MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E baš..i ja sam to primetila..retko koji muškarac uopšte razume šta žena priča a još manje šta želi..:mrgreen:

Kad bi našla jednog takvog, koji ume da sluša i klima glavom, gde bi mi kraj bio...:neutral:

E baš..i ja sam to primetila..retko koji muškarac uopšte razume šta žena priča a još manje šta želi..:mrgreen:

Kad bi našla jednog takvog, koji ume da sluša i klima glavom, gde bi mi kraj bio...:neutral:

LB, taman posla da sluša i klima glavom... pa kako bi onda tvoj vrcavi um došao do izražaja? Hajde, de da sluša ( ali ne baš sve) ali to sa klimanjem glave NIKAKO! ;)

P.S. svim ŽŠ naravno i svim MŠ želim nezaboravno, dugo i toplo leto, sa puno, puno žensko-muških "čarkica" u svakom smislu! :)

Ne znam gde sam pročitala ali sam zapamtila pa da podelim sa svojim dragim šovinistima
i šovinisticama.."Snagu dobijaš kad te neko mnogo voli, dok hrabrost dobijaš kad nekog duboko voliš."..

Snage mi ne manjka ali hrabrosti itekako...;)..ne znam zašto sam ovo ovde napisala ali napisah..

Kaniju?..Šta je to kanija?..:think:

Мач је оружје за блиску борбу, мада постоје и друге намене, као што су украсне или ритуалне. Састоји се од зашиљене једностране или двостране оштрице, причвршћене за држач (балчак) и заштићене металном навлаком (ток, корице или каније).:)

Ne znam gde sam pročitala ali sam zapamtila pa da podelim sa svojim dragim šovinistima
i šovinisticama.."Snagu dobijaš kad te neko mnogo voli, dok hrabrost dobijaš kad nekog duboko voliš."..

Snage mi ne manjka ali hrabrosti itekako...;)..ne znam zašto sam ovo ovde napisala ali napisah..

Hrabrost dobiješ i kad je onaj koga voliš u opasnosti.
Hrabrost da se preobučeš u muškarca i spaseš ga iz zarobljeništva, hrabrost da ga ostaviš i živiš bez njega ako je to za oboje bolje.

Razne su hrabrosti.

I nekako mi se čini, možda grešim, da se i snaga i hrabrost crpe iz samog sebe, a ne iz drugog.
Jer, na kraju krajeva, rađamo se sami. I umiremo sami. Društvo nam treba za ono između.

1.)E baš..i ja sam to primetila..retko koji muškarac uopšte razume šta žena priča a još manje šta želi..:mrgreen:

2.)Kad bi našla jednog takvog, koji ume da sluša i klima glavom, gde bi mi kraj bio...:neutral:

Slede Odgovori: ...khh hmm

1. i 2) muskarac uglavnom ne razume sta zena prica. (dokazano. ne racuna se ono idi kupi, plati racune, odvedi dovedi decu, nacepaj drva...itd) Iz tog razloga tesko da danasnji M. klima glavom, jer ne razume, i svako ko je klimao nastrada kad tad. Klimanje je zabranjeno u manifestu MS. :D:D:D

Hrabrost da se preobučeš u muškarca i spaseš ga iz zarobljeništva, hrabrost da ga ostaviš i živiš bez njega ako je to za oboje bolje.

Razne su hrabrosti.

I nekako mi se čini, možda grešim, da se i snaga i hrabrost crpe iz samog sebe, a ne iz drugog.
Jer, na kraju krajeva, rađamo se sami. I umiremo sami. Društvo nam treba za ono između.

Tako je..i nek znaju svi muški da su žene hrabrije..ponekad malo izgube samopouzdanje ali se brzo povrate..:D

Slede Odgovori: ...khh hmm

1. i 2) muskarac uglavnom ne razume sta zena prica. (dokazano. ne racuna se ono idi kupi, plati racune, odvedi dovedi decu, nacepaj drva...itd) Iz tog razloga tesko da danasnji M. klima glavom, jer ne razume, i svako ko je klimao nastrada kad tad. Klimanje je zabranjeno u manifestu MS. :D:D:D

A to je dakle opet neka muška ujdurma..nema klimanja glavom pa taman i kad znate da zaista niste u pravu..:mrgreen:
..a sve zarad uspostavljanja kontrole?..
Imam jednu drugaricu koja ima običaj da mi kaže: E, znam da si u pravu ali nisi u pravu !!..obožavam da se prepirem sa njom..:D

zar sam rekao kanija:gace:

Sad je kasno da se vadiš..:D..i savet: u rukama treba držati nešto bolje..:lol:..recimooo cvet i sva će ti vrata biti otvorena..;)

:evil:..šteta što je slabo čitljiva ova slika...ali potrudite se..:lol:

women-golfers.jpg

Razne su hrabrosti.

Da,
Hrabrost decaka je da se preobuče u devojcicu i prodje pored portira u zenskom internatu .... :D:D:D

Eehhh...kada se setim...

;)

nekako su nas tada obozavale, bili smo kao desperadosi, musketari,

Bili ste lovci, ne ulepšavaj sliku..:mrgreen:

A mi to tada nismo znale (sad znamo :evil: ) pa smo vas obožavale i volele i čekale na prozorima sa puštenim kikama da se uzverete uz njih..
..sad kad znamo da je vama lovcima jedino bitan trofej, samo se šalimo da vas volimo i obožavamo..:lol:

:eek:...Prestaću da verujem u ljubav, sama sebe uplašim ovakvim istinitim zaključcima..:mrgreen:

Tako je..i nek znaju svi muški da su žene hrabrije..ponekad malo izgube samopouzdanje ali se brzo povrate..:D

A to je dakle opet neka muška ujdurma..nema klimanja glavom pa taman i kad znate da zaista niste u pravu..:mrgreen:
..a sve zarad uspostavljanja kontrole?..
Imam jednu drugaricu koja ima običaj da mi kaže: E, znam da si u pravu ali nisi u pravu !!..obožavam da se prepirem sa njom..:D

Sad je kasno da se vadiš..:D..i savet: u rukama treba držati nešto bolje..:lol:..recimooo cvet i sva će ti vrata biti otvorena..;)

E to si u pravu, mozda sam se pogresno izrazio ali htedoh da kazem niista bez cvrste ruke. Ne poricem da ta ruka treba i da pridrzi cvet

dusho,ne mislim na batine ali zna se ko kosi ko vodu nosi ( moze i po guzi ponekad za nevaljalice) :perv: nego..zena uvek treba biti mila slatka da dragi da duso (pod uslovom da doticni nije mamlaz) poput dusevne hrane coveku koji ce njen zivot uciniti sigurnim i srecnim,cvrsta ruka je samo figurativno

dusho,ne mislim na batine ali zna se ko kosi ko vodu nosi ( moze i po guzi ponekad za nevaljalice) :perv: nego..zena uvek treba biti mila slatka da dragi da duso (pod uslovom da doticni nije mamlaz) poput dusevne hrane coveku koji ce njen zivot uciniti sigurnim i srecnim,cvrsta ruka je samo figurativno

A,ko kosi? :lol:

zena uvek treba biti mila slatka

jel,baas treba? ma ajde... i kazes nisi sovinista? :roll: :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back