MUSKE SUZE

AntunTun:
paa..krenimo redom i logichno...dje je lubenca dje je lubenca...kazhe iza ormara de si je i ostavio...a shto mene nis zvao da sqpa vadimo koshpe...

kazhe jer mogutje da meni uvek...hu ha ispadne...a tebi hu ha ne ispadne...

ide lift... vuuuuuuhhhhhh... tak... stao je... sta je bilo... zaglavio se... zaglavio se... izlazi i kaze... ajde da vidimo cija majka crnu vunu prede... a moja majka nikad dzemper nije isplela...

kučka:
Jaooo al smo ljuti danaske...:razz: evo ozbiljno ...
1.Da.. bila bih..sa muskarcem koji ume da zaplace.. i zbog zene ako sam ta zena JA.Ako bi cmizdrio zbog bivse to bi morao bez moga druhtva.. osim ako mi nije prijatelj..
2.Nije u redu...razneziti nekoga znaci u njemu izazvati jake emocije...a to nije bas za sutiranje...rece kučka..:wink:
Nisam uopste ljut , nego upozoren par puta od tebe vise ne dozvoljavam
skretanje sa teme u nasoj konverzaciji. :lol: Jel to u redu. :p
Da li bi postavila ova pitanja u nastavku teme da vidimo kako ce se
izjasniti i ostale forumasice povodom toga.
Ako neces onda cu ja otvoriti temu sa tim pitanjima.

kucka:
Pa da posle plaches... Ne, nee
Ako si ovo dozivela, onda me opasno privlacis. :lol:
Tako nesto nisam jos cuo, a kamoli doziveo. :razz:

@fozen 1982
Po meni kod ovakvog razmisljanja moras da rasclanis da li mislis na zene ili ZENE ...razlika je velika..
U svakom slucaju postujem suze .. bez obzira cije su ..dragocene su ..posebno kada idu iz duse ..tada su kao biseri..
Bas ti ljepo stoje suze ali nemoj plakati
zasto bisere u blato nocas bacas ti
kad bi kisa bila tisa ti bi cula korak moj
kao nekad kad sam bio tvoj....

ILI
Jedna suza niz lice je pala
ta suza za tebe je sjala
Jedna je suza nesto krila
kada se iz moga oka slila
Jedna je suza znacila mnogo
al ti je nisi razumjeti mogao......

Auuuu..bas sam se raznezila ..jos cu i da se rasplacem..

Gryphon:
Nisam uopste ljut , nego upozoren par puta od tebe vise ne dozvoljavam
skretanje sa teme u nasoj konverzaciji. :lol: Jel to u redu. :p

BRAVOOOOO... u redu je...imas moju naklonost..za ovo:-D

Ako si ovo dozivela, onda me opasno privlacis. :lol:
Tako nesto nisam jos cuo, a kamoli doziveo. :razz:

Sorry..to se ne odnosi na tebe nego na Psiha... tako da .....:wink: :(

GRANICA..moze biti ..drzavna, moralna, emotivna..kakva god granica je i na njoj se stane, ako nishta drugo ono bar radi predaha... tako da tema je:

kučka:
Da li ste ikada zaplakali zbog jedne zene.?
Od malih nogu vas uce da muskarci ne placu. Ako JESTE i to smete reci, znaci da ste odrasli i da vam za suze ne treba izgovor tipa: upalo mi je nesto u oko.

