MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj dobro...lažem...

:confused:

...ma da...svi smo mi isti...svinje koje jedva čekaju da povrede čedno žensko čeljade...
...ovoko generalizacije nisam vido odavno...
...da...ipak ova tema ima za svrhu pljuvanje po muškarcima...

Poslednja izmena:
aj dobro...lažem...

:confused:

...ma da...svi smo mi isti...svinje koje jedva čekaju da povrede čedno žensko čeljade...
...ovoko generalizacije nisam vido odavno...
...da...ipak ova tema ima za svrhu pljuvanje po muškarcima...

Aj dobro, ti ne lažeš..:confused:..ti si poseban, drugačiji, jedinstven..ni jedan drugi
nije kao ti...samo ti ne gledaš u zmijska tela devojaka koje prolaze pored tebe dok
držiš svoju devojku za ručicu i samo ti odolevaš da iz kola svirneš zgodnoj devojci na šetalištu...:cool:
A i ja sam posebna, kunem se:lol:..samo ja ostajem hladna na bicepse i tricepse
lepih muških tela i uvek ostajem veštica...pa kad me neki lepi crnooki pogleda a ja
mu skrešem u brk..ovako..:evil:

Ma hajde DLOA :D....ovo je bio još jedan pokušaj da ti objasnim da se zezamo..:)
..nadji mi ijedan post koji vredja muški rod u pravom smislu te reči..a okreni samo
prethodnu stranicu pa pogledaj kako nas muški zadirkuju...:mrgreen:..pa kako da ćutim, bre...
...aj nek me neko nauči...:zcepanje:

:sad2:

Ma , ma , nemoj ti...

kada vas (za)dirkujemo onda smo šovinisti, kreteni, grubijani....

kada vas ne (za)dirkujemo onda smo šmokljani, smotanci ili pe.de.riii ...

~~~~~~~~~~

sram vas bilo... folirantkinje, jedne....

nemate vi pojma sta oćete... isto kao u supermarketu, tražite kao nešto...ccc...

Poslednja izmena:
Ma , ma , nemoj ti...

kada vas (za)dirkujemo onda smo šovinisti, kreteni, grubijani....

kada vas ne (za)dirkujemo onda smo šmokljani, smotanci ili pe.de.riii ...

~~~~~~~~~~

sram vas bilo... folirantkinje, jedne....

nemate vi pojma sta oćete... isto kao u supermarketu, tražite kao nešto...ccc...

Ovo je objava rata :eek: ...:zcepanje:

Kada odgovaramo na vaše zadirkivanje onda smo glupače, k.urve, lake ženske..
Kada ne odgovaramo na vaše zadirkivanje opet smo glupače, k.urve, lake ženske...

Kako god da okreneš..isto...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Gde me stalno podsećaš na onu lepšu vrednost mišića...:rumenko:
..onda ne mogu da se svadjam...:lol:

Izgubićemo rat...:mrgreen:

Nećemo, imamo i mi mišiće.

76037099.jpg

Ma hajde mila, đaba im te stine ako im nema naših rukica da miluju ;)
A i nije ništa loše u tome da se malo prikaže i nježnija strana .. kontra efekt, zbunit ce ih..:mrgreen:

Greška..kad im dozvoliš da vide nežniju stranu onda se tek uobraze...:lol:
Bolje da misle da ih ne volimo...:mrgreen:..bez obzira što ih toliko volimo...:rumenko:

Nećemo, imamo i mi mišiće.

76037099.jpg

:zcepanje:... idemo u rat sa papilotnama...za pojasom nam vise tiganji i šerpice...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
..zveckaju štipaljke oko vrata...:rotf:...mirišemo na sveže vanilice i tek iscedjeni sok od dunja....

:heart:

Greška..kad im dozvoliš da vide nežniju stranu onda se tek uobraze...:lol:
Bolje da misle da ih ne volimo...:mrgreen:..bez obzira što ih toliko volimo...:rumenko:

:zcepanje:... idemo u rat sa papilotnama...za pojasom nam vise tiganji i šerpice...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
..zveckaju štipaljke oko vrata...:rotf:...mirišemo na sveže vanilice i tek iscedjeni sok od dunja....

