MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne radi se o meni, ni najmanje.. Radi se o vašoj predstavi žene.

Na osnovu njenog izgleda, površnom posmatranju stvari.
A upravo si i potvrdio. Zašto bi se zamarao, gušio. Kad može da dobije i lutku da prosipa po njoj.. šta god poželi
Upravo ti potvrdjujes ono sto sam napisao....generalno shvatanje muskog posmatranja zene ili kako zena misli da muskarci vide zenu ili jos bolje, kako je neka zena rekla da muskarci vide zene.....a realno to je sasvim tvoja predstava generalnog vidjenja muskog odnosa prema tzenama iz koga izbija "svi su isti"

Upravo ti potvrdjujes ono sto sam napisao....generalno shvatanje muskog posmatranja zene ili kako zena misli da muskarci vide zenu ili jos bolje, kako je neka zena rekla da muskarci vide zene.....a realno to je sasvim tvoja predstava generalnog vidjenja muskog odnosa prema tzenama iz koga izbija "svi su isti"

Opet ponavljam, nisam napisala NI JEDNOM svi muškarci, nego muški šovinisti.
Oni su tema. Zašto ih tako grčevito branite?

Ne znam, ja ne kmečim.

To kako vi čitate moje pisanje je do vas.

Ja pokušavam da objasnim šta je muški šovinizam i kako bi možda mogli da preokrenemo sliku.

I naravno da generalizujem jer generalno smo preplavljeni muškim seksističkim odnosom prema ženama i masovnom prihvatanju žena na takav odnos prema njima.

Јел ти разумеш да мушки шовинизам није дошао из примордијалне традиције, или ако не разумеш овај појам, да шовинизам или феминизам или трансхуманизам.... није постојао пре 150.г., а код нас ни пре 100.г.

A ja mislim da si sasvim promasila temu koja je tada imala sasvim drugaciji pravac, a cak ni tada nije postavljena generalno, vec po tacno definisanim ciljevima na forumu.
Ubedjen sam da bi te Borac zpz demantovala u mnogim tvrdnjama.

I naravno da generalizujem jer generalno smo preplavljeni muškim seksističkim odnosom prema ženama i masovnom prihvatanju žena na takav odnos prema njima.

Где то ?

Овде на форуму ?

Овде је сва сила декадентних модератора усмерена на "опоравак" ЉиС-а !?!!!???

Шта им то значи питај њих.

Ало, Натали, ловачке приче о сексу су старачке приче, пред умирање, како појединца тако и цивилизације !

Овде Свет умире.

Tema je otvorena pre 13 godina i ne verujem da je tada forum bio preplavljen postovima gde se na svako pitanje odgovara hebo bi je, ne bi je hebao
Ili fotografijama i gifovima u kojima su žene, pa objekat

Па о чему ја сво време овде говорим ...о пропасти Света.

Пропаст перцепције Света (метафизичка промена)

Jbg, ti ko pijan plota.
Propast! Propast! Propast!

Pa vidimo to svi, ali šta da se radi..

О томе ти говорим, боље немој ништа да радиш, ни на мрежама, ни у стварности,нарочито када си бесна, огорчена и емотивно растројена.

Тако бесне изађу ове невладине бабе, разграде мало друштвеност и онда Свет опет клизне мало у амбис.

Не чачкати око нових 2000 или 20,000 закона са којима се "мења" Свест.

Али ти си преплављена емоцијама и оне треба да имају неку сврху, иначе не би постојале.

Зашто постоје, да сметају разуму ?
I kad pričam tiho i kada ćutim i kada spavam i jedem i ljuštim grašak, JA sam preplavljena emocijama.

I moje emocije ne smetaju mom razumu.
Ako imaš utisak takav, onda grešiš.
Ja sam manijak za kontrolu nad emocijama i kada ti misliš da sam besna, ja sam zapravo potpuno smirena.

Elementarno nepoznavanje ženskog ponašanja

Trebalo bi da znaš da kada žena ućuti, tada se kuva, dok priča sve je u redu.

Онда овако, да вулгаризујемо комплован проблем са емоцијама:

зашто си узнемирена када су жене замењене луткама на којима ови ЉиСовци просипају сперму?

или

зашто сте ви жене понижене када идете у банку да се оплодите од оних неспособних, декадентних и јадних мушкараца који дају сперму сваки 3. дан (у ЕУ за 50Е по исправном узорку)

??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back