Uvek sam bila slaba na muške suze! Čak i kada beban zaplače, mene više zaboli nego kad cmizdri neka upišulja! :lol: A, tek kada ovo matoriji ''zaplaču'' da bi dobili nezasluženu 5. i da bi se tako provukli kroz iglene uši, tada uzmem lenjir, naplavim ih da liče kao da su se cedili iz veš plava, i podviknem:e, sad plači bubo lenja, m'rš na knjigu! E,a kada moji vršnjaci plaču, tada i ja ridam, kao kada se nebo otvori usred novembra.Kako i ne bih, šta smo sve prošli u životu, udavali se, ženili, pa razvodili, mnogi još imaju po 2 ljubavnice, mnoge moje drugarice postadoše sponzoruše, a ja cmizdim što nisam otišla na koncert Andrea Bočelija ili što ne mogu da kupim poslednji broj Astrologosa.E, to su vec moje suze, i treba da plačem k'o za rodnom godinom. I, šta reći za kraj:zapravo, da budem iskrena, uvek je baja, ali onaj pravi koji se ne folira, mogao doći do mog srca...suzama ,dakako...šta ću, ja sam romantična duša, i veoma osetljiva na muške suze. Ali, to sam već rekla, zar ne? :roll: :-D

kučka:
Po meni kod ovakvog razmisljanja moras da rasclanis da li mislis na zene ili ZENE ...razlika je velika..
Da ali ZENE su retke...ako uopste postoje...ko i muskarci...a svako za sebe misli da je taj.Na kraju se vrtimo u krug.Svejedno,ja nikada nikad necu plakati ni pred jednom zenom ili muskarcem.jedino ako ne bude bilo fizickog nasrtaja,pa me mnogo zaboli. :razz:

Није ме блам да кажем да сам заплакао...више пута...али сам...као усамљени вук, мада не због рибе (осим доле описаног специфичног случаја). Једноставно онако...лице хладно као лед, безизражајно, али суза сама иде...из душе...то не могу да контролишем.

Десило се једном да сам плакао иако сам ја био тај који је оставио. После дуге везе, свеједно је ко оставља...увек исто срање. Као да ми је било више жао због ње и њених суза...грижа савести можда...али ипак не можеш против себе...кад скапираш да то није то...желиш нешто друго...
После сам се тешио...можда је то била само женска манипулација.:roll:

И само да додам...ништа курвинскије од женских манипулативних суза. Тако курвински, дрољасто, кучкасто...удара тамо где смо најслабији. Ма на колац бих их набио да знам да су неискрене...:x ...али јбг...не знаш...увек грижа савести...

You are wrong, fu.cked, and overrated
I think I'm gonna be sick and it's your fault
This is the end of EVERYTHING
You are the end of EVERYTHING
I haven't slept since I woke up
And found my whole life was a lie, motherfu.cker

Shallow skin, I can paint with pain
I mark the trails on my arms with your disdain
Everyday it's the same - I LOVE, YOU HATE
But I guess I don't care any more...
Fix my problems with the blade
While my eyes turn from blue to gray
God, the worst thing happened to me today
But I guess I don't care anymore...

You are wrong, fu.cked, and overrated
I think I'm gonna be sick and it's your fault
I haven't slept cince I woke up
And found my whole life was a lie, motherfu.cker

My flaws are the only thing left that's pure
Can't really live, can't really endure
Everything I see reminds me of her
God I wish I didn't care anymore
The more I touch, the less I feel
I'm lying to myself that it's not real
Why is everybody making such a big ******* deal?
I'm never gonna care anymore

What the hell am I doing?
Is there anyone left in my life?
What the fu.ck was I thinking?
Anybody want to tell me I'm fine?
Where the hell am I going?
Do I even need a reason to hide?
I am only betrayed
I am only conditioned to die

Zaplako......................
Mnogo puta uvek sam.Nikada pred drugima.
Jednom pred drugima ali tada nije bilo razloga tugu skrivati.Bol je bio suvise jak da bih suzdrzao suze.Tada je jedino gubitak tog malog deteta bio osecaj koji je postojao ispred iiza mene i zauvek ostao kao rez na dusi koji nezarasta

Nikada nisam plakao pred ljudima
A ako je suza nekada i potekla
Svaka suza nemoc je moja
I prema tebi vechna mrzhnja

Hocu reci
Da ako zbog tebe
Oko nekada zasuzi
Da tom oku radost vi$e nemozhe$ biti
A ja cu ti vratiti i naplatiti
Ma ko bio, ma gde se krio

