Muske Vage?

• Začetnik teme Začetnik teme sunny
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, estete i dzentlmeni...ali u estetici prelaze u perfekcioniste i dalje u sitnicare...ceo zivot im prolazi "ako bude ovo, onda cemo ono, ali ne mora da znaci da je to vec pod uslovom da ono bude onako...problem je..." itd, itd...
Veliki sitnicari, mnogo uslova, preduslova, nezadovoljstvo im je drugo ime :) nikad nicega dosta :)

vage krasi tolerancija i diplomatija, ne postavljaju uslove i preduslove, vec gledaju da olaksaju

ako je tvoj neki bivsi bio takav, onda pisi o njemu na temi ”decko”, generalno osobine koje si nabrojala ne pripadaju muskm vagama

postavljanje uslova - lav, ovan, jarac
nezadovoljstvo - devica, jarac
sitnicari - devica, ribe, jarac

a jel treba da prepisujemo sa drugih sajtova ili svoj licni utisak? ako je ovo drugo, onda molim uvredljive da ne citaju, posto neki ocigledno tesko podnose :lol:
oni u stvari toliko sve vagaju da cesto zaborave ono najbitnije dok se npr satima maju oko neceg sporadicnog... cesto propuste ono bitno zbog neceg nebitnog skroz...

Poslednja izmena:
vage krasi tolerancija i diplomatija, ne postavljaju uslove i preduslove, vec gledaju da olaksaju

ako je tvoj neki bivsi bio takav, onda pisi o njemu na temi ”decko”, generalno osobine koje si nabrojala ne pripadaju muskm vagama

Opusti se covece. To kad zena umisli za nesto da je u pravu ni sveti petar ne moze da je odvoji od toga.
@Tema: rekao sam sve u prethodnom odgovoru. Onaj ko nas ne voli moze samo da nas mrzi...

Vage krasi sposobnost da se postavljaju prema situaciji. Zato se drugima cini da oni izbegavaju sukob, da se povlace, da se brane, da su sitnicavi ili da drze neciju stranu.
Iz licnog iskustva mogu da kazem da se uvek namestam onako kako situacija nalaze, a u sukob ulazim samo ako nemam izlaza i ako udjem u sukob to onda znaci rat do pobede.
I zato, ko ne zna ili ne razume pravila igre ili ko je suvise pasivan, tj. zivi zivot po svojim nepromenljivim i nepopravljivim nacelima nema sanse kod vage da ce uspeti.

Opusti se covece. To kad zena umisli za nesto da je u pravu ni sveti petar ne moze da je odvoji od toga.
primecuje se da u vecini postova pisu o svom bivsem koji ih je otresao i preko astro tema im se svete dajuci epitete i osobine horoskopskim znacima koji po simbolici ne ispoljavaju te osobine

i onda neko ko cita i uci astro dobija sliku koja nema veze sa zivotom

@Tema: rekao sam sve u prethodnom odgovoru. Onaj ko nas ne voli moze samo da nas mrzi...

opusten sam, ja nisam vaga..samo skoro svaka druga poruka vage su vagaste, vage su vagaste...rodjeni u znaku vage uopste ne moraju ispoljavati osobine vage, ako im parametri vuku na nesto drugo

primecuje se da u vecini postova pisu o svom bivsem koji ih je otresao i preko astro tema im se svete dajuci epitete i osobine horoskopskim znacima koji po simbolici ne ispoljavaju te osobine

i onda neko ko cita i uci astro dobija sliku koja nema veze sa zivotom

opusten sam, ja nisam vaga..samo skoro svaka druga poruka vage su vagaste, vage su vagaste...rodjeni u znaku vage uopste ne moraju ispoljavati osobine vage, ako im parametri vuku na nesto drugo

Jeste, jeste, potpuno si u pravu. Aj sto su im bivsi vage, nego su im i sadasnji vage. I uvek idu pravilom tudje sladje, odnosno ovo moje (vaga) ne valja, sitnicar, ...

Мени би "дечко" вукло на инсинуацију да и није баш класичан дечко, али верујем да то уопште није била намера. :)

mufke vage su peezdice mamine... ne preporucujem

i tvoja braca i bliza rodbina sa muske strane su simbolika vage jer osa treceg pada u taj znak....

natalchart.gif

haha, znaci to je potrebno da bi ti neko protumacio chart :lol: ajde onda da se fredjamo jos malo
sto jes jes, ceo zifot se drzi mami za suknju, ali nije vaga... u stvari ne znam nikog u blizoj familiji da je vaga :think:

ti jedina ovde vredjas...ne cudi, saturn (tezina) je polozen u polje 3 (komunikacija) u prevodu, savet je da biras kako da se ophodis prema drugima da bolje prodjes u zivotu i da ne gubis prijatelje kao do sada sto je bio slucaj

znas kako se kaze,lepa rec i gvozdena vrata otvara...to primeni i izbaci pretnje tipa slomicu ti kicmu, polomicu ti glavu i sl. zensko si, ne prilici

genetski, tu crtu si nasledila sa majcine strane, od ujaka ili njenog oca, tvog dede

:eek: ma de vredjam, to je trebala da bude sala :( neuspela ocigledno :lol:
ok, genetika, istina... prijatelji, to si mogao da procitas ovde na forumu, znaci ne vazi se :lol:... e ove glave, kicme soooo untrue :( biram reci iz recnika kad se svadjam :lol:
ok, jos nesto zanimljivo? :ceka:

pises na forumu ali ne prosudjujem osobe po pisanju, natalna je pouzdanija

zanimljivo..prvo sto sam zapazio je da imas jako zgodne noge, ne zna se sta je eroticnije i sta lepse izvajano, listovi ili butine

Back