Fixa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.766
a koji si ti znak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm...Posto sam Blizanac, vjerovatno ce sta god kazem biti pogresno shvaceno.Fixa:bitno da ti jesi![]()
Fixa:pa pridji ti njemu

violette:muskarci bikovi su divna stvorenja...
dzentlmeni, pazljivi, nezni, verni, i kad vole onda stvarno bas, bas vole...
nisu bas materijalisti, ali vole lepe lepe stvari, vole luksuz, veliki su hedonisti
i dobri prijatelji
i posteni, i iskreni
i bas steta sto se ja nikako ne slazem sa njima
eto ipak ima necega i u astroloskoj (ne)kompatibilnosti
CMOKCINAFixa:da li si ti normalna. pun mi je **** likova koji bikove vide kao trome smarace kojima je samo stalo da jedu piju i jebu. da li ste vi u zivotu procitali nesto vise od mini prirucnika i brosura vezano za znakove. a? ili jedino sto znate o njime jeste da bikovi vole da jedu, da su blizanci dvolicni, da su device prakticne, da su rakovi emotivni...a? ajde malo da isqlirate tu preopstu generalizaciju, misim
cemu onda ovde x postova o tome kakav je koji znak ako je to i to u podznaq ili ako mu je tu i tu ta i ta planeta, koja je opet u aspektima sa tom i tom, a u toj i toj kutji i znaq itd...cemu? za koji **** se to ovde postuje, ako i pored svega toga, vi i dalje imate izjave poput ovakvih.
H8 :mad:
Da dodam da sam rak,jos gora varijanta po tvojoj prici
Ali,nisam ga davila,medjutim cim sam mu stavila do znanja da nesto ocekujem od njega,pobegao je glavom bez obzira! A tacno je da se sa njim nikad ne zna na cemu si,jako su zatvoreni i ne mozes da mu procitas sa lica sta misli. Ko ima zivaca i strpljenja (ali MNOOOGO) dobice pravog dasu samo za sebe.A tesko mu je odoleti......kupi mu nesto za kucu, neki alat .sliku.lepu i prakticnu stvar i da dodam zea bikove oni su rob navike,ne vole promene,tesko se naljute ali kad se naljute bbbbeeeezzzzii sto dalje,onda su jako posesivni ljubomorni. itd imam goste jos cu kasnijebarbie 1:Hvala na ovom opsirnom odgovoru.
Znaci bez cimanja,pa ja ga ne cimam i pokusavam da ga kuliram i nadam se da ce upaliti.Jedno znam sigurno a to je da bikovi jako ali jako tesko govore o svojim osecanjima,ali ja sam strpljiva.Ovaj moj bik je imao nekoliko puta izlive emocija i to do te mere da sam ja bila u shoku,da bi odmah potom bio nekako hladan i onda sam nesigurna.Vole li bikovi iznenadjenja?Spektakle?Sta mu kupiti za rodjendan?Da li ga izvesti na veceru?Kupiti mu neku konkretnu stvar ili mozda neko iznenadjenje sa balonima....?