MUSKE SUZE

kučka:
Ja gledao sam sunce na istoku, kako se budi.
I gledao sam oblake i jutro, u tisucu boja.
Sklapao oci od bola, i skrivao suze.
A ona je ostala tamo, daleko u noci......( iz pesme :Zbog jedne divne crne zene)

Da li ste ikada zaplakali zbog jedne zene.?
Od malih nogu vas uce da muskarci ne placu. Ako JESTE i to smete reci, znaci da ste odrasli i da vam za suze ne treba izgovor tipa: upalo mi je nesto u oko.

Pravi muskarci ne placu. Pravi muskarci ne peru sudove itd.. Ali me mogu biti svi pravi uvek ima tih koji su meksi pa placu i rade zenske poslove.

Jedino moze zaplakati ako mu umre neko jako jako drag, e to su suze koje se ne daju kontrolirati.

Muskarce koji placu dozivljavam kao ljudska bica koja imaju emocije..Kada bi bili svesni koliko smo osetljive na njihove suze plakali bi non-stop..mala shala ..naravno ali ne daleko od istine.Licno u meni suze kao takve izazivaju poseban osecaj neznosti.Muske suze su po meni iskrenije ..bar ih ja tako dozivljavam i teshke do boli..preteske.Retko ce muskarac manipulisati suzama kao zene..mi smo koliko god ne htele to da priznamo tome mnogo sklonijei vestije.Naravno ne sve, izvinjavam se na generalizaciji ali suze kao metod u ostvarivanju nekih intimnih pobeda ,zenama sigurno nije stran.Mislim da je svaka od nas bar jednom u svom zivotu posegnula za suzama ..kao sredstvom...Muskarci su vec drugaciji...oni ne znaju sa suzama da barataju..njihove su retke, sto zbog vaspitanja ,sto zbog shvatanja ...u svakom slucaju grese kada se qurce i ne dozvoljavaju da ih vidimo.. vec placu u sebi.. Mada i medju njima ima ..glumaca..;-)

sinnke:
Pravi muskarci ne placu. Pravi muskarci ne peru sudove itd.. Ali me mogu biti svi pravi uvek ima tih koji su meksi pa placu i rade zenske poslove.

ZNACHI JA SAM ***** ILI ***** SHTO ZELIM SVOJOJ ZENI POMOTJI U PRANJU SUDJA ?
DEFINICIJA LJUBAVI JE....Zene sve rade a mi ladimo jaja ?

Psihologue:
Plakanje! chesto seckam lukac , pravim klopu pa kao se to racuna...

Da,da..i kada ti upadne prashina u oko, i kada gledas meksicke serije i kada na kraju meseca pogledas u novcanik i kada procitas po neki post ovde...sve se racuna....;-)

Ne volim kad vidim kako muškarac plače - ok znam, taj stav nije u redu ali... ne volim.
Fuj mi je to...
Kad on plače šta ja treba da radim?
Da ga tešim?
Neću.
E baš neću...
Ako je cilj manje da piški - nek nađe neki drugi način, drugi smisao muških suza stvarno ne razumem i nije mi ni malo romantično. Ja prva strašno retko plačem, a to je onda onaj histeričan plač jer se ne osećam dovoljno jakom da nešto uradim, kažem... Ako on nije dovoljno jak da izdrži trenutak pa šta ja da radim pored njega ceo život, recimo :lol:

majcheki:
Ne volim kad vidim kako muškarac plače - ok znam, taj stav nije u redu ali... ne volim.
Fuj mi je to...
Kad on plače šta ja treba da radim?
Da ga tešim?
Neću.
E baš neću...
Ako je cilj manje da piški - nek nađe neki drugi način, drugi smisao muških suza stvarno ne razumem i nije mi ni malo romantično. Ja prva strašno retko plačem, a to je onda onaj histeričan plač jer se ne osećam dovoljno jakom da nešto uradim, kažem... Ako on nije dovoljno jak da izdrži trenutak pa šta ja da radim pored njega ceo život, recimo :lol:

ijaoo majče, gde će ti duša:lol:

... dobro, mogu da postoje razlozi ali to nikako nije ovo što se navodi ovde :wink:
joj - već mi je krivo što sam ovo rekla, mogla sam da zadržim mišljenje za sebe, i onako nije odgovor na temu...
Izvinite...

Samo jednom sam plakao zbog jedne devojke... ali nisu to bile neke suze "cmizdruse", jednostavno su tekle... sta da im radim. Bez obzira cije suze su u pitanju (muskic-zenskic), jasno je da deluju neprijatno onome ko ih posmatra. Ali ljudi smo... osecamo... i ispoljavamo svoja osecanja i ne vidim nista lose u tome. :)

@majcheki
Mozes recimo da budes pored njega dok place... posadis neke slusalici, i tek ponekad bacis mu neku maramicu da se malo "uredi". ;)
Ili... mozda bi mogla i ti sa tim nekim da pustis neku suzu... kazu da je dobro povremeno se isplakati jer se na taj nacin oslobadjas stresa. :)
Ne znam sta na to kazu vragolasti medicinari...

kučka:
Ja gledao sam sunce na istoku, kako se budi.
I gledao sam oblake i jutro, u tisucu boja.
Sklapao oci od bola, i skrivao suze.
A ona je ostala tamo, daleko u noci......( iz pesme :Zbog jedne divne crne zene)

