Muški bikovi?

• Začetnik teme Začetnik teme SKORPIJICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio je spor i trontav..........
Bio je ponekad malo naporan i dosadan..............
Bio je i tvrdoglav.............
Bio je smiren i blag.........
Bio je BIK!!!!!

:heart::heart::heart:

Bio je romantican i nezan....
Bio je vredan i pazljiv....
Bio je narcis....
Bio je opsednut izgledom...
Bio je kucna muva...
Bio je ljubomoran i posesivan...
I zato je BIO.....

Uf...bio je bik:)

Poslednja izmena:
Bikovima je svrha života da obezbede materijalno svoju porodicu, da jedu (fino i ukusno), da ne žure, jedino u sexu nisu lenji (ipak je njihov vladar Venera). Zbog njih je, verovatno i izmišljena ona priča da "ljubav na usta ulazi".
Najlakše je oterati Bika ako ga ostavljamo gladnog, ili da čeka na obrok, ili da ga teramo da drži dijetu sa nama, ili da ne kuvamo, frižider držimo poluprazan a u njemu kreme za lice, lakovi itd. Ako nisu mesari, bar imaju "svog" mesara, ili seljaka kod koga se snabdevaju najboljim mesom, a i ostalim namirnicama. Njihova hrana mora biti najkvalitetnija.
Bikovi pokazuju svoju ljubav prema ženi tako što zarađuju, i sve troše na kuću. Vole da kupuju poklone onima koje vole, ali kada im dođe inspiracija, a ne za praznike i slično, kad "svi kupuju".
Bikovi nisu lenji, već ne vole da ih požuruju, jer oni moraju da "svare" u sebi plan, pa tek onda da počnu da rade, kad se osećaju spremni. Tada ih ne može ništa zaustaviti, jer imaju ogromnu energiju.
Bikovi ne podnose da nisu u pravu, a naročito kad zaista nisu u pravu pa im to još i argumentovano dokažemo - e, to baš nikako ne mogu..
Što je njegovo, to je njegovo zauvek. Ne podnosi da bude ostavljen, treba imati kameno srce pa ostaviti Bika, toliko je tužan.
Ako želi da vas ostavi, prvo će biti bezobrazan, da ga lako pustite..
Važno im je da imaju porodicu, i retko su neverni, jer ih mrzi i neudobno je... To kad već steknu porodicu. Ali zato, dok je ne steknu....biraju li biraju...
Dobre profesije za Bika su one vezane za zemlju - ne mora baš zemljoradnja, ali građevina, ekologija, rudarstvo, šumarstvo... Međutim, Venera je čudo! Ima mnogo Bikova među operskim pevačima!
Ako ih neki vazdušni podznak ne spase, skloni su gojenju. Nisu skloni piću, iako je i to deo uživanja u hrani, osim ako im nije podznak u vodenom znaku, ali im alkohol retko naruši zdravlje.
Decu bikove, kad su nemirni ili plačljivi, dobro je umiriti muzikom, npr. mocat, ili tako neka harmonična i nežna - dobro reaguju.

Što je njegovo, to je njegovo zauvek. Ne podnosi da bude ostavljen, treba imati kameno srce pa ostaviti Bika, toliko je tužan.

Ziva istina, pre mesec dana sam ostavila bika...mnogo tesko...ubija me saznanje koliko pati...uzas,ali takvi su...

e ljudi molim te da mi kazete kakav je covjek bik/ovan bas me zanima :worth::worth: mjesec i venera u ovnu
stvarno nemam zivaca snjim sta zapravo zeli ako njega ko povrijedi ne oprasta il sta jer se lako racozara? odma se ljute,agresivan nista mu ne pase itd... :evil:
ko ima iskustva nek napise voljela bi dosta znati

Poslednja izmena:
Dve rogate marve u jednom...ne valja, obe tvrdoglave... To on samo tako reaguje, neko bi na njegovom mestu nešto prigovorio, a njegov prigovor uglavnom normalnom svetu izgleda kao zemljotres.
Još ako si ti neka nežnija i osetljivija duša.. propatićeš. Treba samo da pokažeš da se ne prepadaš od vike i galame, i da to kod tebe ne prolazi. Kad ohladi glavu, možeš se sa njim dogovoriti "kao muškarac sa muškarcem" - mislim na način, ne da si ti muškarasta.
Pošto je njemu sunce u Biku, dobro bi bilo ako je tebi Mesec u Biku, ili Raku, Devici, Ribi ili Jarcu. Ili da ti je podznak Vaga ili neki od navedenih znakova. ako sve to nije... Ne znam gde je njegov Mars u odnosu na tvoju Veneru.

