MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U poslednje vreme sam sve više šokiran i čak pasiviziran željom nekih žena da u muškarcu vide i dobiju samo prostakluk i primitivizam.Kao da je umrlo neko džentlmenstvo.Naravno,ne kukam za prošlošću,ali isuviše smo toga odbacili,misleći da sve počinje od nas.I iskreno,one koje samo to traže,ili me cene po fizičpkom izgledu,isključivo,kod mene neće dobiti ništa.Pa makar bio u samoći.

koliko god ti se ne sviđalo ali za većinu muškaraca su u pravu sve sami prostaci i primitivci.

:D

Dobar dan, svima...

(i brkatima i bradatama... ovaj, htedoh reci brkatama i bradatima...) valjda...CCcc..mućkate mi tu nešto estrogenima i testosteronima. E nećete vala... ;)

Citam Vas. Jaoo...Sta ste sve zbuckali, cim me nema par dana, odma kokošinjac. Bree.. Eto kakvi ste (kritika za m. i ž.), covek da Vas ostavi par dana na odgovornim mestima, gurnuli biste civilizaciju u propast. Zgazili biste 12000god. muske civilizacije za par dana.

Ali srećom Ja sam tu...

Eee, neće moći... ta globalisticko hermafroditska ujdurma da prodje bar u mom filmu...

;)

Poslednja izmena:
U poslednje vreme sam sve više šokiran i čak pasiviziran željom nekih žena da u muškarcu vide i dobiju samo prostakluk i primitivizam.Kao da je umrlo neko džentlmenstvo.Naravno,ne kukam za prošlošću,ali isuviše smo toga odbacili,misleći da sve počinje od nas.I iskreno,one koje samo to traže,ili me cene po fizičpkom izgledu,isključivo,kod mene neće dobiti ništa.Pa makar bio u samoći.

... jao što si strog bre... i protivnik religije .... postoji i kod muškaraca posebna milosrdnost. Pravi hrišćanski muškarac voli sve :D žene. Mi m. smo tvorci hrišćanstva... ;), ... zar bi to jedna žena bila u stanju - niakako ! ;)

... ,a ti kažeš "kod mene neće dobiti ništa" ... to je ženski princip. To ne valja nikako bre ... :D

:D:D:D

daj im bar nadu ... kao što radi religiji .... :D ;)
i
one će biti zadovoljne (misliće da jesu)...

Poslednja izmena:
A-uuu, pa ovo postade papazjanija, baš!
Izmešale se i brkate sa bradatima i koke sa pevcima, i progesteroni sa testosteronima, i prostaci, primitivci ( ne znam sa kim), i naravno: Mačak koji je poranio sa "mrnjau"... februar je za par meseci tek;)

Predlažem da neko "uzme stvar u svoje ruke" i razbisti ovo inače će većini čitalaca da dođe da se :dash: kada čitaju sve ovo!
:bye:

... jao što si strog bre... i protivnik religije .... postoji i kod muškaraca posebna milosrdnost. Pravi hrišćanski muškarac voli sve :D žene. Mi m. smo tvorci hrišćanstva... ;), ... zar bi to jedna žena bila u stanju - niakako ! ;)

... ,a ti kažeš "kod mene neće dobiti ništa" ... to je ženski princip. To ne valja nikako bre ... :D

daj im bar nadu ... kao što radi religiji .... :D ;)
i
one će biti zadovoljne (misliće da jesu)...

Ali to znači da će dobiti i više nego što treba! :p

Nemaš pojima...

A-uuu, pa ovo postade papazjanija, baš!
Izmešale se i brkate sa bradatima i koke sa pevcima, i progesteroni sa testosteronima, i prostaci, primitivci ( ne znam sa kim), i naravno: Mačak koji je poranio sa "mrnjau"... februar je za par meseci tek;)

Predlažem da neka "uzme stvar u svoje ruke" i razbisti ovo inače će većini čitalaca da dođe da se :dash: kada čitaju sve ovo!
:bye:

Hmmm...

.... "Stvar u svoje ruke" ... to sam shvatio ;)

Kako li se "neko" pretvori u "neka"?

Ako "neka" zaista "uzme stvar u svoje ruke", bojim se da ta "stvar" uopšte neće više biti mala i bezazlena, pa će se situacija ovde još više uzavrzlamiti!

E, sada... šta je ko shvatio, shvatio je! ( ja poštujem onu narodnu "što je babi (ili dedi) milo to joj (mu) se i snilo")

Koliko drskosti, spletkarenja, licemerja i bezobrazluka u ženskom svetu postoji to niko nikad neće saznati, niti uspeti zaviriti u tu pandorinu kutijetinu. To je Tajna nad Tajnama. Svete Tajne su dečački pusti snovi o boljem društvu i zatvaranje muških očiju kada se ponekad i odškrine pomenuta kutija...

Šta sad Ja to Vama ovde pričam, pre par minuta, perfidna sekretarica zamalo da mi sedne u krilo, kada sam krenuo u Banku da podignem neku siću... CCccc... Kaže:

"Moj muž, mi je dao ovlašćenja na svim njegovim računima" ... ? ? ?

Zamalo se zagrcnuh, i onda joj ispričah ono što mi je Minimaks davno rekao.

"Žena od Muškarca može da napravi Milionera samo ako je bio .... Milijarder :( "

~~~
Hahaahah ... kaže ona meni , odmahujući rukom kao da Minimaksa ne treba ozbiljno shvatati... dobri stari šaljivdžija... ? ? ?

Cccc... neverovatno su perfidne sa poimanjem sveta u kom postoje stroga muška pravila prihoda i rashoda na njihov ženski poseban način u njihovim bajkovitim računovodstvenim shvatanjima... mislim se ... gde je tu Zec ? Još ga nismo ulovili ?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back