Da li ste ikada zaplakali zbog jedne zene.?
Od malih nogu vas uce da muskarci ne placu. Ako JESTE i to smete reci, znaci da ste odrasli i da vam za suze ne treba izgovor tipa: upalo mi je nesto u oko.
Ne nikad nisam zaplakao zbog zene.
Ali vidim da se tema prosirila do te mere
da se racunaju bilo kakvi razlozi placa sve dok je od strane muskarca.
izgleda neko nije bio zadovoljan odgovorima.
Kazi mi kucka jel bi ti bila sa muskarcem koji place zbog zene.
I kad bi ili je muskarac zaplakao zbog vas kako ste se ili bi ste se osecali?

kučka:
Retko ce muskarac manipulisati suzama kao zene..mi smo koliko god ne htele to da priznamo tome mnogo sklonijei vestije.Naravno ne sve, izvinjavam se na generalizaciji ali suze kao metod u ostvarivanju nekih intimnih pobeda ,zenama sigurno nije stran.
Muskarci takodje mogu da manipulisu ali to najcesce ne rade cak ne ni zbog vaspitanja koliko opsteprihvacenog drustvenog shvatanja kroz koje se provlaci da si slabic ako places.Gluposti.Svi koji ovde tvrde da nikad nisu zaplakali se proseravaju.Ne placu muskarci samo zbog zena,placu iz zbog mnogih drugih stvari ali to skrivaju.Ja mogu u svakom trenutku da zaplacem i da prestanem sa plakanjem,ali od kad sam bio dete to ne radim pred drugima,to je valjda dokaz da si odrastao.Zena koja ne moze da prihvati muske suze je isto toliko nezrela kao i muskarac koji tvrdi da nikada nije zaplakao.

Gryphon:
Ne nikad nisam zaplakao zbog zene.
Ali vidim da se tema prosirila do te mere
da se racunaju bilo kakvi razlozi placa sve dok je od strane muskarca.
izgleda neko nije bio zadovoljan odgovorima.
Kazi mi kucka jel bi ti bila sa muskarcem koji place zbog zene.
I kad bi ili je muskarac zaplakao zbog vas kako ste se ili bi ste se osecali?

Ja sam obicno sa muskarcima iz sasvim drugih razloga...srce:wink:

Naravno da muskarci kao i zene placu iz raznih pobuda..radosti, tuge, veselja, zalosti..e,da i zbog ...ali to cu Psihu da odgovorim.A kada muskarac zbog mene zaplace osecam se pocastvovano i raznezeno.....:oops:

Citah kuckine postove na ovoj temi... pa mi nekako ne ide taj nick uz takvu pricu... da ne videh nick nikada ne bih rekao da je to kucka napisala. ;)

Dakle... placite kolege muskarci... vidite da to negde moze uroditi plodom. :)

frozen1982.:
Muskarci takodje mogu da manipulisu ali to najcesce ne rade cak ne ni zbog vaspitanja koliko opsteprihvacenog drustvenog shvatanja kroz koje se provlaci da si slabic ako places.Gluposti.Svi koji ovde tvrde da nikad nisu zaplakali se proseravaju.Ne placu muskarci samo zbog zena,placu iz zbog mnogih drugih stvari ali to skrivaju.Ja mogu u svakom trenutku da zaplacem i da prestanem sa plakanjem,ali od kad sam bio dete to ne radim pred drugima,to je valjda dokaz da si odrastao.Zena koja ne moze da prihvati muske suze je isto toliko nezrela kao i muskarac koji tvrdi da nikada nije zaplakao.

Odrasli smo onda kada smo u stanju da se ne plasimo svojih osecanja, da ih priznamo i pokazemo pred drugima...:razz:

kučka:
Ja sam obicno sa muskarcima iz sasvim drugih razloga...srce:wink:
Ja sam te jasno i direktno pitao da mi odgovoris u okviru teme,
a za druge razloge mogu saznati na drugim temama.
Kazi mi kucka jel bi ti bila sa muskarcem koji place zbog zene?
A kada muskarac zbog mene zaplace osecam se pocastvovano i raznezeno.....
Ovakav sam odgovor ocekivao i vecina devojaka sigurno deli taj stav,
ali u vecini slucajeva kaze da je zbog toga pycka i onda ga sutne.
Da li je to u redu sutnuti nekoga koji vas je raznezio nekim gestom?

kučka:
Odrasli smo onda kada smo u stanju da se ne plasimo svojih osecanja, da ih priznamo i pokazemo pred drugima...:razz:
Lepo to zvuci,al po meni sta god zena rekla ona u stvari ne zeli da vidi muskarca kako place,ili ako zeli to je iz nekog ego tripa,kao "Jao bas je slatko,place zbog MENE"-to je jos veca nezrelost.Ako ga vidi da place,vise ga ne postuje kao muskarca,bar ne na nacin kao pre,htela to da prizna sebi ili ne.

Gryphon:
Ja sam te jasno i direktno pitao da mi odgovoris u okviru teme,
a za druge razloge mogu saznati na drugim temama.
1.Kazi mi kucka jel bi ti bila sa muskarcem koji place zbog zene?

Ovakav sam odgovor ocekivao i vecina devojaka sigurno deli taj stav,
ali u vecini slucajeva kaze da je zbog toga pycka i onda ga sutne.
2.Da li je to u redu sutnuti nekoga koji vas je raznezio nekim gestom?

Jaooo al smo ljuti danaske...:razz: evo ozbiljno ...
1.Da.. bila bih..sa muskarcem koji ume da zaplace.. i zbog zene ako sam ta zena JA.Ako bi cmizdrio zbog bivse to bi morao bez moga druhtva.. osim ako mi nije prijatelj..
2.Nije u redu...razneziti nekoga znaci u njemu izazvati jake emocije...a to nije bas za sutiranje...rece kučka..:wink:

Back