MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nestati ili ispariti ? Nisam slušao najnovije vesti ???

;)
E, u tom trenutku će svako poželeti da bude u pravom zagrljaju ...
Zagrljaj ljubavi i poverenja:lol::lol::lol::)
Anaconda(SqueezingACaymen).jpg

Treba mi jedan iskusan macak da me nauci.:mrgreen:sta kazes jel poznajem i ja drevne trikove?:zper:

Ma poznaješ ti drevnu ž.mudrost. Kako da ne.

Nego ne znam odakle ti tako mlada sa tih svojih 15tak god.

(psssttt... ako te ikada neki mačor nauči da mamiš i loviš mišove, šta će ti to još, kad si mnogo mlada...? verujem da si željna ... da bi se samo igrala sa njima. Nisu mišovi baš za igranje. Nežna su i iskrena to stvorenja ... ;) )

Pozdrav devojčici
;)

Ma svejedno...Psi laju,karavani prolaze.Hvala,bogu oslobađam se intelektualnog snobizma kojim sam se zarazio na forumu:);)

Eee.. nema oslobođenja, već samo porobljavanja ...

Šta ima da budeš oslobođen,... daj, budi najlepši, najpametniji, najzgodniji, najarogantniji, najpotentniji .... inače ... izgubićeš status kod muškaraca na ovom topicu MŠ...

:D:D:D

;) - veliki poz... i ne daj se (ustvari daj se ... malo) Eleni

Ma poznaješ ti drevnu ž.mudrost. Kako da ne.

Nego ne znam odakle ti tako mlada sa tih svojih 15tak god.

(psssttt... ako te ikada neki mačor nauči da mamiš i loviš mišove, šta će ti to još, kad si mnogo mlada...? verujem da si željna ... da bi se samo igrala sa njima. Nisu mišovi baš za igranje. Nežna su i iskrena to stvorenja ... ;) )

Pozdrav devojčici
;)

nezna ko traktor a iskrena samo dok nas ne :kolac:
:zcepanje:
lagali ste i lazete iz koristi zena ce dozvoliti ako zeli i ako u vama vidi neku vrednost. Vi obicno to ne umete da cenite pa sebe precenite a zenu omalovazite a to se zove sovinizam.the end iliti ende.:lol:to je cela prica.

Kakve koristi ? Bre ?

Materijalnu korist ž. izvlače. . . ,a ne mi muškarci

Mi m.želimo da nam priznate, da smo najpametniji, najbolji, najzgodniji, najsposobniji, najpotentniji, ..., posle tolikog maženja, podilaženja, može i malo sexa :D:D:D (da cela stvar ne bude uzalud), i stvarno ništa više nam ne trebate..., :D:D:D ... Ali, ali, vi ž. posle sexa nas ubeđujete u neke vaše sulude ž.aspiracije (ona ima veći dijamant od mene, oni imaju veću vilu od nas, Ona ...ide, može, ima sve to, ja nemam, Oni ovo , ili oni, ono, i ja bi, a zašto ti ne bi, blala,bla... e, kad si smotan, glup, tako ti i treba, idi radi , zaradi, opljačkaj, ubi, nemoj se vratiti iz rata....

(umorio sam se ... ;) )

(Uuuu , Goxy, ala sam im ga dao ... naebali smo... sad će da se ražeste :D )
( ... sada sam otvorio kišobran i čekam provalu žena ... CCccc ... :( )

Srdačan pozdrav, odoh na odmor, i nemojte mi se puno svađati ... :D

Poslednja izmena:
Kakve koristi ? Bre ?

Materijalnu korist ž. izvlače. . . ,a ne mi muškarci

Mi m.želimo da nam priznate, da smo najpametniji, najbolji, najzgodniji, najsposobniji, najpotentniji, ..., posle tolikog maženja, podilaženja, može i malo sexa :D:D:D (da cela stvar ne bude uzalud), i stvarno ništa više nam ne trebate..., :D:D:D ... Ali, ali, vi ž. posle sexa nas ubeđujete u neke vaše sulude ž.aspiracije (ona ima veći dijamant od mene, oni imaju veću vilu od nas, Ona ...ide, može, ima sve to, ja nemam, Oni ovo , ili oni, ono, i ja bi, a zašto ti ne bi, blala,bla... e, kad si smotan, glup, tako ti i treba, idi radi , zaradi, opljačkaj, ubi, nemoj se vratiti iz rata....

(umorio sam se ... ;) )

(Uuuu , Goxy, ala sam im ga dao ... naebali smo... sad će da se ražeste :D )
( ... sada sam otvorio kišobran i čekam provalu žena ... CCccc ... :( )

Srdačan pozdrav, odoh na odmor, i nemojte mi se puno svađati ... :D

hm kakwe gluposti :D. Zastranio si paladine, braniocu muskoga roda, izdao si nas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back