DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
znači ubiste me u pojam, deprimiro sam se skroz, niste morali istinu baš tako da mi saspete u oči...bez trunke milosti i osečaja....moglo je napomalo, dozirano...a ne ovako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, ima rezona. U svakom slucaju trauma, negativno iskustvo iz proslosti. Ispada da je njihovo izdizanje, napadom na druge, njima u stvari uteha. Emotivno zadovoljenje, koje nisu imali na nekoj drugoj strani.
kakva crna vijagra doktore, kad mi se još uvek super diže...?
nešto ste zajebali s dijagnozom...
pa odredjeni profil muskaraca je postao sve zenskastiji, sta sad ocekujes, jos malo ce krenuti da lakiraju nokte, obrve se vec uveliko cerupaju, bicepsi, tricepsi i ostali momenti i onda naravno da moraju da se takmice ko je boljiMuskarci koji vole da komentarisu druge muskarce. Njihov izgled, slike, pa cak i obicno misljenje. Ali sa ogromnom dozom cinizma i ironije...Cak i bez zdrave doze humora.
Svaka njihova prica te namene kao da ima neki odredjeni sablon. "Ja to mogu vise, bolje, ja sam pre par godine sve to prosao, mene bi bio blam i slicno, nervira me ovo ono..." Klasican odbrambeni mehanizam, kiselo grozdje ili nesto slicno tome...
Sta mislite o njima? Da li su u pitanju neki kompleksi, strahovi ili prosto sujeta, koja se previse cesto manifestuje?
....svojevrsni attention whores, kako lep izraz 
Da stanje nastalo u proslosti koje se tokom adolescentskog perioda nije uspelo resiti. Vec se pothranjivalo mrznjom. Oni sebe ne vole, ali ne vole ni druge. Prosto pokusavaju da na taj nacin kompenzuju sve sto im se desilo u proslosti, sto im se desava sada i sto moze da im se desi.
Tesko je ako ih strah odredi na duzi period. Ko zna koliko dugo to moze da paralise coveka od normalnih pojava.

pa odredjeni profil muskaraca je postao sve zenskastiji, sta sad ocekujes, jos malo ce krenuti da lakiraju nokte, obrve se vec uveliko cerupaju, bicepsi, tricepsi i ostali momenti i onda naravno da moraju da se takmice ko je bolji....svojevrsni attention whores, kako lep izraz
![]()
"Pih, samo to, ja to mogu vise..." fazon. 
pa da...na suptilan i oni misle lukav način pokušavaju da uklanjaju konkurenciju...a ustvari pojma nemaju da se to vidi, da je baš providno što oće da sklone konkurenciju...misim nemaju oni šanse, al samo pokušavaju...neuspešno...i čemu li se nadaju kad nisu ni upola tako zgodni kao ovi što su došli da im budu konkurencija...Posebno kad primete konkurenciju. Onda krece ocenjivanje."Pih, samo to, ja to mogu vise..." fazon.
![]()
nadajmo se da drdoktor zna...
pomagajte doktore...![]()

Tesko je ako ih strah odredi na duzi period. Ko zna koliko dugo to moze da paralise coveka od normalnih pojava.
Ceo zivot, ako se ne suoci sa tim. Samo sto onda to pravi dobar uvod u razne psihicke poremecaje.

Neeeeee sada ce mnogi da padnu u depresiju.![]()

Muskarci koji vole da komentarisu druge muskarce. Njihov izgled, slike, pa cak i obicno misljenje. Ali sa ogromnom dozom cinizma i ironije...Cak i bez zdrave doze humora.
Svaka njihova prica te namene kao da ima neki odredjeni sablon. "Ja to mogu vise, bolje, ja sam pre par godine sve to prosao, mene bi bio blam i slicno, nervira me ovo ono..." Klasican odbrambeni mehanizam, kiselo grozdje ili nesto slicno tome...
Sta mislite o njima? Da li su u pitanju neki kompleksi, strahovi ili prosto sujeta, koja se previse cesto manifestuje?

Muskarci koji vole da komentarisu druge muskarce. Njihov izgled, slike, pa cak i obicno misljenje. Ali sa ogromnom dozom cinizma i ironije...Cak i bez zdrave doze humora.
Kompleksi više vrednosti. Udruženo sa Sujetom, Cinizmom, poganim jezikićem iiiiii, i da, uz manifestaciju očigledne demonstracije Moći, daju "proizvod ravan Idiotizmu. Takav "paket" nije ni svestan koliko je zapravo i sam kao Osoba - nesretan. Jer ima jedan "neobičan" Dar. Uništi sve što dotakne. Ravno Cunamiju u ljudskom obliku.
zeznuto je jako, kada se sve to "zbrčka" baš u jednoj Ličnosti. Baš u jednom (Ne) Čoveku. Da. Ali, šta ćete...I to neko biti mora. Pa, ne? Nije to za zameriti , jok more. Kad bi se zezali, a ha ha...![]()
![]()
Kompleksi više vrednosti. Udruženo sa Sujetom, Cinizmom, poganim jezikićem iiiiii, i da, uz manifestaciju očigledne demonstracije Moći, daju "proizvod ravan Idiotizmu. Takav "paket" nije ni svestan koliko je zapravo i sam kao Osoba - nesretan. Jer ima jedan "neobičan" Dar. Uništi sve što dotakne. Ravno Cunamiju u ljudskom obliku.
zeznuto je jako, kada se sve to "zbrčka" baš u jednoj Ličnosti. Baš u jednom (Ne) Čoveku. Da. Ali, šta ćete...I to neko biti mora. Pa, ne? Nije to za zameriti , jok more. Kad bi se zezali, a ha ha...![]()
![]()

sad sam tek, znajući o kome je tema, skonto kolko su tvoji postovi jedna najobičnija gomila stajskog đubriva, i to velika gomila
ili čak ni to
stajsko đubrivo za nešto i valja dok tvoji postovi ni toliko

Kada takve reči, dobijem od Vas kolega, to mu još dođe kao kakav "kompliment." Šta su meni kolega Vaši postovi, ne bih da naklapam. Svako ima pravo na svoj Stav, Mišljenje, i pisanije. A, da..Dobar savetčić, meni su ga dali, pa ga uvek zdušno prosleđujem: Kome smeta, neka ne gleda. Ko je razumeo - taj je shvatio. Ko nije, taj nikada i..pa, neće.![]()

ma nije valjda
a ako ti kažem da je tema o dilajtu oćeš se i dalje držati gore izrečenog ili ćeš ponovo pročitati post i postiđena zbog omašaja i mistifikacije satanizacije nepotrebne složiti se s mojim?