MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde me stalno podsećaš na onu lepšu vrednost mišića...:rumenko:
..onda ne mogu da se svadjam...:lol:

Izgubićemo rat...:mrgreen:

Imam ja jednog kolegu, totalno zaeban lik, pravi šovinista, pogotovo po ovoj tački
4) Teorija po kojoj žene nisu pametne kao muškarci, tj, koriste polovinu mozga;
i pomislih ja jednom da mu kažem, da umesto da ebe koleginice u zdrav mozak, da se spusti jedno pola metra niže, ali bojim se da će me pogrešno razumeti :rumenka:
Ali onda stvarno ne bi bilo ratova :D ili bar u manjoj meri :confused:
Mislim, ni oni u takvim situacijama ne mogu da se svađaju :)

Zasto zene stalno protestvuju da nigdje nema "pravih muskaraca"? Je li to zato sto postoje prava zena, ali ne postoji pravo muskarca?

Mislim, ako zene i muskarci treba da budu jednaki u drustvu, onda muskarac mora veoma da oslabi i oglupi. I onda kad se to desi, smeta vam sto nema "pravih muskaraca"?

DANAS JE DVO-GODIŠNJICA OVE TEME, ZAR NE? Pa srećno ćaskanje!

Vidi stvarno! :p

:vatromet::vatromet:

Happy%202nd%20Birthday!.jpg

Nešto, što je nastalo iz zafrkancije, uspelo je da opstane toliko dugo, i da pruži kako ozbiljne, tako i neozbiljne odgovore.

Zasto zene stalno protestvuju da nigdje nema "pravih muskaraca"? Je li to zato sto postoje prava zena, ali ne postoji pravo muskarca?

Mislim, ako zene i muskarci treba da budu jednaki u drustvu, onda muskarac mora veoma da oslabi i oglupi. I onda kad se to desi, smeta vam sto nema "pravih muskaraca"?

:eek:.....ne, ja ćutim, ja sam rešila ali zaista da naučim da ćutim...
....ne, ja neću ništa da kažem...:mrgreen:

Ako vec trazite jednakost, onda bi ste morale nalaziti "prave muskarce" medju onima koji vas podrzavaju. A ako takvih tamo nema, onda morate razmisliti sta vam je vaznije, pravi muskarac ili jednaka prava.

Dokazite da te dvije pojave nisu obrnuto proporcionalne!

(ali kad zene ne bi bile sitnicarke i kad ne bi radije ginule za ideale!)

Ja mislim da je vas "pravi muskarac" metroseksualac iliti Kinez (oni se radjaju bez dlaka na grudima), jer zene ionako bjeze iz sela u metropole.

Jedini je problem taj sto dlake pokrivaju iskljucivo najvaznije dijelove tijela, a srcanost, hrabrost, strast, odlucnost, volja, gdje se dadose oni kod gologrudih?

Poslednja izmena:
Ako vec trazite jednakost, onda bi ste morale nalaziti "prave muskarce" medju onima koji vas podrzavaju. A ako takvih tamo nema, onda morate razmisliti sta vam je vaznije, pravi muskarac ili jednaka prava.

Dokazite da te dvije pojave nisu obrnuto proporcionalne!

(ali kad zene ne bi bile sitnicarke i kad ne bi radije ginule za ideale!)

Ja mislim da je vas "pravi muskarac" metroseksualac iliti Kinez (oni se radjaju bez dlaka na grudima), jer zene ionako bjeze iz sela u metropole.

Jedini je problem taj sto dlake pokrivaju iskljucivo najvaznije dijelove tijela, a srcanost, hrabrost, strast, odlucnost, volja, gdje se dadose oni kod gologrudih?

Hajmo polako...:D..dobro, opiši mi pravog muškarca..šta on treba da radi
i kako da se ponaša prema ženi da bi zaslužio to "pravi" ispred muškarca?

Ps..Za žene je muškarac, muškarac..nema pravog ili krivog..
..postoje neke razlike medju nama koje su isključivo fizičke prirode a sve ostalo,
izvini, nema razlike...te "ostale" razlike ste vi smislili...slažeš li se?

Ja smatram da se "pravi muskarci" u danasnja doba ubijaju od dosade zato sto ne mogu da dodju do izrazaja od silnih slabica, a onda se i zene ubijaju od dosade, zato sto ne mogu da se udaju za takve muskarce, jer onaj ko ne moze da trenira svoje tijelo i duh, taj se nigdje i ne vidi.

Tako je Goxy,

Niko ili Svi,

ako neko pobedi i nadjaca svojim ili zadre u tudj princip ugasice se suprotni princip... koliko puta treba objasniti.. :rtfm: . . . :eek:

Kosmos mora biti u balansu od singularnosti do beskonačnosti !
Da, i kada imate previše energije samo je trošite i razmenjujte za dobrobit balansa :mrgreen:

ko što rekoh... Rvanje se nastavlja... :mrgreen: :heart:

nikad Niko uvek Svi, :eek:
jer, kada,
nikad Svi uvek Niko, :eek:

:think:

zar ne ?

Ajde da se okupimo svi m./ž. šovinisti i proslavimo kako valja.?
Oćemo za trogodišnjicu ili jubilarno petogodišnjicu ?

Šta mislite ?

Ko da čeka još tri godine do petogodišnjice...:lol:..slavimo trogodišnjicu..:cool:
..ko izdrži donde, pričaće...:mrgreen:

Proglašavam da su žene pobedile, ma kakvu neravnotežu to prouzrokovalo. :cool:
Čik nek neko kaže drugačije. :zplez:

Žene uvek pobede i odnesu zlato sa sobom, pa ga stave u staklenu vitrinu da buduća
pokolenja vide ko je bio pravi gazda...:lol:

ps..jel se to meni čini ili Mysticova demagogija utiče na moje rasudjivanje...:mrgreen:

Haha,još imamo ruke na većini svetskih bogatstava i moći...:P

Misliš...:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back