Muški promiskuitet

Pa već si na takvoj temi. Zove se planeta Zemlja.
Hajde da se vratimo na temu.Zašto je muški promiskuitet štetniji od ženskog?I zašto bi mi morali da pazimo na kontracepciju kada nemamo pravo da odlučujemo o abortusu.Onda bi tablete,kondome itd trebala žena da obezbjeđuje i da ona traži da li hoće sa njima ili ne jer onda rađa

Sve je stvar lične perspektive...
Muškarci jedino mogu da se pohvale penetracijom hahaha.
Ako ćemo tako....ova štikla penetrira bolje od penisa 😂
Šta mislite, zašto nosimo ovakve cipele? 😇
I kažu da smo glupe ahahaha
(Imam ja i oštrije...)
Pogledajte prilog 706582
Ta štikla takodje pre penetriranja ugazi u pokoje pseće govance, pljuvačku koju je ishraknuo neki sidaš, povraćku nekog alkosa, tako da se iskreno nadam da te cipele nosiš samo zato što su lepe, a ne zato što dobro penetriraju.
Što bi rekla ona reklama "budi pametna - kupi si dildo!"

• Haha
Reactions: DUH
Jeste ali u rat idu i muškarci koji su vičniji sa puškom i odvaljeniji od stijene.Daj ba fašizam je žene u rat slati.Mogu tamo u sanitetu i određenim rodovima ali u borbu prsa u prsa ne.Ma da rijetko koja baš i može pa neka ide.Kod nas je bila jedna fadila što se pucala na Trebeviću i na Žuči poginula ne znam.Ali je*i ga takve su izuzetno rijetke.Imaš i veliku šansu za zarobljavanje,vratili bi ti je oni živu ali višestruko silovanu
Ja bih se rado s nekim ratnicama tukao prsa u prsa :rumenko:

Šta mislite o muškom promiskuitetu?

Je l vam privlačan ili odbojan, da li vam takvi muškarci deluju štoonobi se reklo u narodu, thirsty, a na francuskom: radodavači, ili vam je svejedno?
Da li cenite muškarce koji čuvaju svoje međunožje kao dragi kamen, ili su vam draži svašto*ebi?

Smatrate li da muškarce treba prevaspitati da kontrolišu svoj promiskuitet, za dobrobit čovečanstva, reproduktivnog zdravlja*, Zapadne civilizacije i porodičnih vrednosti?

Jer da nema promiskuitetnih muškaraca (potražnje), ne bi bilo ni ponude (žena koje im "uskaču u krevete").

Takođe, da li bi teret kontracepcije, s obzirom na promiskuitet, trebalo da u većoj meri nego sada pada na muškarce?
Šta mislite o razvoju kontraceptivne pilule za muškarce, koja se najavljuje?

*pošto imaju blaže ili nikakve simptome i znatno lošiju kulturu odlaska lekaru, često su nosioci polno prenosivih bolesti, a da ni ne znaju.
Ne mislim,svako neka radi sta hoce,njegov problem.
Nisu mi privlacni muskarci generalno,a taj ko misli da mu je dijamant medju nogama nije normalan.
??
???
Mislim da nije losa opcija,stvar izbora ali generalno daje vise mogucih izbora za kontracepciju.
Ovo poslednje je netacno,ima dosta bolesti u kojima zene nemaju simptome a prenose ih svejedno.

Uglavnom,glupa tema koja jos jednom potvrdjuje tezu da su mrzitelji suprotnih polova podjednako losi za zapadnu civilizaciju i porodicne vrednosti :)

Nije glupa tema. Izhleda da je priča oko promiskuiteta i sam promiskuitet vezan za žensko ponašanje, isto takvo muško ponašanje je normalno, jer muškarac proizvede bazen sperme, pa 'de će je drugo no u žene, na žene ili pored žena. :lol:

Pa i žene su napaljene, proizvode stalno nešto drugo, šta vam je?

O kontracepciji se podjednako brine jer dete bez obzira što nastaje u telu žene nije samo njeno.
Ne znam kako zakon tretira rođenje vanbračnog deteta? Jr l' tu ide famozno priznavanje deteta od strane oca? @stugots help

Definitivno da o tome treba više da se priča.

Nije glupa tema. Izhleda da je priča oko promiskuiteta i sam promiskuitet vezan za žensko ponašanje, isto takvo muško ponašanje je normalno, jer muškarac proizvede bazen sperme, pa 'de će je drugo no u žene, na žene ili pored žena. :lol:

O kontracepciji se podjednako brine jer dete bez obzira što nastaje u telu žene nije samo njeno.
Ne znam kako zakon tretira rođenje vanbračnog deteta? Jr l' tu ide famozno priznavanje deteta od strane oca? @stugots help

Kako nije samo njeno?A kada je abortus tada je njeno?Ako je i tada njeno onda je samo njeno dok ga ne rodi,htjele ste takvu igru igrati ćemo je.Ako nemamo pravo kao mušakrci na mišljenje oko abortusa onda neka se žena brine o kontracepciji i nabavljanju iste kao i veću odgovornost "jer je njeno tijelo"!Dupli standardi oko muškog i ženskog promiskuiteta će uvijek biti isti.Kod vanbračnog djeteta se priznaju oba roditelja i otac se sili na alimentaciju dok majka ima potpuno pravo da abortira ili da ga zadrži što nije fer.Što znači da te žena može na silu učiniti ocem i obvezati na isto to dijete htio ti ili ne prisiljen si da ga priznaš.Žena može zatražiti nalog o DNK analizi kojeg moraš ispoštovati milom ili silom.

