Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo toga se promenilo od početka ove teme,
a muški šovinizam i dalje postoji.
Nikad nisam uspela doznati šta tačno znači feminizam: znam samo da me ljudi zovu feministkinjom kad god iskažem osjećaje
po kojima se razlikujem od otirača pred vratima...
Zena..![]()
Ravnopravnost u sexu - pa to je glupost !....
Mi smo nesposobni da ih iebemo u mozak, kao one nas ...![]()
Feminizam, obično ga razvratne žene zloupotrebljavaju kako bi zadovoljile sopstvene seksualne potrebe, je glupost - svi normalni ljudi bi se morali da borimo i izborimo za jednakopravnost žena u društvu …
]
Iako je zakljucak ispravan, postavka je sovinizam na sovinizam, jer kao sto feminizam ne vodi racuna o drugoj strani, tako i ti guras sve u isti kos.
a tako je svaki borac za ravnopravnost ujedno i razvratna zena, a tu ne mogu da se nadjem....
I za Vas važi malopređašnji odgovor - niste shvatili smisao onoga što sam eksplicitno naglasio ...
Ravnopravnost u sexu - pa to je glupost !....
Mi smo nesposobni da ih iebemo u mozak, kao one nas ...![]()
nisu one krive,
mi smo...![]()
Verujem da bi to bila lepa dosetka, ali opterecenje sexom koji vi iskazujete govori da je dosetka istinita, ali i vasa intelektualna priroda znanja ili primena
neznanja kroz retoriku gluposti.
- - - - - - - - - -
Kada bi svi neuspesni politicari mislili da su filozofi tesko da bi na cije delo mogao da se pozivas u svojim retorickim spinovima.
Džaba ti, Krstane, dobra duša
kad ti je veliki Ego ne sluša.![]()
To ti 100% potvrđujem! Možda ne ljubavnici, al ebaci esu!![]()