>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Kako mislis komplikovani? U cemu,na koji nacin?A mene zanima zasto ste nekad toliko komplikovani??? a razumem vas kao jedan jarac i kao poznavaoc istih a i astrologije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis komplikovani? U cemu,na koji nacin?A mene zanima zasto ste nekad toliko komplikovani??? a razumem vas kao jedan jarac i kao poznavaoc istih a i astrologije
Kako mislis komplikovani? U cemu,na koji nacin?
Pa ko nije komplikovan,nema to veze sa znakom Bika.Pa brate moras da priznas da smo stvarno mnogo komplikovani, ja znam da ja jesam jbg
Ne mislim da je losa kombinacija,mozda smo samo previse na zemlji,mnoogo staticni i tesko rizikujemo i u ljubavi i u poslu,bar ja,ne znam za tebeja telefonom mogu satima da pricam i poruke rado kucam, tako da ne znam... da nina_bg i ja sam bik-devica, losa kombinacija zar ne?
AhaMa mismo "andjelcici" samo nas ne treba mnogo dirati dok mirisemo i pasemo travu
Aha :) Retko koji znak:Sa ovim se ne bi mogao sloziti jedan jarac,...tacnije bilo koji jarac,ali ja sam verovatno isuvise subjektivan,posto sam bik u podznaku....Ali da mi je dobro sa podznakom -dobro mi je!8)
Kod mene je to slučaj, sve manje pričam fiksnim telefonom,jednostavno smara me. AliPa komplikovani u smislu da samo isparite nekad negde...i zasto vas mrzi da pricate telefonom i da kucate poruke???
da li neko moze da mi kaze nesto o biku/vagi??
Ja sam Bik / Strelac.
To da Bikove ne zanima Astrologija jeste istina ali to traje samo do onog trenutka u kome Bik shvati
da je Astrologija istinita i veoma prakticna.
Tako je bilo i samnom. Dok na svojoj kozi nisam osetio da Astrologija funkcionise nije me zanimala
uopste niti sam se obazirao na nju.
Mada...mozda se sve desilo zbog Urana na MC-u.