gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
meni ova tema liči na poligon za pražnjenje ostavljenih, prevarenih, razočaranih itd žena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auuu... kakve, koristi.??
Kaži mi o čemu se radi... ja sam iskren i naivan...
![]()

meni ova tema liči na poligon za pražnjenje ostavljenih, prevarenih, razočaranih itd žena...
eno bata90 se vec zaljubio i vec mu sve lici na izdaju jer on bi malo vise sexa
ona ima veći dijamant od mene
Srdačan pozdrav, odoh na odmor, i nemojte mi se puno svađati ...![]()
To, nam treba ... M.M. ...![]()
... o M.M. ... dodajem jos jedno M....mislim da postoji muski sovinizam ali samo u smislu urodjene nemoci ili opecenosti koja je kad-tad prolazna...muski sovinizam je ispoljen isto od strane muskaraca prema drugim muskarcima i to narocito u profi-oficirskom kadru koji se prazni na vojnike kao moc mladosti a naglaseno lice je kod kuce u mukama jer nije u moci kao u kasarnama...
Atina sa plastom na kojem je glava Meduze, boginja je mudrosti i zakleta djevica sa Artemidom zajedno a i plase muske jedinke kao nize nakklonom spremne poltrone i na sve spremne da dodju do posjeda jedne oblasti zenstvenosti koja je ustvari pod-oblast u zenskom Velicanstvu ....
Tako misli,
- misirski Suveren i sin Sunca,- faraonn Tumnopoteh
...onda usled nemoći proradi alter ego
i napravi haos... 

znaci mene nece niko ozeniti![]()
..ma šta će ti to u životu..
..budi pažljiva i čitaj..
samo da ti kazem, da ne odmaram.
Zamisli na poslu sam ...
O ono... o M.M. ... dodajem jos jedno M.
tri M = M.M.M.
![]()

Dodaj još i to jedno M na spisak..samo da ti ne bude malo previše..![]()

Nemam više snage...Nek devojčice malo sad komentarišu(Uuuu , Goxy, ala sam im ga dao ... naebali smo... sad će da se ražeste)
( ... sada sam otvorio kišobran i čekam provalu žena ... CCccc ...)
Srdačan pozdrav, odoh na odmor, i nemojte mi se puno svađati ...![]()

mene interesuje druga tacka dnevnog reda![]()
2) Polovična homofobija, jer većina muškaraca pod homofobijom podrazumeva samo mušku populaciju homoseksualaca, dok im lezbejke ne smetaju, tj. rado maštaju o situaciji da budu «u sendviču» (žene su mnogo elastičnije, i maštaju o obe opcije);![]()
mene interesuje druga tacka dnevnog reda![]()
2) Polovična homofobija, jer većina muškaraca pod homofobijom podrazumeva samo mušku populaciju homoseksualaca, dok im lezbejke ne smetaju, tj. rado maštaju o situaciji da budu «u sendviču» (žene su mnogo elastičnije, i maštaju o obe opcije);![]()
baš tako...

Nijje ništa lično. Citiram vas jer ste stereotipni do banalnosti, A Barbi je već opomenula i postovala početni post. Tema je kultna. Jeste da su je neki privatizovali, ali .....
)... Eheheeejjj-... gdej si bre Nancika...
(pssstt... da ti otkrijem tajnu, kultna je tema zato što je privatizovana od nas m.šovinista...)
...neki muški šovonisti se prave da to nisu
..nema koga da napadamo...

Ima istine u tome..hmm......neki muški šovonisti se prave da to nisu
pa propadne tema.....nema koga da napadamo...
![]()
. Lukavo to, moja Barbi, ali za razliku od njih mi smo pametne pa ih prepoznajemo 

... Eheheeejjj-... gdej si bre Nancika...
(pssstt... da ti otkrijem tajnu, kultna je tema zato što je privatizovana od nas m.šovinista...)

lice ko jaje jajetu.