goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
O tome i pričam.Deo većineRecimo, da je neka sredina idealna!
U stvari, možda, samo malo više da prevladava primitivizam.![]()
.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O tome i pričam.Deo većineRecimo, da je neka sredina idealna!
U stvari, možda, samo malo više da prevladava primitivizam.![]()
.O tome i pričam.Deo većine.

Ijuuu, pa gde će preko nosa od toliko drugih stvari![]()

U poslednje vreme sam sve više šokiran i čak pasiviziran željom nekih žena da u muškarcu vide i dobiju samo prostakluk i primitivizam.Kao da je umrlo neko džentlmenstvo.Naravno,ne kukam za prošlošću,ali isuviše smo toga odbacili,misleći da sve počinje od nas.I iskreno,one koje samo to traže,ili me cene po fizičpkom izgledu,isključivo,kod mene neće dobiti ništa.Pa makar bio u samoći.
Kao npr jedan sirovi spank po guzi , haha!
Samo sam dosla vidit kako se ovdi kresu brkovi , al brkova je u manjini pa se radje pomazi![]()

koliko god ti se ne sviđalo ali za većinu muškaraca su u pravu sve sami prostaci i primitivci.

U poslednje vreme sam sve više šokiran i čak pasiviziran željom nekih žena da u muškarcu vide i dobiju samo prostakluk i primitivizam.Kao da je umrlo neko džentlmenstvo.Naravno,ne kukam za prošlošću,ali isuviše smo toga odbacili,misleći da sve počinje od nas.I iskreno,one koje samo to traže,ili me cene po fizičpkom izgledu,isključivo,kod mene neće dobiti ništa.Pa makar bio u samoći.
Ja ne cvrkućem. Neke žene možda to i rade.
Nećemo se više sretati? Plašiš se?
.. )
kada čitaju sve ovo!
... jao što si strog bre... i protivnik religije .... postoji i kod muškaraca posebna milosrdnost. Pravi hrišćanski muškarac voli svežene. Mi m. smo tvorci hrišćanstva...
, ... zar bi to jedna žena bila u stanju - niakako !
... ,a ti kažeš "kod mene neće dobiti ništa" ... to je ženski princip. To ne valja nikako bre ...
daj im bar nadu ... kao što radi religiji ....![]()
i
one će biti zadovoljne (misliće da jesu)...
![]()

Ali to znači da će dobiti i više nego što treba!
Nemaš pojima...
A-uuu, pa ovo postade papazjanija, baš!
Izmešale se i brkate sa bradatima i koke sa pevcima, i progesteroni sa testosteronima, i prostaci, primitivci ( ne znam sa kim), i naravno: Mačak koji je poranio sa "mrnjau"... februar je za par meseci tek
Predlažem da neka "uzme stvar u svoje ruke" i razbisti ovo inače će većini čitalaca da dođe da sekada čitaju sve ovo!
![]()
Nemam pojma.
Stvarno.
A šta je to Više od onoga što je Ništa.
Zbunila si me.
Priznajem !
CcCccCCcc..Ccc..CCcccc:.ccc
![]()

Hmmm...
..neka.. "Stvar u svoje ruke" ... to sam shvatio![]()

"
poceo si da propadas Mystic