:heart:

A neznan.. zenski meki treptaj i pokoja suza ( za dobrotvorne svrhe ) su adut .
Nije da kazem da se vadim na to .. al nema li lipše kad ti muško ljubi suzu , kad mu postotak sirovine opada ka šecer pred mekocom žene i njenih mekih postupaka :)
Al naravno triba bit majstorica i znat to upotrijebit kad zatreba .. :mrgreen:

Ma eto.. tek tako , palo mi na pamet.. možda sam deeeeeblo u krivu , a možda i nisam ;)

Aj dobro, ti ne lažeš..:confused:..ti si poseban, drugačiji, jedinstven..ni jedan drugi
nije kao ti...samo ti ne gledaš u zmijska tela devojaka koje prolaze pored tebe dok
držiš svoju devojku za ručicu i samo ti odolevaš da iz kola svirneš zgodnoj devojci na šetalištu...:cool:
lepih muških tela i uvek ostajem veštica...pa kad me neki lepi crnooki pogleda a ja

Ma hajde DLOA :D....ovo je bio još jedan pokušaj da ti objasnim da se zezamo..:)
..nadji mi ijedan post koji vredja muški rod u pravom smislu te reči..a okreni samo
prethodnu stranicu pa pogledaj kako nas muški zadirkuju...:mrgreen:..pa kako da ćutim, bre...

dobro...

c060.gif

A neznan.. zenski meki treptaj i pokoja suza ( za dobrotvorne svrhe ) su adut .
Nije da kazem da se vadim na to .. al nema li lipše kad ti muško ljubi suzu , kad mu postotak sirovine opada ka šecer pred mekocom žene i njenih mekih postupaka :)
Al naravno triba bit majstorica i znat to upotrijebit kad zatreba .. :mrgreen:

Ma eto.. tek tako , palo mi na pamet.. možda sam deeeeeblo u krivu , a možda i nisam ;)

Apsolutno nema ništa lepše od toga ;)...ali kratko traje...:neutral:

ma jok...skroz isti...gledam...gleda i ona...:per:
...a u pravom smislu reči nisam ni očekivo da vim...ipak se to ovde radi suptilnije...što bi rekli...prccanje na finjaka...:per:
...a muškići ko muškići...zatupasti, pa ne umeju drugačije...:rumenko:

Ček bre, je l mi se čini ili je to fotka iz filma "Niske strasti", u kome Šeron Stoun vešto barata šilom za led? :sad2:

Gle stvarno, jes je...:lol:...Savremene barataju dugim nogama i šilom za led a tradicionalne mišićima i oklagijom...gde je tu razlika?...:mrgreen:

Ratujemo od kad je sveta i veka protiv ljutih nam neprijatelja..:cool:..al nekako jedva
čekamo da uletimo u borbu prsa u prsa...ccc...

A zanimljivo je to da Šeron u tom filmu govori malo al nosi "psa" sa sobom..hmmm..
..ja negde grešim...:think:..pa mnogo pričam umesto da delam...:eek:

Gle stvarno, jes je...:lol:...Savremene barataju dugim nogama i šilom za led a tradicionalne mišićima i oklagijom...gde je tu razlika?...:mrgreen:

Ratujemo od kad je sveta i veka protiv ljutih nam neprijatelja..:cool:..al nekako jedva
čekamo da uletimo u borbu prsa u prsa...ccc...

A zanimljivo je to da Šeron u tom filmu govori malo al nosi "psa" sa sobom..hmmm..
..ja negde grešim...:think:..pa mnogo pričam umesto da delam...:eek:

Ili :zper:
Ekelston-porodica2.jpg

Nego, ti si ćutala sada nešto oko dve nedelje :think:, pa reko' sada se malo odmaraš pričajući :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back