MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...mislim da postoji muski sovinizam ali samo u smislu urodjene nemoci ili opecenosti koja je kad-tad prolazna...muski sovinizam je ispoljen isto od strane muskaraca prema drugim muskarcima i to narocito u profi-oficirskom kadru koji se prazni na vojnike kao moc mladosti a naglaseno lice je kod kuce u mukama jer nije u moci kao u kasarnama...
Atina sa plastom na kojem je glava Meduze, boginja je mudrosti i zakleta djevica sa Artemidom zajedno a i plase muske jedinke kao nize nakklonom spremne poltrone i na sve spremne da dodju do posjeda jedne oblasti zenstvenosti koja je ustvari pod-oblast u zenskom Velicanstvu ....

Tako misli,
- misirski Suveren i sin Sunca,- faraonn Tumnopoteh

...mislim da postoji muski sovinizam ali samo u smislu urodjene nemoci ili opecenosti koja je kad-tad prolazna...muski sovinizam je ispoljen isto od strane muskaraca prema drugim muskarcima i to narocito u profi-oficirskom kadru koji se prazni na vojnike kao moc mladosti a naglaseno lice je kod kuce u mukama jer nije u moci kao u kasarnama...
Atina sa plastom na kojem je glava Meduze, boginja je mudrosti i zakleta djevica sa Artemidom zajedno a i plase muske jedinke kao nize nakklonom spremne poltrone i na sve spremne da dodju do posjeda jedne oblasti zenstvenosti koja je ustvari pod-oblast u zenskom Velicanstvu ....

Tako misli,
- misirski Suveren i sin Sunca,- faraonn Tumnopoteh

Urodjena nemoć..taj detalj mi se svidja..:mrgreen:...onda usled nemoći proradi alter ego
pa taj famozni muški šovinizam izadje na površinu jer je usko vezan za (h)alter:cool: i napravi haos...
..onda dodje opečenost tj. "pec" koji prodje, slažem se, kad tad..šteta, trebalo bi duže da vas boli..:lol:

Tako misli jer razume sin Sunca,-faraonn Tumnopoteh....:cmok2:

znaci mene nece niko ozeniti:confused:

Hmm..:think:..ma šta će ti to u životu..:mrgreen:
Znaš definiciju braka?:p..budi pažljiva i čitaj..:lol:

Crkvena definicija:
Brak je religijski čin u kojem dobijamo jednog razapetog više i jednu devicu manje.

Pravna:
Brak je doživotna robija u kojem osudjeni može biti oslobodjen samo zbog lošeg vladanja.

Životna:
Nijedna žena ne dobije ono čemu se nada, i ni jedan čovjek se ne nada onom što dobije.

Matematička:
Suma gnjavaže, oduzimanje slobode, množenje odgovornosti, dijeljenje love.

Ponderalna:
Najbrži način da se udebljaš.

Vojna:
Jedini rat u kojem spavamo sa neprijateljem.

Filozofska:
Brak je mesto gdje se uzajamno dele i rešavaju problemi koje, doduše, ne bismo ni imali da nismo u njemu.

samo da ti kazem, da ne odmaram.
Zamisli na poslu sam ...

O ono :per: ... o M.M. ... dodajem jos jedno M.

tri M = M.M.M.

;)

Dodaj još i to jedno M na spisak..samo da ti ne bude malo previše..:mrgreen:

mene interesuje druga tacka dnevnog reda:think:
2) Polovična homofobija, jer većina muškaraca pod homofobijom podrazumeva samo mušku populaciju homoseksualaca, dok im lezbejke ne smetaju, tj. rado maštaju o situaciji da budu «u sendviču» (žene su mnogo elastičnije, i maštaju o obe opcije);:sad2:

mene interesuje druga tacka dnevnog reda:think:
2) Polovična homofobija, jer većina muškaraca pod homofobijom podrazumeva samo mušku populaciju homoseksualaca, dok im lezbejke ne smetaju, tj. rado maštaju o situaciji da budu «u sendviču» (žene su mnogo elastičnije, i maštaju o obe opcije);:sad2:

Nijje ništa lično. Citiram vas jer ste stereotipni do banalnosti, A Barbi je već opomenula i postovala početni post. Tema je kultna. Jeste da su je neki privatizovali, ali .....

... Eheheeejjj-... gdej si bre Nancika...

(pssstt... da ti otkrijem tajnu, kultna je tema zato što je privatizovana od nas m.šovinista... :hahaha: )

Ima istine u tome..hmm...:think:...neki muški šovonisti se prave da to nisu
pa propadne tema...:lol:..nema koga da napadamo...:mrgreen:

A gle ovo..:cool:
okrajak.jpg

Jednakost polova na švedskim semaforima

(Izvor: Beta)

Švedska, koja je poznata po jednakosti polova, dobiće nove semafore na kojima više neće biti figure samo pešaka muškog, već i ženskog pola.

"Zatražili smo od saobraćajne uprave da da osmisli logo i podnese nam predloge 1. oktobra", kazala je predstavnica za štampu ministarstva infrastrukture Jana Vikman. Ideja je potekla od vlasti gradića Mariestada, gde je postavljena signalizacija na kojoj žena prelazi ulicu.
"Ustanovili smo da je to dobra inicijativa", dodala je Jana Vikman i precizirala da će se semafori sa ženama pešacima pojavili krajem ove ili početkom sledeće godine.

Lokalne vlasti potom će odlučiti da li žele da zadrže tradicionalnog pešaka ili da mu dodaju i žensku koleginicu.:manikir:

Ima istine u tome..hmm...:think:...neki muški šovonisti se prave da to nisu
pa propadne tema...:lol:..nema koga da napadamo...:mrgreen:

Takvi su najgrozomorniji :mrgreen:. Lukavo to, moja Barbi, ali za razliku od njih mi smo pametne pa ih prepoznajemo :manikir:

A, evo još jedan podatak (mrzi me da tražim izvor). U EU, 59% od ukupnog broja univerzitetski obrazovanih čine žene, ali se ipak nalaze na manje plaćenim mestima i nema ih na mestima na kojima se odlučuje. Ključna mesta drže muškarci u politici, ekonomiji, bankarskom sistemu. Žene su zastupljene u administraciji, zdravstvu, obrazovanju.

Nemoj da bi neko pomislio da je u pitanju polna diskriminacija. Sve je to slučajnost i stvar afiniteta :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back