Muški promiskuitet

samo mi još reci kako djevojčicama treba davati puške a dječacima lutke hahaha
To ti je pogrešno
Automehaničar treba da bude onaj koji obožava automobile, a ne onaj što je imao jedinice iz biologije i matematike pa ga "dali na zanat".
Hoću reći da ne treba prisiljavati naročito ne decu da idu pošto poto putem kojim "idu svi, pa ćemo tako i mi jer zaboga šta će svet reći"

Brate... ako bi bila vična sa puškom i kao od stene odvaljena... što ne bih? Pa to je njen genetski potencijal, greh je to suzbijati.

Kao što bi bio greh da je jedan Versaće suzbijen.
Jeste ali u rat idu i muškarci koji su vičniji sa puškom i odvaljeniji od stijene.Daj ba fašizam je žene u rat slati.Mogu tamo u sanitetu i određenim rodovima ali u borbu prsa u prsa ne.Ma da rijetko koja baš i može pa neka ide.Kod nas je bila jedna fadila što se pucala na Trebeviću i na Žuči poginula ne znam.Ali je*i ga takve su izuzetno rijetke.Imaš i veliku šansu za zarobljavanje,vratili bi ti je oni živu ali višestruko silovanu

Jeste ali u rat idu i muškarci koji su vičniji sa puškom i odvaljeniji od stijene.Daj ba fašizam je žene u rat slati.Mogu tamo u sanitetu i određenim rodovima ali u borbu prsa u prsa ne.Ma da rijetko koja baš i može pa neka ide
Pa ako nije za to, ne bih je slala. Kao ni muško dete što ne bih gurala u nešto za šta nije. Dužnost roditelja je da pomogne realizaciju genetskog potencijala, šta god on bio, a ne da gura u uloge.

Ja sam zamislila situaciju u kojoj je rođena za to.

I o kakvom ratu pričate više kad ni vojsku nemamo? Dokle ćete halucinirati? Kada ćete napustiti mitsku ravan kraljeva, heroja i zmajeva?

• Podržavam
Reactions: DUH
Pa ako nije za to, ne bih je slala. Kao ni muško dete što ne bih gurala u nešto za šta nije. Dužnost roditelja je da pomogne realizaciju genetskog potencijala, šza god on bio, a ne da gura u uloge.

Ja sam zamislila situaciju u kojoj je rođena za to.

I o kakvom ratu pričate više kad ni vojsku nemamo? Dokle ćete halucinirati? Kada ćete napustiti mitsku ravan kraljeva, heroja i zmajeva?
Što ti unižavaš svako dostignuće muškaraca,da su žene vladale od početka ne bi ni Ameriku otkrili.Zato treba svako muško dijete učiti da zna braniti sebe i druge,a neka se bavi čime hoće

Back