MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljuuu ...
?

... zar tako a?... :eek: ... mi smo MU-MU, a Viste ŽU-ŽU ... :hahaha: :zcepanje:
Ne !
Žene preuzimaju sve više društvenih odgovornosti (za koje nisu spremne, one bi al ne znaju), te je vidljiva, svakodnevno, naočigled, jasno da jasnije nemož biti, involucija Lj.društva. Funkcionalnost pada. :eek: ... neće da raste ...:rtfm: ... videćemo uskoro kontraindikacije epigeneze.

:hvala:

Šta se :eek:? Nije tako?
I još na sve to svoje nepraktično, MU pita ženu "Kako tako plitko razmišljaš? Samo tome težiš (a pritom, to "samo" predstavlja zdravu osnovu za izgradnju normalnog MŽ odnosa... i naravno sve što posle toga prirodno proističe (mikrokosmos), pa tek onda može da se priča o nečem većem, o nekom ozbiljnijem radu u širem krugu)"?
Ono što je vidljivo, svakodnevno, što se nama dešava, svi smo krivi, opet 50-50. ;)
Valjda ćemo, uskoro, promeniti smer kretanja.

:think:
Draga, slatka tanušna :mrgreen: ženice ;)
1.) Nisam skup, već badava. (sve sto je od prirode treba ubrati i ne cekati da otpdane sa zlatne grane)
2.) Od kuda znaš .. ;) ... da sam nepresušan. Šta god se govorkalo ne veruj preterivanjima.
3.) Grrrr... (ovo ti je za "kojekakvih teorema" )

Srdačan pozdrav
:D

Zar sam debela :eek:

1.) ti se nudiš :eek:. Šta ću sad :think:
2.) malo li je skoro 200 strana :whistling:
3.) grrrr ..... (i ja tebi isto tako :mrgreen:)

Em spamuje, em ne odustaje, em hoće pažnju :rtfm:
Kako ga zauzdati :aha:

:eek: ... mala zaigrala si se ;)
Rekli smo samo kafa, a ti si vec zavrsila na zurci ... :D

Povedite bar jos jednog muskarca. S kim cu da pricam ? :cool: ... sa vama pijem kafu :lol:

:hahaha:

Kafa je "klot" ili možda sa ratlukom i kiselom vodom? ;)
Predlažem da ipak muškarci ostanu da čuvaju svoju kuću (i spreme moža ekstra doček za svojeŽŠ). Uostalom niti čitaju , niti pišu na MŠ pa šta će onda i na kafenisanju?:lol:

Žurka??...:p

Samo još jednu prepreku da preskočim i s vami sam u sredu u 21h...:mrgreen:

:(
Kakvu prepreku? Pančevački most? :D

Povedite bar jos jednog muskarca. S kim cu da pricam ? :cool: ... sa vama pijem kafu :lol:

Povedi ga sam. Uostalom, poziv je javan.
Ako se niko od MŠ ne javi, daćemo ti perje da nas ladiš. :zcepanje:

Volim da se igram..šta ću...još samo da naoštrim noktiće..:manikir:

P.S. Naravno da mislim na napad na stav i mišljenje koje Mystik strastveno iznosi ovde, a ne na personu lično! :zcepanje:

Ps...sad mu je u opasnosti i persona lično..:mrgreen:..podji i ti...da ga braniš...:lol:

:(
Kakvu prepreku? Pančevački most? :D.

E, taj...stra me od njega :zcepanje:...moram da iznajmim nekog skeledžiju...:D

Stani malo! Na čijoj si ti strani? :think:
Ovde ti piše da si žensko. :think:

Da, da, žensko sam biće ;), i obično sam na strani koja mi trenutno prija :zper:a citat je reakcija na predlog LB:

"Citat:
Original postavio spasilda Pogledaj poruku
P.S. Naravno da mislim na napad na stav i mišljenje koje Mystik strastveno iznosi ovde, a ne na personu lično!

LBarbara:

Ps...sad mu je u opasnosti i persona lično....podji i ti...da ga braniš..."

Nadam se da raščivijasmo i moj rod a i moju poruku...
Molim vas, drage moje ŽŠ budite i nežne sa Mystic-om, ipak nam je on veoma izuzetan primerak MŠ i zaslužuje bar u sredu uveče da se "zakopaju ratne sekire" (:zper: zadržite se ipak na "naoštrenim kandžicama" i ostalom sitnom ženskom inventaru).
Prijatno kafenisanje vam želim!:ok:
Jedva čekam četvrtak i vaše utiske!:D

Da, da, žensko sam biće ;), i obično sam na strani koja mi trenutno prija :zper:a citat je reakcija na predlog LB:

"Citat:
Original postavio spasilda Pogledaj poruku
P.S. Naravno da mislim na napad na stav i mišljenje koje Mystik strastveno iznosi ovde, a ne na personu lično!

LBarbara:

Ps...sad mu je u opasnosti i persona lično....podji i ti...da ga braniš..."

Nadam se da raščivijasmo i moj rod a i moju poruku...
Molim vas, drage moje ŽŠ budite i nežne sa Mystic-om, ipak nam je on veoma izuzetan primerak MŠ i zaslužuje bar u sredu uveče da se "zakopaju ratne sekire" (:zper: zadržite se ipak na "naoštrenim kandžicama" i ostalom sitnom ženskom inventaru).
Prijatno kafenisanje vam želim!:ok:
Jedva čekam četvrtak i vaše utiske!:D

Izvini molim te. Totalno sam previdela da je LB predložila da braniš opoziciju. :rumenka:
Za ratne sekire, ništa ne obećavam. ;)
Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back