Elem... da se manem realtime proezije :) i da sumiram da u mom sluchaju zhalim sebe i zlu sudbinu koja mi sranje napravi. Tu je i osecaj nepravde jer uvek igram fer pa ne volim da me neko ispali, ali de$ava se. Puno je nepravde i lako je zlo chiniti. Pustio sam i neku kamenu suzu Djindjicu na sarani dok su zvonila ona predivna zvona jer mi je (ma $ta sutra istorija bude pokazala) delovao kao neko ko ce da nas koliko toliko izvadi iz govana. $ta znam.. najvi$e me boli osecaj nepravde i nemoci i smatram da je zbog toga jedino vredno pustiti suzu.. a i radosnicu ako padne sedmica na Lotou pa pomislim na sve bludne radnje koje cu da radim sa osvojenim ke$om :lol:

Psihologue:
@ kuckaKUCKO JEDNA...Griphon je KALIMERO i musko i zensko.
I kako sad pile, to jest žena, to jest ja, da odgovori na temu o svojim muškarcima koji su plakali, kad si me proglasio hermafroditom :lol: :lol: :lol: ... Ajajajajaj. 8-)
A baš sam htela Kučki da lepo, hronološki, iznesem sve meni poznate primere o muškom plakanju.
Sad ne mogu.
Odoh.

Plako sam jednom zbog jednog andjela (zenskog, kojeg i dalje volim, ne umem da je ne volim). Cak sam joj i rekao da sam plako i nezanima me kako od tad gleda na mene, jednostavno imao sam potrebu da joj i to kazem i rekao sam joj.
Bilo mi je tesko, sto neko rece "dusa se otvorila", a srce steglo i doslo mi da placem i plako sam. I bilo mi je lakse nakog toga.
I svaki put kada se budem osecao tako i kada mi bude tesko plakacu.
Ni jedna suza nije potekla bez razloga, bila ona muska ili zenska.
Suze su biseri duse.

kučka:
Muskarce koji placu dozivljavam kao ljudska bica koja imaju emocije..Kada bi bili svesni koliko smo osetljive na njihove suze plakali bi non-stop..mala shala ..naravno ali ne daleko od istine.Licno u meni suze kao takve izazivaju poseban osecaj neznosti.Muske suze su po meni iskrenije ..bar ih ja tako dozivljavam i teshke do boli..preteske.Retko ce muskarac manipulisati suzama kao zene..mi smo koliko god ne htele to da priznamo tome mnogo sklonijei vestije.Naravno ne sve, izvinjavam se na generalizaciji ali suze kao metod u ostvarivanju nekih intimnih pobeda ,zenama sigurno nije stran.Mislim da je svaka od nas bar jednom u svom zivotu posegnula za suzama ..kao sredstvom...Muskarci su vec drugaciji...oni ne znaju sa suzama da barataju..njihove su retke, sto zbog vaspitanja ,sto zbog shvatanja ...u svakom slucaju grese kada se qurce i ne dozvoljavaju da ih vidimo.. vec placu u sebi.. Mada i medju njima ima ..glumaca..;-)

Pa ne ocekujes valjda da cemo od sada da placemo ko p i ch k e? To je onda kada si sam kada se sve sumira, kada srce prepukne..., ali kako rekoh to je obicno kada je covek mladji i ne shvata ono iza kulisa, sta je ona htela reci, da to nije onako kako izgleda, kako se cini...

Sada na sve te zenske kerefeke, covek moze samo da se smeje, sto i cinim, pa mi jos vise deluju smesno neki, koji su presli 25, pa p i z d e za zenskom.

Ima svasta u svetu.

Ja stvarno mislim da je ovde najbolje da muskarci daju odgovor..nekako mi trulo kad vidim zene kako se na neki nacin hvale da je lik plakao pred njima, mislim da je to nesto sto treba da ostane cuvano kao tajna, posto je ionako poznato da muska suza stvarno ima na tezini. Bar ja to tako dozivljavam. Na stranu sad oni koji zaplacu i kad im se prst pokaze.

Back