Muški bikovi?

• Začetnik teme Začetnik teme SKORPIJICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E za ovo si u pravu,evo Strelac licno ti to kaze,pa ja sam mnogo smotana ,doduse jos uvek im smesno ovim mojima na poslu,sreca bas smo malo,pa me jos ne diraju ali samo cekam kad cu dobijem sut kartu :mrgreen:
Nisi smotana treba da si ponosna jel pripadas najboljem znaku zodijaka koji simbolizuje sve najbolje dobrotu iskrenost netaktincost neiskvarenost djecu neko krajnje dobro koje ce na kraju da uvijek pobijedi.Moras da osvjestis se kako velikom znaku pripadas.Astolozi proizvoljno pisu o Strelcu kao on je lagan neformalan neozbiljan i sada on nije jak znak to je glupost.Pa takve trvdnje nemaju potvrdu u praksi.Staljin ili ne znam Cercil il Hednriks su bili bas zabaljaci ne oni su bili autoriteti svako u svom poslu

Lavovi il Ovnovi su slabici koji moraju pocnu da lijece svoj ego i da ga navladaju i ne mogu biti jaci od Strelca kad nemaju um kao strelac oni su samo zivotinski znaci Strealc je polu covjek polu zivotinja.Mnogo sire i dalje gleda stvari mnogo dalje vidi od svog nosa i otvoreno prica o svemu iskreno.lavovi i Ovnovi ne mogu biti iskreni kao Strelac zato i ne mogu biti ni snazniji znaci ni bolji ljudi.Dobro i prosperitet sigurno ne simbolise Mars ili Saturn npr nego Jupiter koji samo daje ne uzima nista a dace vam najvise

I to sto kazu Lavovi su kao neki veci zavodnici od Strelca ili Skorpije su najace ok moguce.Al nesto ne znam makar za danas da ima neki Lav i Skorpija od tih pjevaca danasnjih ili glumaca da ga zene vise vole od Bred Pita koja je dupli Strelac i koji ono ima more zena koje ga obozavaju ne kazem sada svaka al vecina velika.

Ja mislim da bi ti manje trebalo da se baviš astrologijom a malo više psihologijom.

Strelac je u tebi metastazirao debelo u neke komplekse... Bukvalno vučeš sa sobom neku astro narcisoidnost i hraniš njom komplekse više vrednosti. Ne valja ti to da u životu astrologijom kompenzuješ neke druge nedostatke. 😐

A ovo tvoje potkrepljivanje primerima gde selektivno izvlačiš Strelčeve i krunišeš ih po subjektivnosti je više tužno nego što je analitično. Ne znam kako te ne smori više da se ovoliko rasipaš po svim mogućim stranama.

Ja mislim da bi ti manje trebalo da se baviš astrologijom a malo više psihologijom.

Strelac je u tebi metastazirao debelo u neke komplekse... Bukvalno vučeš sa sobom neku astro narcisoidnost i hraniš njom komplekse više vrednosti. Ne valja ti to da u životu astrologijom kompenzuješ neke druge nedostatke. 😐

A ovo tvoje potkrepljivanje primerima gde selektivno izvlačiš Strelčeve i krunišeš ih po subjektivnosti je više tužno nego što je analitično. Ne znam kako te ne smori više da se ovoliko rasipaš po svim mogućim stranama.
Nemam ja falinke nikakve samo iskreno iznosim sve.Samo kazem da treba ono sto se iznosi u teoriji potkrijepiti u praksi jasnim primjerima.Tipa govore Vaga znak ljubavi bemisleno.Ili Ovan neki predvodnik ali u cemu koji su to primjeri sta je zavrsio uradio do kraja.Samo treba imati jasne podatke.Ja npr uvijek navodim primjere iz prakse za bilo sta.Strelac kada kazem da je znak pobjede jeste jel Jupiter simbolizuje pobjedu i dobitke i dobro.Npr borba dobra i zla to je vjecna tema.Dobro ce biti Jupiter snaga dobra i sile zla ce biti npr Pluton i Mars i ko dobija.Pa zna se dobro na kraju uvijek pobjedi al uz veliku cijenu Jupiter

Sami izraz Vjera u Pobjedu ti kaze .Vjera je Jupiter.A kanoni uske uredjeni ckrveni zakoni dogme neke bice Saturn.Jupiter je vjera u 1 boga univerzalnog za sve to je i princip dobra zajedno vjerom do pobjede i nekog dobra simbolika Jupitera to je pobjeda.A sa druge strane imas sile Mars zla Pluton

E za ovo si u pravu,evo Strelac licno ti to kaze,pa ja sam mnogo smotana ,doduse jos uvek im smesno ovim mojima na poslu,sreca bas smo malo,pa me jos ne diraju ali samo cekam kad cu dobijem sut kartu :mrgreen:
Mi nismo mogli tu više ništa ,pokrivali smo ga dok smo mogli! Na kraju su šefovi odlučili tako.Drago mi je što je on sada ok i kaže da se nikada više i ne bi vratio.Ja verujem da tako i jeste. Inače je jako dobar čovek!To i jeste najvažnije,... ja se tu def.sa Analitičkim slažem.
P.S.Nažalost, dobrota i ljudskost nije kvalitet koji se "gaji" u Kompanijskom miljeu.Teškoe,...čak i nama "zmijolikim" škorpijama. 😁

Mi nismo mogli tu više ništa ,pokrivali smo ga dok smo mogli! Na kraju su šefovi odlučili tako.Drago mi je što je on sada ok i kaže da se nikada više i ne bi vratio.Ja verujem da tako i jeste. Inače je jako dobar čovek!To i jeste najvažnije,... ja se tu sa Analitičkim slažem.
Strelcevi su najbolji ljudi generalno kazem opet moze neki Strelac u natalnoj karti biti ostecen drugim planetama nekim i sranjima moze mu Jupiter dobiti neki tezak kvadrat od Marsa ili Plutona i eto muke itd itd itd itd