Dve rogate marve u jednom...ne valja, obe tvrdoglave... To on samo tako reaguje, neko bi na njegovom mestu nešto prigovorio, a njegov prigovor uglavnom normalnom svetu izgleda kao zemljotres.
Još ako si ti neka nežnija i osetljivija duša.. propatićeš. Treba samo da pokažeš da se ne prepadaš od vike i galame, i da to kod tebe ne prolazi. Kad ohladi glavu, možeš se sa njim dogovoriti "kao muškarac sa muškarcem" - mislim na način, ne da si ti muškarasta.
Pošto je njemu sunce u Biku, dobro bi bilo ako je tebi Mesec u Biku, ili Raku, Devici, Ribi ili Jarcu. Ili da ti je podznak Vaga ili neki od navedenih znakova. ako sve to nije... Ne znam gde je njegov Mars u odnosu na tvoju Veneru.

moja greska sorry pisala sam ti na pp :)

bik/strijelac sta kazete?
tacno je da sam njezna i osjetljiva kao da mi citas misli....

Bikovima je svrha života da obezbede materijalno svoju porodicu, da jedu (fino i ukusno), da ne žure, jedino u sexu nisu lenji (ipak je njihov vladar Venera). Zbog njih je, verovatno i izmišljena ona priča da "ljubav na usta ulazi".
Najlakše je oterati Bika ako ga ostavljamo gladnog, ili da čeka na obrok, ili da ga teramo da drži dijetu sa nama, ili da ne kuvamo, frižider držimo poluprazan a u njemu kreme za lice, lakovi itd. Ako nisu mesari, bar imaju "svog" mesara, ili seljaka kod koga se snabdevaju najboljim mesom, a i ostalim namirnicama. Njihova hrana mora biti najkvalitetnija.
Bikovi pokazuju svoju ljubav prema ženi tako što zarađuju, i sve troše na kuću. Vole da kupuju poklone onima koje vole, ali kada im dođe inspiracija, a ne za praznike i slično, kad "svi kupuju".
Bikovi nisu lenji, već ne vole da ih požuruju, jer oni moraju da "svare" u sebi plan, pa tek onda da počnu da rade, kad se osećaju spremni. Tada ih ne može ništa zaustaviti, jer imaju ogromnu energiju.
Bikovi ne podnose da nisu u pravu, a naročito kad zaista nisu u pravu pa im to još i argumentovano dokažemo - e, to baš nikako ne mogu..
Važno im je da imaju porodicu, i retko su neverni, jer ih mrzi i neudobno je... To kad već steknu porodicu. Ali zato, dok je ne steknu....biraju li biraju...
Dobre profesije za Bika su one vezane za zemlju - ne mora baš zemljoradnja, ali građevina, ekologija, rudarstvo, šumarstvo... Međutim, Venera je čudo! Ima mnogo Bikova među operskim pevačima!
Ako ih neki vazdušni podznak ne spase, skloni su gojenju. Nisu skloni piću, iako je i to deo uživanja u hrani, osim ako im nije podznak u vodenom znaku, ali im alkohol retko naruši zdravlje.
Decu bikove, kad su nemirni ili plačljivi, dobro je umiriti muzikom, npr. mocat, ili tako neka harmonična i nežna - dobro reaguju.

Lep tekst. Ali...

Kada bi sve bilo tako jednostavno kao sto kazes, Taote... :roll:

Naime, moze da bude. Moj dobar drug je pravi bik iz ove tvoje price.
+ beskrajno sarmantan, bleskast, veliki ljubitelj umetnosti, ali i sportova (sto mu pomaze da odrzava liniju jer obozava da klopa :lol: itd..)

