MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako i ja umem da idealizujem rečeno..:(..ali ipak, reči su opasno oružje i treba pažljivo sa njima..a tu rečenicu je sigurno izmislio neki muškarac...:lol:

To je tvoje shvatanje nekih rečenica i treba da imaš :) zbog toga, nije to idealizacija. Kad malo bolje razmisliš, sve je relativno, i skoro sve može da se shvati na mnogo načina (čak i 2+4=100 može da bude tačno :)). Reči jesu opasno oružje, ali tek kad su satkana sa delima. Inače gube smisao.
Ne znam ko je izmislio rečenicu, ali tu bih mogla napisati ono Ž50%:M50%, pa nek vaga ko hoće ;)

Sad ću ovu slatku devojku da iznerviram :mrgreen:

Ž. i kada su srećne traže nesreću. One jednostavno ne mogu da podnesu pravu sreću i da sve bude ok, i budu ispunjene stvarnom srećom i radošću. Ne zna se zašto imaju potrebu za patnjom? ! Kod njih postoji Potreba za neki,m neiskazivo, neizrecivo, nespoznajni mazohizam, koji nama M. nikako nije jasan. Mi se samo prilagođavamo vašoj vetrenjastoj, nestabilnoj, neodlučnoj prirodi. :eek:
Zezne se debelo onaj M., koji se primi na Ž.glumu i prihvati se te uloge da joj pomaže u toj tzv. nesrećnoj njenoj fantaziji.

:mrgreen:

Što si se lepo opisao ovde. :malav:

Ne možeš me iznervirati Mystic , jer se svaki stav i različitost trudim da ispoštujem i razumem.

Ovo što si napisao je istina, ali bih dodala da je svojstvena za oba pola.
I dodala bih da je u umu onog koji nesvesno čezne za patnjom i povređivanjem, "ipak manja" krivica nego u onoga koji to izvrašava.

Misliš li da nije moguće čak i postojanje takvih patoloških potreba kod osobe tretirati sa razumevanjem i ljuavlju.. pre nego sa batinama?

Ili samo reći odlazim ja, ovo je previše...

Mada da u pravu si.. šta kad se dve takve osobe nadju.. jer one se zapavo i traže..
Ona koja je celog života gledala ili i osetila kako su žene one koje se fizički i mentalno zlostavljaju i on koji je sve te metode dobro upio u sebe.
Čini se da je ponašanje po modelu neminovno.

Mada ja nisam za mirenje sa situacijom..
život je bitka i svako je vodi na nekom polju..
predati se.. znači ne živeti.

mehanicističko shvatanje ... :confused:

..kvantna teorija uma

:eek:

:think:

Ovde na temi ŽŠ stalno proturate mehanicističko shvatanje ŽU.
Iz tog razloga drage Ž. častim Vas slede'im:

Postojanje teorije neodređenosti i neodređenosti kao pojma istinitosne vrednosti onemogućava determinizam. Prema tome nije determinisano kako se neko bavi tvrdnjama (u postovim) u prethodnim mehanicističkim opisima uma, a usput pominje kvantnu teoriju uma.
(kognitivnost) ?
Dakle, besmisleno je ponašati se 1.) pukim materijalističkim stavovima: opažajnog, stvari po sebi, Njutnovski, tvarno, dokazivo zapadnjački, racionalno alhemijski, trodimenzionalistički, a držati se pri tome 2.) principa: netvarnog, Hajzenbergovski neodređenog, kvantnih teorija, plankovih veličina, kvantnih skokova, transcendentnog, istočnjački mudrog, ali ne spoznajnog, neopredeljenog, iracionalnog...

Iz svega proističe 1.) nije niti će biti jednako 2.)
1.) = ŽU
2.) = MU

Prema tome 1.) singularno i 2.) beskonačno ne može biti spojeno kosmički u jedno. Postojanjem principa 1.) i 2.) postoji ..., PV, E, m,.. zovemo ga opažajni kosmos. Oboje, 1.) i 2.) je sve više svesnije da se evolutivno razdvajaju iako imaju određene spoznaje da su bili jedno primordijalno mikrokosmičko biće. Sobzirom da se i ŽU i MU lagano sve više razdvajaju, a pošto evolucija nekako "ne ide divergentno unazad", već se "razdvaja konvergentno unapred" (osim u nekim grotesknim situacijama) kao ni vreme, ostaje nam da vidimo šta će biti od te jadne budućnosti koju nam u ovom trenutku sprema singularni pol kroz globalističku zaveru (ops ...novotariju). S obzirom da se Kosmos širi i sve više razdvaja : racionalan 1.) svet od iracionalnog 2.) sveta, nerealno je očekivati da će involucija ŽU u povećanju singularnosti koju protežira moderno feminističko nadmaterijalno i nadasve racionalno i pragmatično, nezajažljivo proždrati u sopstvenoj gravitaciji. Obrnuto u slučaju prejakog MU brzo ćemo se razleteti u svim pravcima.Međutim ukoliko ljudsko društvo bude imalo potencijal M.razuma za 0.0000....000001% većeg od Ž.razuma i odabere drugi scenario tj. princip M.beskonačne, aktivne, kreativne sile, čeka nas lagano i neminovno razdvajanje, čežnja, rasipanje materije, rasplinjavanje, veoma usporena termodinamička smrt, kada prestaju da bivstvuju i da postoje najmanje čestice, pa i područje plankove konstante u kom se nešto može kvantno odigrati.
Bićemo tada sinhronizovani sa Kosmosom i dočekaćemo, na istoj talasnoj duzini, smrt zajedno sa njim. Mozda postanemo bogovi.
Sve ostalo će biti za mene promasen scenario