Kako nije samo njeno?A kada je abortus tada je njeno?Ako je i tada njeno onda je samo njeno dok ga ne rodi,htjele ste takvu igru igrati ćemo je.Ako nemamo pravo kao mušakrci na mišljenje oko abortusa onda neka se žena brine o kontracepciji i nabavljanju iste kao i veću odgovornost "jer je njeno tijelo"!Dupli standardi oko muškog i ženskog promiskuiteta će uvijek biti isti.Kod vanbračnog djeteta se priznaju oba roditelja i otac se sili na alimentaciju dok majka ima potpuno pravo da abortira ili da ga zadrži što nije fer.Što znači da te žena može na silu učiniti ocem i obvezati na isto to dijete htio ti ili ne prisiljen si da ga priznaš.Žena može zatražiti nalog o DNK analizi kojeg moraš ispoštovati milom ili silom.
A tvoje je samo da ga muneš, ona da kupuje pilule, kontracepciju, kurtone... hahaha Such a gentleman

A tvoje je samo da ga muneš, ona da kupuje pilule, kontracepciju, kurtone... hahaha Such a gentleman
Ne,zakonski si obvezan čitaj najteran da plaćaš alimentaciju i da to dijete udržavaš.Žena može radi alimentacije tražiti nalog za DNK analizu,barem je tako kod nas u BiH.Tako da nismo kvit.Muškarci su zakonski natjerani da budu očevi željeli to ili ne.Pa ako ćemo po toj logici,ona trudna ostaje,njeno je tijelo u pitanju pa neka se ona brine o kontracepciji.Ni jedan muškarac nije dužan biti otac ako to neće isto kao što žena nije dužna biti majka ako to neće tj da abortira,a mi smo prisiljeni.Vi mislile muškarcima stalo da budu očevi sa 20 godina.Hahha ali najjače kada muško hoće abortus djevojka onda neće samo neka se mušku prkosi.

Čoveče, ti si istresao genetski materijal u to telo, razumeš li?
Po logici abortusa tj moje tijelo moja pravila,dok je u njenom tijelu to moj genetski materijal nije,jel tako?Što bježite od odgovornosti?Ja samo pokušavam da pratim pravila.Ali ne znam nekako iz nekog općeg utiska većinom muškarci hoće abortus a žene većinom neće,a toliko se borile za njega.Nisam ja protiv abortusa,tačnije nemam mišljenje,nego ako ćemo igrati po pravilima igrati ćemo.Svakako je to ženska stvar jer feministkinje i same kaže mišljenje i izbor o abortusu može imati samo onaj ko ima maternicu a to su žene.Nego izgleda samo se prkosi muškarcima.Kada su za abortus onda žene pa to je i tvoje,kada si protvi onda je njeno tijelo eh.

• Podržavam
Po logici abortusa tj moje tijelo moja pravila,dok je u njenom tijelu to moj genetski materijal nije,jel tako?Što bježite od odgovornosti?Ja samo pokušavam da pratim pravila.Ali ne znam nekako iz nekog općeg utiska većinom muškarci hoće abortus a žene većinom neće,a toliko se borile za njega.Nisam ja protiv abortusa,tačnije nemam mišljenje,nego ako ćemo igrati po pravilima igrati ćemo.Svakako je to ženska stvar jer feministkinje i same kaže mišljenje i izbor o abortusu može imati samo onaj ko ima maternicu a to su žene.Nego izgleda samo se prkosi muškarcima.Kada su za abortus onda žene pa to je i tvoje,kada si protvi onda je njeno tijelo eh.
Pa po tom ligikom o kontraceociji treba da brine isključivo muškarac, zar ne?

Pa po tom ligikom o kontraceociji treba da brine isključivo muškarac, zar ne?
Ne zašto bi?Neka ona brine i nabavlja.Njeno tijelo je u pitanju i njena su pravila :D.Znači vi bi da i mi imamo 50% odogovornosti,ali kada dođe neželjene trudnoća onda da imamo 0% prava na mišljenje,jer je njeno tijelo.Ovako kako jeste ili naše je 0% odgovornosti a ženino je 100%.Baš kao i kod abortusa.Ona može uslove seksa postaviti sve.Hoće li sa ili bez kontracepcije.Muškarac se onda ni tu ne bi trebao ništa pitati niti imati odgovornost.Jer u skladu zbog toga što je njeno tijelo sve posljedice snosi ona potavlja uvjete.Zar nije fer?Sve dok se ide po tom logikom da je njeno tijelo i njen izbor.Njeno je djiete dok je u njoj.Ako ga zadrži ja bih trebao imati pravo da ga prihvatim ili ne ali ja ga nemam jer sam zakonski prisiljen da budem otac.Sve dok je tako ova moja teza će važiti.A da sam rekao da sam protiv abortusa i da je to ubistvo vi bi kontrirale.Klasika samo nek je muškarcu uz nos ići.

