Muški problem

xiaoyu:
Eto, da ovde sad postoji moderator ovo bi odmah otišlo na Zdravlje a momak ostao nepojeden. Ovako će pobeći glavom bez obzira i mi nikada nećemo saznati da li on ima herpes, triper, sifilis ili samo picajzle.

sun.gif
a sta su picajzle?

LePiaf:
Potpuno si u pravu to za odgovore i doshao si na pravo mesto.

E sad, ja bih ti inache savetovao da odesh do lekara, ali jako su mi zanimljive te ljuspice. Tako da, mislim da bi trebalo da iskulirash i pravish se da je sve regularno, pa da vidimo shta ce se dalje deshavati sa njima. Hoce li zadebljati, ochvrsnuti i pretvoriti se u shkrge (shto je, priznacesh, nekako najinteresentniji razvoj), ili ce se proshiriti na skrotum pa cesh praviti frt-frt zvuke dok hodash, ili neshto trece, sasvim neochekivano i uzbudljivo... Budi samo strpljiv, a ja se nadam da cesh nas ovde redovno obaveshtavati o stanju. Ljuspica.
Pozdrav.
:lol:
Nije za zajebanciju, šta ako mu izađe čir koji govori, kao onom liku u filmu, na vratu... samo njemu na piši, pa mu od toga poraste još jedna glavica i preuzme kontrolu?
Posle ga ON odvede kod lekara i traži da mu odseku pravog đoku :)
Mislim, tako je bilo u filmu, ako ne verujte meni gledajte film... mislim da se i zove boil... :)

mozda su to ljuspice od skorene sperme?
.... imas pecurke.. probaj da istrljas pimpek maslinovim uljom ili sto znam, probaj da ga nasamponiras nekim antimikotikom...a i doktor urolog voli da gleda pennise, pa idi kod njega....

za to se ne ide kod urologa nego kod doktora za kozne i venericne bolesti!
prosto ne mogu da poverujem sta su se ovde ljudi nalupetali!
idi u Dordza vasingtona i trazi da te primi neko od lekara i kad ti uzmu bris znaces sta je.
A ako ti tamo doktor kaze da je sve ok onda ce i bitizato nemoj da slusas zajebante nego idi prabvo kod lekara za kozne i venericne bolesti ! :roll:

Slavik:
Dešava li vam se kad da vam je glavić suv, crven, upaljen, ili da se jave neke kao ljuspice po njemu?Iako je prekriven kožom, to zna ponekad da mi se desi.Je li u pitanju neka reakcije, je li neophodna posjeta urologu?Aj, da vas čujem. Ovo je moglo i za Zdravlje, ali će ovdje biti boljih odgovora.

Probaj da ih koristis umesto sojinih ljuspica.

Slavik:
Dešava li vam se kad da vam je glavić suv, crven, upaljen, ili da se jave neke kao ljuspice po njemu?Iako je prekriven kožom, to zna ponekad da mi se desi.Je li u pitanju neka reakcije, je li neophodna posjeta urologu?Aj, da vas čujem. Ovo je moglo i za Zdravlje, ali će ovdje biti boljih odgovora.

Brate, ti si ovo prilicno javno izneo! Da si otisao lekaru bilo bi i intimnije a dobio bi i prave odgovore.

kansen je za gljivice.ovo sto je on napisao ne lici na gljivicnu infekciju.
pre neka iritacija sto rece gladiola. mozda su ti tesne gace,jbt.
najbolje da odes kod urologa.od nas ces da dobijes i ono sto nemas.
pecinko onda su po tome i muskarci sitne bube? :D

Back