MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:mrgreen:
deca su umnija od vas koji konzumirate "jelen"

Znaš, ćuti i ne progovaraj posle ovog posta. Ni ja te ne bih gore nagrdila.

:zag:

Ne verujem da su umnija! Možda su Deca trezvenija ?

Uostalom, Ja nigde ne rekoh da im je zabranjena i koka kola i pivo.
Oni nisu šegrti, vać samo učenici, dakle samo gledaju ... u prave ljude :D

;)
aj, poz i ne sekiraj se....
JA

Poslednja izmena:
Opisujući sposobnost žena, neki iskustveni muškarac-istraživač žena (izvin'te zaboravila sam mu ime) je izjavio: " Kada žena uzme stvar u svoje ruke, ta stvar uopšte više nije mala".
Pretpostavljam da pritom nije baš mislio na Džoker-karte ;)
i Ž. i M. šovinistima želim vikend pun lepih ŽM sučeljavanja duša i tela! :)

Neki pravi MŠ otvorio temu na ljisu "da su li žene mahom lažni moralisti..." i
drugi mu odgovara ironično "ma nisuuu..." i postavio je deo iz Maratonaca "Šta to radiš kume" (kad Bogdan D. uhvati Seku i Todorovića u radnji).
Ja im odgovorim "Pa naravno da nisu! Ona nije lažni moralista, već je on nepoželjan muški primerak!
Čak je i postavio pitanje, na koje zna odgovor, "da li sam šugav?".
I zadovoljno se smeškam što sam im mudro kontrirala, ustvari, jednostavno sam htela da im ukažem na njihovu subjektivnu definiciju ženskog morala, bilo istinitog ili lažnog, kad ono "Izvinite, tema je zaključana", a da nisam ni primetila :rumenko::lol:)
I, tako, žene moje, eto nama još jedne etikete u nizu. No, bitno je to, da su nam oni, MŠ, od prave istine sazdani :rotf: i :heart:

Neki pravi MŠ otvorio temu na ljisu "da su li žene mahom lažni moralisti..." i
drugi mu odgovara ironično "ma nisuuu..." i postavio je deo iz Maratonaca "Šta to radiš kume" (kad Bogdan D. uhvati Seku i Todorovića u radnji).
Ja im odgovorim "Pa naravno da nisu! Ona nije lažni moralista, već je on nepoželjan muški primerak!
Čak je i postavio pitanje, na koje zna odgovor, "da li sam šugav?".
I zadovoljno se smeškam što sam im mudro kontrirala, ustvari, jednostavno sam htela da im ukažem na njihovu subjektivnu definiciju ženskog morala, bilo istinitog ili lažnog, kad ono "Izvinite, tema je zaključana", a da nisam ni primetila :rumenko::lol:)
I, tako, žene moje, eto nama još jedne etikete u nizu. No, bitno je to, da su nam oni, MŠ, od prave istine sazdani :rotf: i :heart:

.. Više bih rekla da je lažni ženski moral pod opaskom jer je ženski , kao što odgovorih na toj istoj temi ( koja brijem nije zakljucana ) .. muški je standard, ženski je vec za osudu ..
Ka i sve ostalo labavo na ovom svitu .

.. Više bih rekla da je lažni ženski moral pod opaskom jer je ženski , kao što odgovorih na toj istoj temi ( koja brijem nije zakljucana ) .. muški je standard, ženski je vec za osudu ..
Ka i sve ostalo labavo na ovom svitu .

Ne razumem cemu takvo razmisljanje. Ok, ima sovinista, ali na obe strane, ravnopravni smo i po tome kao i po svemu ostalom. Zene postujem, imam majku, imam sestru, imam devojku... I one su zene. Neshvatljivo mi je kad cujem sta neki muskarci rade zenama, ali sa druge strane, kad malo zagrebes ispod povrsine, obicno ima bar malo i zasluge. Ne slazem se da se silom bilo sta resava, time covek samo pokazuje nemoc pred problemom,ako ga ima, a obicno ga ima.Samo hocu da kazem da niti su sve zene svetice, niti su svi muskarci djubrad. Dakle, zene su za postovanje, ali i muskarci...

Ne razumem cemu takvo razmisljanje. Ok, ima sovinista, ali na obe strane, ravnopravni smo i po tome kao i po svemu ostalom. Zene postujem, imam majku, imam sestru, imam devojku... I one su zene. Neshvatljivo mi je kad cujem sta neki muskarci rade zenama, ali sa druge strane, kad malo zagrebes ispod povrsine, obicno ima bar malo i zasluge. Ne slazem se da se silom bilo sta resava, time covek samo pokazuje nemoc pred problemom,ako ga ima, a obicno ga ima.Samo hocu da kazem da niti su sve zene svetice, niti su svi muskarci djubrad. Dakle, zene su za postovanje, ali i muskarci...

Slažem se .
A sad bi ti dala cice i minđu na jedan dan .. pa da kažeš nešto sa stajalište žene :D

Zasluge za šta?...:D

Inače se slažem...:)

Zasluge za šta?...:D

Inače se slažem...:)

Misljenja sam da svako sam kroji svoju sudbinu. Znaci, nista nam se ne desava slucajno. E sad, samo se ne slazem sa nacinom na koji neki muskarci resavaju problem sa osobom suprotnog pola. Pritom ne mislim samo na fizicku silu. Ali hocu da kazem da zene umeju da budu svakakve, pa da nekad zasluze sudbinu koja ih zadesi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back