Tolerancija kod vaga bas i nije izrazena, dobro pamte a jos kad je nesto ozbiljno onda bogami znaju da budu vrlo gadni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DevicaZ:Ono sto me zanima je taktika kako privuci musku Vagu- da li ga jedno vreme ignorisati?
DevicaZ:A praviti ga ljubomornim?![]()
DevicaZ:Znaci stalno se vrzmati oko njega?
DevicaZ:Drage moje Vage, najpre hvala sto mi odadoste svoje "tajne".Ne mogu a da se ne zapitam, necete mi zameriti nadam se, niste li vi pomalo egocentricne?
Zelite da se samo vama ugadja, a ?![]()
Znaci vrzmati se oko vas...lepo, lepo...
A sad jedno vazno pitanje-kako da znam da nisam preterala za "vrzmanjem"?
Rizikuj malo, kazu ko riskira profitira 
Sarmantan, lep, divan osmeh...Vec na prvi pogled mozes osetiti "leptirice" u stomaku...Kad krene prica i upoznavanje, uvideces njegovu dobru stranu i pozeleces da sto vise vremena provedes sa njim...E sad, u zavisnosti od podznaka (i drugih stvari, naravno!)se dalje razvija situacija, ali budi nasmejana, prirodna, zadovoljna...I nemoj ga previse zvati ili slati poruke...Neka on pokaze svoj sarm i zavede te kako samo on to zna... DevicaZ:A kako se muske vage oporavljaju od ljubavnih brodoloma.Ja bih rekla nikad potpuno.
sa mojom dobrom vagom DevicaZ:A kako se muske vage oporavljaju od ljubavnih brodoloma.Ja bih rekla nikad potpuno.

wild_child:Pa i nisu bash,nisu uopste da budemo iskreni.Barem vage koje ja poznajem![]()
verovatno te muvaTamarela:Ma mene nervira s ovom vagom sto nisam nacisto dal' on mene muva ili je to jedan od 'onih' - koji vole da svim cicama u okolini dele komplimente i samim tim flertuju :shock: . Al' da je sarmer - jeste vala!!![]()
I vrlo spontan, neposredan.
Voli da ima oko sebe gomilu prijatelja i da stalno upoznaje nove (pa se pitam da li su mu svi prijatelji ili ima neke komplexe recimo il' sta vec :? ).
Sve ga zanima i u svemu bi da se oproba.
Voli da pomaze drugima. Bezrezervno!!!![]()
Mada ima problem sa vremenom (narocito tudjim :? ), zaboravan je i nije tacan.
Medjutim, tesko je naljutiti se na njega, zbog izrazito veselog i vrcavog duha!
Preostaje samo jedno- prihvatiti ga takvog kakav jeste.
Al' bre... ne volim sto ne znam na cemu sam![]()
znam ja kakav sam... treba mi sto godina da se odlucim na poljubac i sve radim jaaako sporo i temeljno kad su devojke u pitanju... vecina mi verovatno izmakne bas zbog toga ali takav je zivot
probaj da mu das "drugarski" poljubac... pa posmatraj reakciju...
srecno ako zelis...
i umeju da budu vrlo grozomorne...DevicaZ:To muvanje na sve strane i neodredjenost je interesantna neko vreme i drzi paznju bas zbog neizvesnosti ali brzo dosadi i Vage se nadju ostavljene "na cedilu" a da to i ne primete.Tako je to kod mene.Device vole jasne situacijei umeju da budu vrlo grozomorne...