Muški i ženski poslovi

Vitez123

Ističe se
Poruka
2.458
Jel po vama normalno da žene budu u vojsci i policiji? Po meni to nije baš najlogičnije. Jer to su ipak poslovi u kojima se zahtjeva fizička spremnost i agresivnost odnosno snaga, brzina, izdržljivost, kondicija, testosteron, a one u tome nikad ne mogu biti na jednako dobrom nivou kao muškarci jer su po prirodi slabiji spol. Samim tim žene ne mogu obavljati takve poslove jednako dobro kao muškarci pa se postavlja pitanje da li im je uopće mjesto tamo i vrijedi li zbog navodnih ženskih prava (feminizma) pustit ih da rade to i time riskiraju da se ti poslovi loše obave kada se krene u akciju i borbu i da zbog njih bude više mrtvih na našoj strani plus izgubljen teritorij?

Jel po vama normalno da žene budu u vojsci i policiji? Po meni to nije baš najlogičnije. Jer to su ipak poslovi u kojima se zahtjeva fizička spremnost i agresivnost odnosno snaga, brzina, izdržljivost, kondicija, testosteron, a one u tome nikad ne mogu biti na jednako dobrom nivou kao muškarci jer su po prirodi slabiji spol. Samim tim žene ne mogu obavljati takve poslove jednako dobro kao muškarci pa se postavlja pitanje da li im je uopće mjesto tamo i vrijedi li zbog navodnih ženskih prava (feminizma) pustit ih da rade to i time riskiraju da se ti poslovi loše obave kada se krene u akciju i borbu i da zbog njih bude više mrtvih na našoj strani plus izgubljen teritorij?
Ako mislis da ne mogu da biju kao muskarci,varas se.

Ako mislis da ne mogu da biju kao muskarci,varas se.
Već zamišljam Alexu Grasso kako mu prospe sve zube.

Inače, na najteže pozicije u MUP-u se stavljaju upravo žene, na primer u Ljermontovoj šefica je godinama bila neka matora koja kad te pogleda ti se smrzneš. Muškarci na tim pozicijama umeju da budu mekani prema ljudima koji su im dragi, a ove izaberu upravo zato što kod njih nema cile-mile.

Takođe i u MUP-u gore u Majke Jevrosime, šefica je bila žena neka bez dece, koja je toliko zajebana da nikome ne pada na pamet da traži neku protekciju, tačno vidiš da će da te uhapsi na jedan.

A kad ima pištolj oko pojasa, svako je zajeban.

ja sam se uvek pito zasto su neki muskarci ginekolozi?
Ko moze bolje poznavati zensko telo od zena, njih samih ?

a to da su muskarci jaci od zena, to je istorija iz vremena kad su muskarci bili u kondiciji radi stalnog ratovanja, teskih fizickih poslova.............danas, vecina je omlitavela pored kompjutera, politike, lencarenja, rostiljanja...............pa ne mogu posteno ni da ye.bu a kamoli da premlate nekog.

Back