Mr. Plow
Primećen član
- Poruka
- 664
Tako je goxy..
E, ta mala prirodna razlika čini da je neki doživljavaju kao mogućnost sopstvenog
dokazivanja veličine...
..Misliš da bi bile srećnije ako ćute i trpe?..
![]()
Neke da a neke ne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je goxy..
E, ta mala prirodna razlika čini da je neki doživljavaju kao mogućnost sopstvenog
dokazivanja veličine...
..Misliš da bi bile srećnije ako ćute i trpe?..
![]()

Neke da a neke ne.![]()

Tako je goxy..
dokazivanja veličine...

Ova civilizacija je postala tako niska i komzumirajuća da je to strašno.Ponekad se zapitam da li ima nade...Sve je na prodaju,sve je ''ludo i brzo'',ali i kad ispuniš sve nametnute želje,posle kojih više ne znaš ni ko si ,ni odakle si krenuo,opet se osećaš prazno i tužno.Ova civilizacija nema kočnice niti potrebu za nečim ispod površine.Čak je i mudrost postala instant,užas.Tako da...Teško je zadržati svoj stav,a da bude razumljiv,i dosledan.Tako je goxy..
dokazivanja veličine...
Ovaj prethodni odgovor bi i ovde važio...Uvek sam pokušavao da razumem uzroke,ali mi se zaista omakne,da osuđujem bez dovoljno dokaza,ili zbog trenutnog raspoloženja...Goxy je čovek koji voli i razume žene. Jedino malo zastrani kada se pojavi Mistični (salonski šovinista)![]()
Ma i u bajkama su zene uglavnom imale mnogobrojnije zanimljive uloge![]()
Kad smo vec kod njih : najdraza mi ona iz Perzijske zbirke 1001 noci : o jednom
mozemo rec "tada" brutalnim sovinistom Sehrijarom kojim zavlada jedna Lipa i pricljiva Seherezada![]()
I aj reci da jezik u zene ne cini DIVNA CUDA
BTW : postovanje Mystic ! Kako vi i vasi brkovi ( figurativno receno ) , jer sto je muskarac bez brkova![]()
Da,baš ste bile...Čovek pobego zbog vas...Napadate u čoporima![]()
Ja njega cjenim.. !
A druga stvar : brijem da se osjeca zatišje prid buru ..![]()
Srećno,bori se odlučno i pravednoNisam pobegao. Već sam u mnogo ozbiljnijim muškim ratovima. Ja ne ratujem sa ž., mada bih rado poginuo slatko među njima....
![]()

Goxy je čovek koji voli i razume žene. Jedino malo zastrani kada se pojavi Mistični (salonski šovinista)![]()
Srećno,bori se odlučno i pravedno
Pa žene su divna bića,ako ih otključaš![]()

sto bi dala Mistik da posedujem tu privlacnu silu
nema da znami nikakve sile u zenskim genima
A čarobnice nekada...A sveštenice...Misliš da su one hvatale samo na sexualnu privlačnost...Ali,to je bilo nekada kad je postojalo shvatanje da su žene deo istog poretka kao i muškarci...Hrišćanstvo je to promenilo...Imaju neke unutra,a da ni same nisu svesne...Svetlost...Samo to često ima i cenu u nekim drugim aspektima.sto bi dala Mistik da posedujem tu privlacnu silu
nema da znami nikakve sile u zenskim genima

One imaju toliko magnetskih sposobnosti da je to prestrašnoEj , de si junače
izdržao si sve udare... ženskih kompleksa feminizma...
One postaju divne kada to shvate (kada uključe ženstvenost, svoju pasivnu privlačnu silu)
Veliki pozdrav Vitezu (koplja sudbine)

Pa uistinu je tako,ali kulturni obrazac opšte ''uklopljenosti'' i plitkosti nam je nametnut...Svi su postali šrafovi,ne samo žene već i muškarci,pazl koji se uklapa u sliku ''društva'' ...Mašinerije...Evo ovo je lepo rečeno...Drevna istina.Baš smo mi neke strašne...čarobnice, sveštenice...feministkinje...ma, žene...
![]()
A čarobnice nekada...A sveštenice...Misliš da su one hvatale samo na sexualnu privlačnost...Ali,to je bilo nekada kad je postojalo shvatanje da su žene deo istog poretka kao i muškarci...Hrišćanstvo je to promenilo...Imaju neke unutra,a da ni same nisu svesne...Svetlost...Samo to često ima i cenu u nekim drugim aspektima.![]()

Ej, Ti, ovaj Vi, mislim hoću da kažem, draga ženo tj. devojčice, vruća dalmatinko, antičke strasti i ljubavi ... ne laskajte mi d Vam ne bih poslao cveće, bombonjeru i ... Cccc
![]()

Zamisli ti idiotizma vladajućih religija koje nažalost još ovde vedre i oblače da ne dozvoljavaju žene kao sveštenike.Mada one često umeju mnogo bolje da priđu ljudima i da im saopšte nešto,nego muškarci..Ološ!

Oho...
, ali divna, zgodna, ženstvena, gospođo ... prošli zadnji put kada smo se sreli morao sam da Vas dotaknem i da se uverim da ste stvarni...
(zašto žene cvrkuću ? )
![]()