Muški bikovi?

• Začetnik teme Začetnik teme SKORPIJICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vatikan simbolise Strelac Jupiter moc bogastvo ekspanzija sirenje uticaja pa ima li mocnije organizacije i bogatije na svijetu Jupiter.Pravoslavna crkva je Jarac mucenici sirotinja uvijek trpjeli teror Vatikana istorijski ne moze Saturn protiv Jupitera

Pinoce Strelac nasilno zbacio sa vlasti i otresao kao slinu Lav Salvadora Aljendea u Cileu.Ovaj je bio samo maneken cirksuant koji pozira pred kameram kao i svaki Lav kada je trebalo na djelu pokazati hrabrost akciju Strelac je zavrsio posao do kraja.Cileanci i danas zadhte kad im pomenu velikog vodju Pinocea Strelca

Dobro fudbal je jedan segement zivota generalno sport ako ce Rak da se mjeri sa Strelcem u mnogo bitnijim oblastim za drustvo od fubala onda nemaju sansi Rakovi ni Vage.Papa Franjo je Strelac,Makron,Maduro Strelcevi,Merkel je u podznaku Strelac,da ne idem dalje

Pinoce Strelac nasilno zbacio sa vlasti i otresao kao slinu Lav Salvadora Aljendea u Cileu.Ovaj je bio samo maneken cirksuant koji pozira pred kameram kao i svaki Lav kada je trebalo na djelu pokazati hrabrost akciju Strelac je zavrsio posao do kraja.Cileanci i danas zadhte kad im pomenu velikog vodju Pinocea Strelca
Kakvo ti neznanje osnovno iz istorije pokazujes.Hvalis fasistu Pinocea koji je na vlast dosao pod pokroviteljstvom Cie, zbacio legalno izabranog ljevicara Aljendea.I Andrija Artukovic , visoki ustaski zvanicnik, kao Strijelac , je dobio rat.:hahaha:

Istorija pamti pobjednike ne luzere koji su umrli u zatoncenistvu kao kukavice Napoleon Lav ili koji su kao Hitler se ubili Ovan.Pamti ljude koji su pobjednici Cecila Staljina u WW 2, Franka Strelca u Spanskom gradjanskom ratu koji je republikance sredio kao malu djecu u ratu.Kralja Aleksandra Strelca koji je izasao kao pobjednik u ww 1 i stvorio Jugoslaviju i sve teritorije koje je on dobio kao Strelac izgubio ih je nesrecni luzer Milosevic 90 ih ocrnio Srbe i Srbiju tragicar taj jaki lav xaxaxaxaxax Kosovo gdje nestade itd ko je to izgubio axcaxaxaxaxaxa

Istorija pamti pobjednike ne luzere koji su umrli u zatoncenistvu kao kukavice Napoleon Lav ili koji su kao Hitler se ubili Ovan.Pamti ljude koji su pobjednici Cecila Staljina u WW 2, Franka Strelca u Spanskom gradjanskom ratu koji je republikance sredio kao malu djecu u ratu.Kralja Aleksandra Strelca koji je izasao kao pobjednik u ww 1 i stvorio Jugoslaviju i sve teritorije koje je on dobio kao Strelac izgubio ih je nesrecni luzer Milosevic 90 ih ocrnio Srbe i Srbiju tragicar taj jaki lav xaxaxaxaxax Kosovo gdje nestade itd ko je to izgubio axcaxaxaxaxaxa
To ih ti tako veličaš, zato što su oni (pobednici WW2) i pisali tu "školsku" istoriju.Niđže veze!

Ja sam iznosio kokretne podatke jel ako neko tvrdi da je neki znak jaci od drugog mora da iznese podatke u praksi i ljude koji su rodjeni u tom znaku a koju su pobjednici u svojim oblastima kojima se bave znaci ne talenti potencijali koji su mnogo obecavali ostali nedovrseni

Ja sam iznosio kokretne podatke jel ako neko tvrdi da je neki znak jaci od drugog mora da iznese podatke u praksi i ljude koji su rodjeni u tom znaku a koju su pobjednici u svojim oblastima kojima se bave znaci ne talenti potencijali koji su mnogo obecavali ostali nedovrseni
Jedini čovek koga znam da se kod nas u firmi nije mogao uklopiti i pored toga što smo mu svi pomagali svakodnevno, je strelac.Ne kažem da čovek nema druge kvalitete, ali sada radi daleko gori i manje plaćen posao.
P.S.Inače,...ni mi nismo neki vrh talenti ,ali baš ni toliko smotani. 😁

Pako de Lusija pa zovu ga bog klasicne gitare.Spanija koja je zemlja gitarista kako klasicne muzike na gitari tipa imali su legende Segovia i Tarega al jedan je majstor na flamensko gitari najveci Pako de Lusija to oni kazu Strelac carobnjak na gitari De lusija

Najveci operski zenski vokal je Strelac Marija Kalas bez konkurencije.Ako pitate Amere koja njihova pjevacica ima najaci vokal glas ikada svi ce vam reci Tina Tarner Strelac.Frank Sinatra pjevac nikoga nije nadmasio u Americi eto veca zvijezda je bio Prisli Jarac al vise celebrity mada i Prisli je bio Strelac u podznaku.Jose Careras Strealc najveci operski muski vokal posle Pavarotija koji jeste najveci realno Pavaroti je Vaga

Ako uzmete danasnje pjevacice americke najbolji vokal daleko je Agilera e sada ako ocete da nadjete zgodnije zene bolje zabavljacice kao sto je Karleusa kod nas onda mozete naci al ja ovdje pricam o kvalitetu a ne o sposbnosti da neko pravi budalu i majmuna od sebe kao sto prave Lavovi koji su za cirkus dobri Robi Wilijmas teska budala kao i kod nas Karleusa il Madona u Americi.Traze samo paznju galame hvale se a malo sta nude.Ja za Strelceve iznosim jasne podatke ovi ljudi koje sam nabrojao su autoritet najveci u svojim oblastima ne babske price rekla kazala i slicne razne prazne price tipa pricam ti pricu.Ovo su cinjenice

Jedini čovek koga znam da se kod nas u firmi nije mogao uklopiti i pored toga što smo mu svi pomagali svakodnevno, je strelac.Ne kažem da čovek nema druge kvalitete, ali sada radi daleko gori i manje plaćen posao.
P.S.Inače,...ni mi nismo neki vrh talenti ,ali baš ni toliko smotani. 😁
E za ovo si u pravu,evo Strelac licno ti to kaze,pa ja sam mnogo smotana ,doduse jos uvek im smesno ovim mojima na poslu,sreca bas smo malo,pa me jos ne diraju ali samo cekam kad cu dobijem sut kartu :mrgreen:

Back