MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa upravo sam to i mislila kada sam govorila o emotivnoj zaštiti..
Zašto bi landarala ako ima onog koji joj je dovoljan?
Kada je ispunjena emotivno, ne ide da landara sigurno. Tada ne postojo potreba za čuvanjem bilo koje vrste.

Шта је довољно у порошачком конзумерашком друштву у току 1 живота ?

1 или 2 брака, можда 3 ?

4, 5 или 6, 7, 8 партнера ?

- -
Демократија, љ.права и слободе је постао такође козумеризам.

Tebi je valjda jasno da ima zena koje nista ne moze da zadrzi duze od par meseci ili godinu dana. To je normalno njena stvar i ne bi trebalo da je primer drugim zenama, ali ce ona svakako svoje potrebe da pravda pred zenama osudjujuci muskarce....zato je neodgovorno ili cak zlonamerno govoriti generalno o muskarcima i zenama....narocito koje ne poznjes.

Шта је довољно у порошачком конзумерашком друштву у току 1 живота ?

1 или 2 брака, можда 3 ?

4, 5 или 6, 7, 8 партнера ?

- -
Демократија, љ.права и слободе је постао такође козумеризам.

Vidi, odnosi između dve osobe nemaju nikakve veze sa društvom.

Odnosi su uslovljeni isključivo njihovim međusobnim razumevanjem.

Vidi, odnosi između dve osobe nemaju nikakve veze sa društvom.

Odnosi su uslovljeni isključivo njihovim međusobnim razumevanjem.

Па то овде тупим годинама.

Шта ће ти онда демократија, постмодернизам, нво, толико агенција и 6,000 законских аката ?

Немож јаре и паре

Капиш?

Tebi je valjda jasno da ima zena koje nista ne moze da zadrzi duze od par meseci ili godinu dana. To je normalno njena stvar i ne bi trebalo da je primer drugim zenama, ali ce ona svakako svoje potrebe da pravda pred zenama osudjujuci muskarce....zato je neodgovorno ili cak zlonamerno govoriti generalno o muskarcima i zenama....narocito koje ne poznjes.

није пример, већ проблем

Istina da tupis.
Nego, kada se govori o muskom sovinizmu nije isto govoriti o nekome ko trpi budalu u kuci i snalazi se kako zna i o nekome ko ima neznu, nezasticenu i naivnu zenu....sto direktno vodi do toga da je svako grupasenje glupavo....jer u intimnim odnosima muskarca i zene nema ni slicnosti sa drugim parovima.

Naravno da postoje. Mi i govorimo o delovima muške i ženske populacije.

Nisam rekla da si glup, samo nisi ništa naučio o m-ž odnosima. Moraš da radiš na tome..
Ne bi da zvučim kao ti, ali preporučujem, ako nisi, da pročitaš Krotko jagnje Dostojevskog, pripovetka svega pola sata tvog vremena. Možda shvatiš razliku u doživljaju žene i mučkarca.

СВи који раде на м-ж односима у струкури постмодернизма и демократије , ме

н-е ... и-н-т-е-р-е-с-у-ј-у !

Зато сте ме површно и прогласили за глупог и примитивног.

Naravno da postoje. Mi i govorimo o delovima muške i ženske populacije.

Ја говорим о структури која расцепљује и конфронтира чланове у целој породици и полно и генерацијски и родитељски !

Али прво се нападају институције које су кодификовале традиционализам

СВи који раде на м-ж односима у струкури постмодернизма и демократије , ме

н-е ... и-н-т-е-р-е-с-у-ј-у !

Зато сте ме површно и прогласили за глупог и примитивног.
Njeno je da te napada, sto bi i borac radila, a tvoje da branis jer je tema samo na jednom golu, svesno postavljena da se muskarci brane.

Njeno je da te napada, sto bi i borac radila, a tvoje da branis jer je tema samo na jednom golu, svesno postavljena da se muskarci brane.

Па то је конфронтација и фрагментација.

Ја кажем да не забијају једни другима прејако голове, јер ће почети крљање по цеваницама, а онда ће и ножеви да раде.

Ја сам за то да прекину ту глупу утакмицу, где судија навија за њих, да заједно избаце судију са терена и да се увате у коло насред терена и заиграју правих игара ...

Ne da se brane, nije tako ni najmanje.
Samo da razgovaramo o tome kao pojavi.

Структура је на вашој страни.

Претварају се да су пријатељи женама, а наговарају вас да смо ми м. вама непријатељи.

Жене, глупаве па поводљиве !

Шта ћу ? Морам да се склоним од тог беса.

Ја говорим о структури која расцепљује и конфронтира чланове у целој породици и полно и генерацијски и родитељски !

Али прво се нападају институције које су кодификовале традиционализам

Pa vi ste me prvi napali što sam počela od tradicionalizma?

A stigli smo do odnosa unutar veze, ne vezano za uticaj društva.
A ti se opet vraćaš na društvo.

Па то је конфронтација и фрагментација.

Ја кажем да не забијају једни другима прејако голове, јер ће почети крљање по цеваницама, а онда ће и ножеви да раде.

Ја сам за то да прекину ту глупу утакмицу, где судија навија за њих, да заједно избаце судију са терена и да се увате у коло насред терена и заиграју правих игара ...
Ali kolega, pa ona je dosla na temu da se razigrava ne da se miri, ljubi i drzi za ruke. nece valjda lako da preda prednost koju ima?

Толико увлачење женама из свих структура, је просто сумњиво.

Неку им опаку превару смишљају, а ми не знамо како да их заштитимо од тих постмодерних крпеља.

Пропашће од слаткоречиве и преварантске мангупарије

U okvirima postavljenih granica, tacnije na jednom golu. Svaka diskusija koja bi promenila pravac prema zenskom sovinizmu je muski sovinizam.
Debilne zene se ne racunaju vec samo debilni muskarci. Dobar teren....za zenski sovinizam.

Ja sam upravo to pokušala da objasnim, kako ja vidim.
Da je od postanka sveta muškarac kao dominantna figura u odnosima prihvatio takvu ulogu kao rođenjem datu. I da je oslobađanjem žena počeo da se javlja muški šovinizam kao vid otpora.
Na muški šovinizam, naravno tek oslobođene žene odgovaraju ženskim šovinizmom.
Ne negiram ni jedan.
Ne osuđujem muškarce što su skliznuli u to jer je to potpuno prirodna pobuna, samo verujem da dovoljno savesno u današnje vreme to može da se obuzda, a ne da se produbljuje.

Толико увлачење женама из свих структура, је просто сумњиво.

Неку им опаку превару смишљају, а ми не знамо како да их заштитимо од тих крпеља.

Пропашће од слаткоречиве и преварантске мангупарије
Svaka se skola placa, no, ja sam ubedjen da covecanstvo dobija i kroz povredjivanje zena. oliko njih ce nasesti na sovinizam, toliko ce ih se i opametiti, a koliko muskaraca ce stradati zavisi od svakog pojedinca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back