Jbg,...pokupio si im svu slavu!Nije u redu. 😁
Winston-Churchill-quotes-success-consists-of-going-from-failure-to-failure-without-loss-of-enthusiasm.jpg

Sustina optimizma daje je Strelac.Znaci ovo neka svako primjeni na licnom planu i nema zime za njega

Vatikan simbolise Strelac Jupiter moc bogastvo ekspanzija sirenje uticaja pa ima li mocnije organizacije i bogatije na svijetu Jupiter.Pravoslavna crkva je Jarac mucenici sirotinja uvijek trpjeli teror Vatikana istorijski ne moze Saturn protiv Jupitera
Nemoj da mešaš Veru u te stvari, otišao si predaleko. A druga stvar, kad već pričaš o tome, Vatikan nikad nije uspeo da uništi Pravoslavlje, tako da je jarac najjači.

A da se otvori tema o Strelcevima ?
Mislim da je to najbolje resenje. :manikir:
Pa otvorite ko vam brani, mada mi bikovi prihvatamo na našem forumu sve znake. Kao što vidiš ovde trenutno ima najmanje bikova, sad glavnu reč na našem forumu vode škorpija, jarac i ko zna ko će se još priključiti od ostalih znakova hahaha
Ali neka, što više različitosti to bolje 🙂

Lavovi il Ovnovi su slabici koji moraju pocnu da lijece svoj ego i da ga navladaju i ne mogu biti jaci od Strelca kad nemaju um kao strelac oni su samo zivotinski znaci Strealc je polu covjek polu zivotinja.Mnogo sire i dalje gleda stvari mnogo dalje vidi od svog nosa i otvoreno prica o svemu iskreno.lavovi i Ovnovi ne mogu biti iskreni kao Strelac zato i ne mogu biti ni snazniji znaci ni bolji ljudi.Dobro i prosperitet sigurno ne simbolise Mars ili Saturn npr nego Jupiter koji samo daje ne uzima nista a dace vam najvise
Niko nema ništa protiv toga što ti voliš Strelčeve, tj. imaš određene simpatije prema tom znaku, neću da ulazim u to, ali okej to je za poštovanje. Ali nije u redu da vređaš ostale znake i da pričaš gluposti, i da na takav način veličaš svoju simpatiju prema nekom znaku. Počeo si da vređaš ovnove i lavove iz čista mira, a veličaš strelčeve. Smorio si čoveče. Ne vređaj druge znake. Evo ja iskreno imam mnogo lepše mišljenje o ovnovima i lavovima nego o strelčevima. I ti ne možeš da me ubediš u suprotno. Mnogo boljih ljudi poznajem među lavovima i ovnovima. Ali neću ništa loše da kažem o strelčevima iako bih možda mogao reći, ali neću jer to nije u redu. Tako da kontroliši se malo. Svi vidimo da znaš dobro astrologiju i da se razumeš u to, ali nemoj da vređaš, stvarno postaješ nevaspitan, a svestan si i sam toga.

Venera je ljubav i romantizam.
Naravno,
Venera utiče na na ličnost, posebno na nase želje, nasu sposobnost povezivanja i odnosa sa drugima i nasu sposobnost davanja i primanja ljubavi i naklonosti. Takođe, znak u kom se nalazi Venera može dati uvid u nase osnovne vrijednosti, ukus, osjećaj za estetiku i ono što nas privlači.

Planeta Venera ima značajan uticaj - ona vlada našim stilom, načinom na koji se predstavljamo svijetu i koliko smo dobri u privlačenju onoga što zelimo..
Venera utiče na našu ličnost, posebno na naše želje, našu sposobnost povezivanja i odnosa sa drugima i našu sposobnost davanja i primanja ljubavi i naklonosti.

Naravno,
Venera utiče na na ličnost, posebno na nase želje, nasu sposobnost povezivanja i odnosa sa drugima i nasu sposobnost davanja i primanja ljubavi i naklonosti. Takođe, znak u kom se nalazi Venera može dati uvid u nase osnovne vrijednosti, ukus, osjećaj za estetiku i ono što nas privlači.

Planeta Venera ima značajan uticaj - ona vlada našim stilom, načinom na koji se predstavljamo svijetu i koliko smo dobri u privlačenju onoga što zelimo..
Venera utiče na našu ličnost, posebno na naše želje, našu sposobnost povezivanja i odnosa sa drugima i našu sposobnost davanja i primanja ljubavi i naklonosti.
Tako je. I na svaki znak Venera utiče na drugačiji način.

Reci da je npr jedan Lav slabic koji ne moze da nadajaca svoj ego nije uvreda nego cinjenica.Mijesate snagu sa nametljivoscu koju ima Lav i potrebu da bude u centru paznje.Kako moze biti jak znak npr kao Lav koji nema jasno misljenje o samom sebi i koji ima potrebu da se potvrdi kroz misljenja stavove i divljenje drugih ljudi npr jednom Jarcu to nije potrebno.Lavovi su previse ponosan znak i zato su slabi jel kada tada im taj ponos dodje glave.Jel obicno se prica kako je super jak znak a nije uopste.Cim im neko ne ukaze paznju il ignorise padaju u ocaj koji ce kuci kada su sami pokazati padaju u sumnje jad neki nisu jak znak.I to sto sam rekao da su cirkusanti nema tu nista lose zabavan su znak imaju npr dobar smisao za humor samo nekada znaju da pretjeraju jel im je zivotni cilj da budu u centru paznje.Robi Wilijams je bio samo primjer takvog Lava kada sam ga napomenuo

Back