Muske strine

Mene su ranije dirali tako. Sada jednostavno ćutim i ništa ne govorim. Od pravih prijatelja i osoba, koje me poštuju dobijam reči hvale, a od drugih ne dobijam, a ni ne trebaju mi. Naravno, ne idem pred prijatelje da mašem nekim svojim slikama. To pokažem samo u svrhu mog predstavljanja.

Slazem se sa tobom. Normalna reakcija. A kakvo je tvoje misljenje o tim ljudima?

Meni je fascinantnije kako se neki uspevaju pronaći u ovakvim postovima, iako ih niko ni jotom nije pomenuo. :lol:
A kad se nađu, onda te nabeđuju da su to oni. :mrgreen:
Urnebes.

Paranoja radi, kolega, šta ćete, i aj se tome čudim. :mrgreen:

ma nije valjda :lol:
a ako ti kažem da je tema o dilajtu oćeš se i dalje držati gore izrečenog ili ćeš ponovo pročitati post i postiđena zbog omašaja i mistifikacije satanizacije nepotrebne složiti se s mojim?

Ja ne znam šta se događa sa ovim Forumom i sa ljudima ovde, ali ovde generalno ja pojma nemam o čemu Vi to kolega. MiSim, pardonirajte, ali ja blage veze nemam o čemu Vi to. Najiskrenije, ja ovde pišem o sasvim desetim stvarima, a kolega što Vi imate neke projekcije samo vama znane, ja najiskrenije, tome nisam kriva. Pa, zamislite sada kolega poštovani, kada bih ja svakome objašnjavala svaki Božiji post na čega se odnosi. Očito svi ovde mislite da ste ultra giga mega važni, da se piše o svakome, nikome, svačemu ili ničemu. Ja po stoti, po milioniti put kažem, ne znam o čemu Vi to abrovišete, Vi, ili svako tu, ili niko, stvarno me ne zanima, ali ja sa Vašim bolesnim projekcijama nemam veze, zaista. Vi ste mene pomešali očito sa nekim, jer ja Vake nebuloze ne čitam o sebi često, ali kada pročitam, slatko se ismejem, jer nejau veze sa vezom. I stoga, bih Vas zamolila najlepše da me ne komentarišete ako nemate išta pametno da napišete. Ne upoznajem se sa Ljudima odavde, ne družim se sa istima, ovde samo samo da pišem, prema tome ta Vaša interna prepucavanja sa bilo kim odavde ne možete i nije lepo da vršite preko mojih leđa. Jasno? Hvala. :hvala:

Slazem se sa tobom. Normalna reakcija. A kakvo je tvoje misljenje o tim ljudima?

Pa meni je više krivo ako im ja pridam neki značaj. Ljutim se na sebe ako dozvolim da mi oni remete misli i osećanja. Uglavnom sam krenuo od toga da se sada samo trudim da razumem njihove reakcije. Možda je tu jedna bolesna sujetna namera, da razotkrivanjem njih, zapravo sebi podižem ego, osećajući se superiorno nad sitnim dušama. Bilo kako bilo, bio bih prazna duša da tako i zaista mislim. Ovo je više bio samoprekor.

Najviše o tim ljudima mislim kao o opomeni za mene: ne smem biti nepronađen, nesamopotvrđen i neostvaren u životu.

Pa meni je više krivo ako im ja pridam neki značaj. Ljutim se na sebe ako dozvolim da mi oni remete misli i osećanja. Uglavnom sam krenuo od toga da se sada samo trudim da razumem njihove reakcije. Možda je tu jedna bolesna sujetna namera, da razotkrivanjem njih, zapravo sebi podižem ego, osećajući se superiorno nad sitnim dušama. Bilo kako bilo, bio bih prazna duša da tako i zaista mislim. Ovo je više bio samoprekor.

Najviše o tim ljudima mislim kao o opomeni za mene: ne smem biti nepronađen, nesamopotvrđen i neostvaren u životu.

Razumem takav stav. Bila bi steta da sve ove besede posluze za neko puko razotkrivanje, ili targetiranje.

Nestalo je mog posta u kom objašnjavam kako ja vidim te ljude. Jesam li nekog uvredio, pa mi je prijavljen post?

Jaooooooooooo, izvinjavam se :dash: Eno ga gore :dash:

Molim moderatorke da mi obrišu ovaj post.

Poslednja izmena:
Muskarci koji vole da komentarisu druge muskarce. Njihov izgled, slike, pa cak i obicno misljenje. Ali sa ogromnom dozom cinizma i ironije...Cak i bez zdrave doze humora.
Svaka njihova prica te namene kao da ima neki odredjeni sablon. "Ja to mogu vise, bolje, ja sam pre par godine sve to prosao, mene bi bio blam i slicno, nervira me ovo ono..." Klasican odbrambeni mehanizam, kiselo grozdje ili nesto slicno tome...

Sta mislite o njima? Da li su u pitanju neki kompleksi, strahovi ili prosto sujeta, koja se previse cesto manifestuje?

U Bosni je "strina" sinonim za zadnjicu, narodski receno dupe. Tako da se ne bi bavio istima.

:lol:

Muskarci koji vole da komentarisu druge muskarce. Njihov izgled, slike, pa cak i obicno misljenje. Ali sa ogromnom dozom cinizma i ironije...Cak i bez zdrave doze humora.
Svaka njihova prica te namene kao da ima neki odredjeni sablon. "Ja to mogu vise, bolje, ja sam pre par godine sve to prosao, mene bi bio blam i slicno, nervira me ovo ono..." Klasican odbrambeni mehanizam, kiselo grozdje ili nesto slicno tome...

Sta mislite o njima? Da li su u pitanju neki kompleksi, strahovi ili prosto sujeta, koja se previse cesto manifestuje?

kompleks i zavist

Back