Muški bikovi?

• Začetnik teme Začetnik teme SKORPIJICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
simply:
Voleti bika znači u startu se pomiriti sa čovekom koji ne može da bude veran...ni iskren. Ako niste ljubomorni...ume da bude zanimljiv, stalo mu je do doma, nežan, romantičan...

Nadam se da ovo nije tacno....jer ako me ovaj BIK razocara,..prelazim u lezbejke,..jer ja vise ne zelim da vidim ni jednu Kitu do kraja zivota,........

Kako se slazu Bik i Bik(ica)????????????????????? ;) :D:D:D

ma pusti simply, sere za medalju...
bik bre najverniji, odaniji znak, naj!
a kako se slazu dva bika najvise
zavisi od podznaka (da ne ulazimo
sad u dubinu teme)...

nego, samanta, drzi se ti strelcheva ja da ti kazem :lol: :lol: :lol:

ma kakvi bik i bikica??? NE, NIKAKO !!!
On je potpuno inertan, da se ne ponavljam, "ferdinand koji sedi na brdascu, u hladovini naravno i mirise cvece", a ona je fijuuuuuuuuuu, akcija i samo akcija... Pa kako oni mogu da se sloze??? Nikako, naravno...Mogu jedino ako im ne smeta kad nisu zajedno,a veci deo vremena nece provesti zajedno. Zatim, on je veran, a ona...diskutabilno...
Slagace se u krevetu i za stolom (vole sex i hranu)

da li si ti normalna. pun mi je **** likova koji bikove vide kao trome smarace kojima je samo stalo da jedu piju i jebu. da li ste vi u zivotu procitali nesto vise od mini prirucnika i brosura vezano za znakove. a? ili jedino sto znate o njime jeste da bikovi vole da jedu, da su blizanci dvolicni, da su device prakticne, da su rakovi emotivni...a? ajde malo da isqlirate tu preopstu generalizaciju, misim
cemu onda ovde x postova o tome kakav je koji znak ako je to i to u podznaq ili ako mu je tu i tu ta i ta planeta, koja je opet u aspektima sa tom i tom, a u toj i toj kutji i znaq itd...cemu? za koji **** se to ovde postuje, ako i pored svega toga, vi i dalje imate izjave poput ovakvih.

H8 :mad:

Fixa:
da li si ti normalna. pun mi je **** likova koji bikove vide kao trome smarace kojima je samo stalo da jedu piju i jebu. da li ste vi u zivotu procitali nesto vise od mini prirucnika i brosura vezano za znakove. a? ili jedino sto znate o njime jeste da bikovi vole da jedu, da su blizanci dvolicni, da su device prakticne, da su rakovi emotivni...a? ajde malo da isqlirate tu preopstu generalizaciju, misim
cemu onda ovde x postova o tome kakav je koji znak ako je to i to u podznaq ili ako mu je tu i tu ta i ta planeta, koja je opet u aspektima sa tom i tom, a u toj i toj kutji i znaq itd...cemu? za koji **** se to ovde postuje, ako i pored svega toga, vi i dalje imate izjave poput ovakvih.

H8 :mad:

Miran Ferdinand, miran! Sedi tu i mirisi cvece :-P

25.gif

Pa ja imam fino iskustvo sa Bikovima, uglavnom su muskarci sa kojima sam bila bili su Bikovi i imali Mars i Veneru u Biku. Nisam imala nikakvih problema sto se tice svrljanja i vjernosti, ali sto se tice ljubomore da , samo sto nece uvijek da priznaju. Ljubomorni su koliko i Skorpije, samo nisu tako opasni :) Kad se zaljube to traje i vjerni su ( uglavnom ) :) Pazljivi, ali sto mi je uzasno smetalo, nemaju mnogo sirine, ograniceni su za neke stvari, tvrdoglavi...
Jesu malo stidljivi, ali ne bih rekla da im treba mnogo vremena- ako je Mars u Ovnu, onda definitivno ne!

Ja sma Bik i mislim da cu ovog Bika da ufatim za jaja i da ga pitam sta on hoce,...da bude samnom ili da ne bude,...samo sto ja nikako da skupim hrabrosti da ga to pitam...sex je super i svidja mi se jako..ali uopste nije lep i nema nista i ne znam sta mi se svidja na njemu...a zvezde mi kazu da nije povoljan period za Bikove,....

muskarci bikovi su divna stvorenja...
dzentlmeni, pazljivi, nezni, verni, i kad vole onda stvarno bas, bas vole...
nisu bas materijalisti, ali vole lepe lepe stvari, vole luksuz, veliki su hedonisti
i dobri prijatelji
i posteni, i iskreni
i bas steta sto se ja nikako ne slazem sa njima
eto ipak ima necega i u astroloskoj (ne)kompatibilnosti

Back