) ali ne htedoh da "otvaram Pandorinu kutiju".

Истрајније, ... кутија је отворена давно.

Сада је ви затворите,

Сви "ДУХ-ови цивилштине су изашли из боце" ... :)

Poslednja izmena:
,,,mala dopuna o ženama porođaju i muškarcima , pa ovako stoje stvari , da se muškarac plaši i pada u nesvest od najobičnije injekcije , a Bogme padaju u nesvest i kad su prisutni dok im se supruge porađaju , msm jasna je stvar po tom pitanju , fizikus ne pravi muškarca jačim od žene ako može da je prebije,,,

Како да не, све сам то тако видео у рату, чини ми се да је било обрнуто ... али нема везе !

Битно је за вас да Демократе побеђују свугде ... :kafa:

Poslednja izmena:
Ajd sad:) Ne preterivaj. Kao da je bitno ko je izdrzljiviji ili jaci.
Poenta nije u takvom merenju.

Јел ?

Замисли да су мушкарци не 30% већи и јачи, већ 3х као код Бабуна, који јесте просек 3-4 женке на једног мужијака.

Пре 150 г. Британци су направили један експеримент са 2 чопора.

Болесни експеримент је завршио тако што је сваки преживели м. наслагао себи неколико мртвих женки или њихових покиданих половина, како су се отимали за њих.

- -
Запад воли да се бави разним декодификацијама разних расних, културних, а сада видимо и декодификацију полних архетипова унутар ч.врсте

Овде у Србији је декодификација увелико при крају !

Poslednja izmena:
,,,zato i postoje posebno muški posebno ženski poslovi,,,barem kad je u pitanju čovekova vrsta,,,

Циљ је да не буде никакве разлике.

Циљ је такав када данас промениш пол да сутра не осетиш никакву социјалну различитост.

@Harmonica
Nigde ne rekoh kog sam pola, ...

Ето...

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: DUH
opsss:) prespavao nam mistik:)

Преспавали сте ми Ви сви овде неколико структурних промена у задњих 400-500.г..

Ове жене су пиш живи, философске и политичке смејурије, па оне стварно мисле да су део плана промена, не још горе, оне мисле да учествују, а најгоре је да мисле да воде промене ... :zcepanje::rotf::hahaha: ... структуре међународне политике и међународних односа. Да то дотле иде...

Циљ је да не буде никакве разлике.

Циљ је такав када данас промениш пол да сутра не осетиш никакву социјалну различитост.

Ето...
,,,tu je najveća zamka o "takvoj" jednakosti koja prkosi svemu što je razumno pa prema tome i najveća razlika,,,između prirodnog i neprirodnog,,,bar ovde na našim prostorima fala Bogu smo dovoljno pametni i mislimo svojom glavom da je biti muškarac to i biti žena to,,,
,,,ne osetiti nikakvu socijalnu različitost,,,kako,,,kada pored dva prirodna stanja muškarca i žene stvara se i treća kategorija koja nije nizašta i pravi još goru socijalnu različitost,,,malo bile dve sad još i treća neka tamo vrsta,,,koja pritom nije nastala nego postala,,,

m. i ž. nisu jednaki, već su kompatibilni.

То покушавају да промене прво кроз социјални реинжењеринг, а онда и хируршки, па и ДНК инжењеринг.

Од претеране демократије и наслине једнакости, постају некомпатибилни !

То се прво одвија у социјалном, а потом и трансхуманим и транссексуалним друштвеним сферама

Poslednja izmena:
m. i ž. nisu jednaki, već su kompatibilni.

То покушавају да промене прво кроз социјални реинжењеринг, а онда и хируршки, па и ДНК инжењеринг
,,,i dobro je što nisu jednaki,,,u protivnom postojali bi samo hermafroditi,,,
,,,i PS,,,kompatibilnost nije samo seksualnost nego nešto mnogo veće i vrednije,,,

,,,tu je najveća zamka o "takvoj" jednakosti koja prkosi svemu što je razumno pa prema tome i najveća razlika,,,između prirodnog i neprirodnog,,,bar ovde na našim prostorima fala Bogu smo dovoljno pametni i mislimo svojom glavom da je biti muškarac to i biti žena to,,,
,,,ne osetiti nikakvu socijalnu različitost,,,kako,,,kada pored dva prirodna stanja muškarca i žene stvara se i treća kategorija koja nije nizašta i pravi još goru socijalnu različitost,,,malo bile dve sad još i treća neka tamo vrsta,,,koja pritom nije nastala nego postala,,,
Pa bas je dobro napisao, samo nisi dbro razumeo....ajd mu se izvini...oces da padne u depresiju, m?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back