>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Kako mislis komplikovani? U cemu,na koji nacin?A mene zanima zasto ste nekad toliko komplikovani??? a razumem vas kao jedan jarac i kao poznavaoc istih a i astrologije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis komplikovani? U cemu,na koji nacin?A mene zanima zasto ste nekad toliko komplikovani??? a razumem vas kao jedan jarac i kao poznavaoc istih a i astrologije
navijam...Kako mislis komplikovani? U cemu,na koji nacin?

Pa ko nije komplikovan,nema to veze sa znakom Bika.Pa brate moras da priznas da smo stvarno mnogo komplikovani, ja znam da ja jesam jbg

Ti si bese Bik-Devica,kao i ja?
zar ne?Ne mislim da je losa kombinacija,mozda smo samo previse na zemlji,mnoogo staticni i tesko rizikujemo i u ljubavi i u poslu,bar ja,ne znam za tebeja telefonom mogu satima da pricam i poruke rado kucam, tako da ne znam... da nina_bg i ja sam bik-devica, losa kombinacija zar ne?
PozdravAhaMa mismo "andjelcici" samo nas ne treba mnogo dirati dok mirisemo i pasemo travu
Retko koji znak,kao mi,zna da ponekad uziva u samoci
ponekad i dozvolimo da nam neko narusi taj mir, mislim ako je taj neko u stanju da nas zainteresuje... ziveliAha :) Retko koji znak:Sa ovim se ne bi mogao sloziti jedan jarac,...tacnije bilo koji jarac,ali ja sam verovatno isuvise subjektivan,posto sam bik u podznaku....Ali da mi je dobro sa podznakom -dobro mi je!8)
Kod mene je to slučaj, sve manje pričam fiksnim telefonom,jednostavno smara me. AliPa komplikovani u smislu da samo isparite nekad negde...i zasto vas mrzi da pricate telefonom i da kucate poruke???
kada se shvati da mi bikovi bitisemo prema intuiciji svima ce biti lakse, jasnije nadam se.da li neko moze da mi kaze nesto o biku/vagi??
Ja sam Bik / Strelac.
To da Bikove ne zanima Astrologija jeste istina ali to traje samo do onog trenutka u kome Bik shvati
da je Astrologija istinita i veoma prakticna.
Tako je bilo i samnom. Dok na svojoj kozi nisam osetio da Astrologija funkcionise nije me zanimala
uopste niti sam se obazirao na nju.
Mada...mozda se sve desilo zbog Urana na MC-u.