Kraj predavanja
Ovaj čas je besplatan ;)
Srdacan pozdrav
:D:D:D
~~~~~~
Ja i Jastvo

Hmm..singularitet je mesto gde nam odredjena pojava nije definisana, jasna tj. čudna je, nastrana, osobena....el tako..?
..zato možemo da se bar privučemo dimenzijama (iako ih ne razumemo) kojima barata kvantna mehanika, kako kaže Bea i onda ...e, onda jednačine pobrljave...:lol:
... tj. postojeći zakoni fizike prestaju da važe, a modeli, kao što je opšta teorija relativnosti
počnu da izbacuju rezultate kao što je + beskonačno...:mrgreen:
Reče neko...:D

Imala sam lošeg profesora fizike, samo nas je maltretirao i nije nas gledao u oči nego u dekolte...:mrgreen:
A ti..?..el gledaš u oči kad držiš čas...:flert:

Ž. i kada su srećne traže nesreću. One jednostavno ne mogu da podnesu pravu sreću i da sve bude ok, i budu ispunjene stvarnom srećom i radošću. Ne zna se zašto imaju potrebu za patnjom? ! Kod njih postoji Potreba za neki,m neiskazivo, neizrecivo, nespoznajni mazohizam, koji nama M. nikako nije jasan. Mi se samo prilagođavamo vašoj vetrenjastoj, nestabilnoj, neodlučnoj prirodi. :eek:
Zezne se debelo onaj M., koji se primi na Ž.glumu i prihvati se te uloge da joj pomaže u toj tzv. nesrećnoj njenoj fantaziji.

:eek::eek::eek:
Jel ti ovo ozbiljno?
Čekaj da razjasnimo ...... Čitam i ne verujem ......
Odnosi li se ovo na sve žene ili samo na patološke ličnosti?

Hmm..singularitet je mesto gde nam odredjena pojava nije definisana, jasna tj. čudna je, nastrana, osobena....el tako..?
..zato možemo da se bar privučemo dimenzijama (iako ih ne razumemo) kojima barata kvantna mehanika, kako kaže Bea i onda ...e, onda jednačine pobrljave...:lol:
... tj. postojeći zakoni fizike prestaju da važe, a modeli, kao što je opšta teorija relativnosti
počnu da izbacuju rezultate kao što je + beskonačno...:mrgreen:
Reče neko...:D

Imala sam lošeg profesora fizike, samo nas je maltretirao i nije nas gledao u oči nego u dekolte...:mrgreen:
A ti..?..el gledaš u oči kad držiš čas...:flert:

Šta singularitet? To je Vaš princip, zato vam sve formule u telu i po duši pobrljave kada uključite taj isti singularitet prekomerno. !
Ne znam ja tačno šta kaže Bea ?

:zper: mnoge će "kandžice" iskočiti iz nežnih, ženskih ruku posle ovakvih reči!
Devojke, 'ajmo :manikir: pa u kontranapad! :zcepanje:

Da, da, a neće da prizna da su oni, MU, "preorijentisani" na pitanja od "opšteg značaja u društvu" što se itekako odražava na funkcionalnost tog istog društva, i gde imamo bežanje od konkretnih životnih odgovornosti u nepraktično filozofiranje o politici i natprirodnim pojavama i ostalom...

1.) Ko ga ne zna skupo bi ga platio.

2.) Mystic, dragi, ti si nepresušni izvor kojekakvih teorema na ovoj temi.

:cmok2:

:think:
Draga, slatka tanušna :mrgreen: ženice ;)
1.) Nisam skup, već badava. (sve sto je od prirode treba ubrati i ne cekati da otpdane sa zlatne grane)
2.) Od kuda znaš .. ;) ... da sam nepresušan. Šta god se govorkalo ne veruj preterivanjima.
3.) Grrrr... (ovo ti je za "kojekakvih teorema" )

Srdačan pozdrav
:D

Da, da, a neće da prizna da su oni, MU, "preorijentisani" na pitanja od "opšteg značaja u društvu" što se itekako odražava na funkcionalnost tog istog društva, i gde imamo bežanje od konkretnih životnih odgovornosti u nepraktično filozofiranje o politici i natprirodnim pojavama i ostalom...

Ljuuu ...
?

... zar tako a?... :eek: ... mi smo MU-MU, a Viste ŽU-ŽU ... :hahaha: :zcepanje:
Ne !
Žene preuzimaju sve više društvenih odgovornosti (za koje nisu spremne, one bi al ne znaju), te je vidljiva, svakodnevno, naočigled, jasno da jasnije nemož biti, involucija Lj.društva. Funkcionalnost pada. :eek: ... neće da raste ...:rtfm: ... videćemo uskoro kontraindikacije epigeneze.

:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back