Medjutim, pojavio se jedan ne tipican bik u mom zivotu. Izrazito mrsav (ne uziva, rekla bih, u svim onim zivotnim radostima u kojima pravi bikovi uzivaju :cool: Hm, necu da kazem da su bikovi buckasti, ali, uvek ih.. "ima", nikada nisu zgolje :lol: ), preterano ozbiljan (bikove sam do sada prepoznavala i po, za njih tako katakteristicnom osmehu), ovaj je vise je neki tip naucnika, sto i ima veze sa njegovom profesijom (rekla bih, ne bas cest slucaj za bikove :roll: Bikovi su vise okrenuti umetnosti ili nekom kreativnom poslu). Uz to jako stidljiv, neodlucan, hteo bi, a ne sme...ne zna kako.. pocne, pa zastane, uplasi se, sta li? :eek: Verovatno vise uticaj podznaka i jos kojecega.

Dobro, "pola zivota" je proveo uceci i studirajuci da bi bio to sto jeste, pa je negde usput izgubio te prave karakteristike jednog nonsalantnog, opustenog, neodoljivog i pomalo "opicenog" bika.

Sada verovatno, uplasen svog pravog ja, pokusava da upozna sebe, te se boji (ili uplasi) nekih svojih eventualnih, reakcija i bikovskih poriva.. ko zna...("Sve sto je ljudsko nije mi strano" :lol:).
Jer, vidim, pokusava da kontrolise (sto je opet, na naki nacin karakteristika bikova, ta samokontrola) sve to sto mu je do sada bilo nepoznato i nije imao vremena, od te silne "nauke" da ispolji i tako upozna sebe...
Nadam se da jos ima nade za njega :lol:

Poslednja izmena:
eve.best, taj tvoj ne tipičan bik, mora da ima neki raspored planeta... da nije riba ili devica u podznaku?

Ne znam vreme rodjenja, tako da mi je taj "detalj' nepoznat. Bas zbog te ne tipicnosti volela bih da mu pogledam raspored planeta (znam samo u kome su znaku).
I ja sam skoro ubedjena da mu je podznak devica ;)

p.s Mada, ko zna... Bila sam sokirana kada sam saznala da je bik, nikada ne bih rekla. Sve, sve, ali nikako bik.. Kad ono :eek:

Poslednja izmena:

Ovako se,jelte,ja sada osjecjam. Ostavljena od strane Bika,a Bik sam.

Nikad sama ne raskidam,nego ovo radim.

Saturn se odnosi baš tako na te stvari koje se dugo i strpljivo rade, i tek posle dužeg marljivog rada donose rezultate. Pa sam pomislila. s obzirom na njegovu profesiju, da ima "posla" sa Saturnom, tj. da mu je, negde u horoskopu, na mestu gde je jak, ili je u nekoj kući u kojoj ima uticaja na njegovo ponašanje.
A razne neodlučnosti i osetljivosti imaju često veze sa Ribama ili Devicama...
Ima tu mnogo da se uči. ali što se više saznaje, sve je zanimljivije.:):bye:

Medjutim, pojavio se jedan ne tipican bik u mom zivotu. Izrazito mrsav (ne uziva, rekla bih, u svim onim zivotnim radostima u kojima pravi bikovi uzivaju Hm, necu da kazem da su bikovi buckasti, ali, uvek ih.. "ima", nikada nisu zgolje ), preterano ozbiljan (bikove sam do sada prepoznavala i po, za njih tako katakteristicnom osmehu), ovaj je vise je neki tip naucnika, sto i ima veze sa njegovom profesijom (rekla bih, ne bas cest slucaj za bikove Bikovi su vise okrenuti umetnosti ili nekom kreativnom poslu). Uz to jako stidljiv, neodlucan, hteo bi, a ne sme...ne zna kako.. pocne, pa zastane, uplasi se, sta li? Verovatno vise uticaj podznaka i jos kojecega.

Pa ovo kao da je mene opisala (osim profesije naravno :D) A ja sam Bik - Devica

Back