MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"...jer svi smo samo blede senke istinske nespoznatljive apsolutne volje,

dok princip odredjuje karakter,
,a karakter odredjuje sudbinu,"

Ne bih se složio nikako :aha:

Senke nismo već refleksija i to dosta tačna i jaka, svojih predaka i roditelja po mnogim pitanjima.

Karakter se nasleđuje, sa njim se ili rađaš ili ne rađaš, kasnije na osnovu iskustava dodatno se utvrđuje u zavisnosti od okolnosti.
Karakter određuje koje i kakve će principe prihvatiti neko kao svoje, a na osnovu tih prihvaćenih principa osoba određuje svoju sudbinu :aha:

Ne kaže se džabe :"Ne pada iver daleko od klade" ili "Krv nije voda" :aha:

Poslednja izmena:
Pa, dodjosmo i do projekcija (mada je sve vreme ima, ali je sad ogoljena). Slutila sam ja ovu primitivnu formu muškog šovinizma umotanu u šarene papire, no, ostavih da se sam razmota.
Tipičan primer muškog šoviniste - on bi ženu, ali ne zna kakvu. Te iskonske vrline žene, na sve naše vapaje, nije nabrojao. A, nije, zato što ne zna šta bi sa ženom.
U ovom primeru vidim sve odlike muškog šovinizma - ženo, ja te se plašim!

A, pa, jok, ne... ne...

čuj sad Ž.sve razume oko sebe , ali sebe nikad.
(sve i nikada je figurativno - prevedeno najcesce - tj.princip)

Uuu... Ee... Ja ne znam sta bi sa njom....cccc...ccc

Sa takvom Ž. se stvara kraljevstvo....
Ceo svet moze biti tvoj (zajedno sa njom)

kralj kraljuje
kraljica vlada.

;)

Oko bolda se ne bih složio....sa takvom ženom se stvara dinastija a ne samo kraljevstvo u prenesenom smislu naravno, mada je i u kraljevstvima bilo dosta takvih primera.
Samo su retki oni koji su imali ili koji imaju sreću da naiđu na takvu ženu, a još ređi koji uspeju da je prepoznaju :aha:

Pa, dodjosmo i do projekcija (mada je sve vreme ima, ali je sad ogoljena). Slutila sam ja ovu primitivnu formu muškog šovinizma umotanu u šarene papire, no, ostavih da se sam razmota.
Tipičan primer muškog šoviniste - on bi ženu, ali ne zna kakvu. Te iskonske vrline žene, na sve naše vapaje, nije nabrojao. A, nije, zato što ne zna šta bi sa ženom.
U ovom primeru vidim sve odlike muškog šovinizma - ženo, ja te se plašim![/QU

A, pa, jok, ne... ne...

čuj sad Ž.sve razume oko sebe , ali sebe nikad.
(sve i nikada je figurativno - prevedeno najcesce - tj.princip)

Uuu... Ee... Ja ne znam sta bi sa njom....cccc...ccc

Sa takvom Ž. se stvara kraljevstvo....
Ceo svet moze biti tvoj (zajedno sa njom)

kralj kraljuje
kraljica vlada.

;)

Oko bolda se ne bih složio....sa takvom ženom se stvara dinastija a ne samo kraljevstvo u prenesenom smislu naravno, mada je i u kraljevstvima bilo dosta takvih primera.
Samo su retki oni koji su imali ili koji imaju sreću da naiđu na takvu ženu, a još ređi koji uspeju da je prepoznaju :aha:

nekome je potrebno ogledalo, a većini da pogledaju pored sebe i videće divnu ženu :)

28642635.jpg

I onda nama žene pričaju o ravnopravnosti :mrgreen:

:mrgreen:
A ti bi da nas navučeš pa da se izletimo da nam trebate?..aa...neće moći...ccc..:mrgreen:
Pa da ispadne da smo džaba kucale ovoliko na ovoj temi...:lol:

Jeste!

Dzaba ste kucale...

,pa i na mnogim drugim temama....cccc...., a sta cu Vam ja, ovo je konflikt sovinizma...

ili / ili

nema i / i

---

Jedini kompromis je moguc
Mi da Vam damo dusu , a Vi nama Vase telo... :heart:

(moze? .... :mrgreen: ... ? )

---
(nemas odgovor, ..aha...jel?)

:mrgreen:

Jeste!

Dzaba ste kucale...

,pa i na mnogim drugim temama....cccc...., a sta cu Vam ja, ovo je konflikt sovinizma...

ili / ili

nema i / i

---

Jedini kompromis je moguc
Mi da Vam damo dusu , a Vi nama Vase telo... :heart:

(moze? .... :mrgreen: ... ? )

---
(nemas odgovor, ..aha...jel?)

Ma nemoj, boga ti..:evil:..mi džaba kucale (?) dok nam ti nudiš maglu (tj. dušu) a za uzvrat tražiš nešto opipljivo (tj. telo)..:lol:..

Koja padne na te fore "ccc" odma nek se samokazni...a kazna nek joj bude:.. deset dana provedenih sa tobom negde na moru, destinacija po izboru..firma plaća..:mrgreen:..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back