Poslednja izmena:

Promiskuitet nije problem,nevazno kog je pola osoba.
Problem je zena koje iz mrznje osudjuju muskarce,i muskaraca koji iz samo njima znanog razloga mrze zene.O tome ja govorim. (mada za muskarce je verovatno ona narodna-nije ona kuurva sto daje svakom nego sto ne da meni).
Svako neka radi sa svojim telom i delovima tela sta god misli da treba i voli.To je iskljucivo njegov/njen problem.
A od kurvarluka se doslo do abortusa i vanbracne dece,mislim da to i nije bio cilj teme,ako sam dobro procitao uvod.
kada dođe neželjene trudnoća
Nezeljen atrudnoca postoji samo u slucaju silovanja.Mozda ako pukne kondom ili pilula zakaze.
U svim ostalim sucajevima je zeljeno doslo do seksa bez zastite.

Promiskuitet nije problem,nevazno kog je pola osoba.
Problem je zena koje iz mrznje osudjuju muskarce,i muskaraca koji iz samo njima znanog razloga mrze zene.O tome ja govorim. (mada za muskarce je verovatno ona narodna-nije ona kuurva sto daje svakom nego sto ne da meni).
Svako neka radi sa svojim telom i delovima tela sta god misli da treba i voli.To je iskljucivo njegov/njen problem.
A od kurvarluka se doslo do abortusa i vanbracne dece,mislim da to i nije bio cilj teme,ako sam dobro procitao uvod.

Nezeljen atrudnoca postoji samo u slucaju silovanja.Mozda ako pukne kondom ili pilula zakaze.
U svim ostalim sucajevima je zeljeno doslo do seksa bez zastite.
Pa abortiraju jer je bilo bez zaštite,ko joj kriv što nije pazila.Ja samo govorom kako nije fer da nas prisiljavaju da budemo očevi a da one mogu ali i ne moraju to dijete zadržati,pa fer bi bilo ako je tako da ona snosi 100% odgovornosti pošto se mi oko abortusa 0% pitamo.Samo zanima replika.Kontaš one bi privilegije bez odgovornosti e ne more
DiscoScience
Eurus

na pretkodnu moju tezu.

• Podržavam
Pa šta da li to znači da i žene trbaju?I šta to mi radimo toliko?Pa nam malo vraćate.Umjesto da kroz taj feminizam dokazujete kako ste bolje od nas u moralu i drugim stvarima vi dokazujete kako ste gore od nas i slične nama hahahha.Na kraju krajeva većina muškaraca voli promiskuitetne žene dok su na njoj,čim se spusti ljubav prođe
Ne mozes ocekivati od drugog ono sto sam nisi sposoban.Uvek trebas svojim primerom da pokazes kako treba.

Muškarci su zakonski natjerani da budu očevi željeli to ili ne.

Pogresno postavljas stvari u svojoj glavi pa si zato zbunjen.

Ne moze zakon da te natera da budes otac zeleo ti to ili ne. Ti u tom slucaju jesi otac
zeleo to ili ne i nije ti tu kriv zakon...
Kada imas odnos sa zenom sa kojom ne zelis dete, logicno je da treba da mislis o kontracepciji.
Kada zena ima odnos sa tobom a ne zeli dete sa tobom, logicno je da ce misliti o kontracepciji.
Ukoliko ste oboje neodgovorni i dodje do nezeljene trudnoce, naravno da zena ima stopostotno
pravo da odluci o abortusu jer ona fizicki trpi trudnocu tj. u delikatnijem je polozaju od tebe kad su te stvari u pitanju.
Moze da se dogodi da iz zdravstvenih razloga nece smeti da abortira i to je momenat koji te zbunjuje
i smatras da te zakon tera na nesto sto nisi hteo a to nije tacno...podjednako ste odgovorni tj. neodgovorni...

Tema je osmišljena kao blaga parodija na diskusiju od pre neki dan o ženskom promiskuitetu.

Ali vidim da se napreduje do ozbiljnih tema, tako da :ok:
Onda dugujem izvinjenje postavljacu,u brzini nisam obratio paznju na sarkazam u uvodu :)
Ali ovde svaka tema dovedee do ozbiljnih nekad i teskih reci (obicno nevezanih za uvod)...Postajemo kao PDF politika jbt.

O abortusu mora da ima privilegiju jer je njeno telo. Ali otac može i da ne prizna dete. Onda su kvit, je l tako?

Ne znam zakonski šta je i kako je, nisam obrađivala te iščašene situacije...
Treba da se brinu zajedno i podjednako da ne zatrudni a ako se to desi onda se dalje pita samo zena
Pa ne moze to tako ili se pitaju zajedno za sve ili samo zena( i kad joj odgovara i kad joj ne odgovara)

Back