gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Da, tema je doduše samo inspirisana Dišom, ali nije o njemu.
naravno, to sam i mislio
jer zabranjeno je otvarati teme o drugim korisnicima jelte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, tema je doduše samo inspirisana Dišom, ali nije o njemu.
Mene su ranije dirali tako. Sada jednostavno ćutim i ništa ne govorim. Od pravih prijatelja i osoba, koje me poštuju dobijam reči hvale, a od drugih ne dobijam, a ni ne trebaju mi. Naravno, ne idem pred prijatelje da mašem nekim svojim slikama. To pokažem samo u svrhu mog predstavljanja.
nego nema jecesunašceta da mi replicira, verovatno je zbunjena i obrazi joj crvene od sramote sad
Ma ovo je samo forum, nema potrebe pridavati značaj nekoj opštoj raspravi. Čak i oni političari se pokače, pa posle popiju po viski. 
Meni je fascinantnije kako se neki uspevaju pronaći u ovakvim postovima, iako ih niko ni jotom nije pomenuo.
A kad se nađu, onda te nabeđuju da su to oni.
Urnebes.

ma nije valjda
a ako ti kažem da je tema o dilajtu oćeš se i dalje držati gore izrečenog ili ćeš ponovo pročitati post i postiđena zbog omašaja i mistifikacije satanizacije nepotrebne složiti se s mojim?

Slazem se sa tobom. Normalna reakcija. A kakvo je tvoje misljenje o tim ljudima?
Ma ovo je samo forum, nema potrebe pridavati značaj nekoj opštoj raspravi. Čak i oni političari se pokače, pa posle popiju po viski.
![]()
Slazem se sa tobom. Normalna reakcija. A kakvo je tvoje misljenje o tim ljudima?
Pa meni je više krivo ako im ja pridam neki značaj. Ljutim se na sebe ako dozvolim da mi oni remete misli i osećanja. Uglavnom sam krenuo od toga da se sada samo trudim da razumem njihove reakcije. Možda je tu jedna bolesna sujetna namera, da razotkrivanjem njih, zapravo sebi podižem ego, osećajući se superiorno nad sitnim dušama. Bilo kako bilo, bio bih prazna duša da tako i zaista mislim. Ovo je više bio samoprekor.
Najviše o tim ljudima mislim kao o opomeni za mene: ne smem biti nepronađen, nesamopotvrđen i neostvaren u životu.
ne ne kolega, ovo je sad ozbiljna stvar, nemojte sad veštački da pokušavate da izrelativizujete ovu tematiku, pitanje je od apostrofiranog značaja za opstanak čovečanstva
Evo, neću dalje da mirim i relativizujem 
E nek si mi rekaoEvo, neću dalje da mirim i relativizujem
![]()
))
Eno ga gore 
ne ne kolega, izvinte vi al morao sam da odreagujem, zaista
))

Prihvatam izvinjenje. Molim Vas, sledeći viski u skupštinskoj kantini, ja častim![]()

to ne dolazi u obzir, na moj račun pijemo dok ne polegamo pod sto![]()

Muskarci koji vole da komentarisu druge muskarce. Njihov izgled, slike, pa cak i obicno misljenje. Ali sa ogromnom dozom cinizma i ironije...Cak i bez zdrave doze humora.
Svaka njihova prica te namene kao da ima neki odredjeni sablon. "Ja to mogu vise, bolje, ja sam pre par godine sve to prosao, mene bi bio blam i slicno, nervira me ovo ono..." Klasican odbrambeni mehanizam, kiselo grozdje ili nesto slicno tome...
Sta mislite o njima? Da li su u pitanju neki kompleksi, strahovi ili prosto sujeta, koja se previse cesto manifestuje?

brate, ako ćeš iskreno... prećero si, realno
nije dićkova latentna zlobica vredna ovolike prašine veruj bratu![]()
Muskarci koji vole da komentarisu druge muskarce. Njihov izgled, slike, pa cak i obicno misljenje. Ali sa ogromnom dozom cinizma i ironije...Cak i bez zdrave doze humora.
Svaka njihova prica te namene kao da ima neki odredjeni sablon. "Ja to mogu vise, bolje, ja sam pre par godine sve to prosao, mene bi bio blam i slicno, nervira me ovo ono..." Klasican odbrambeni mehanizam, kiselo grozdje ili nesto slicno tome...
Sta mislite o njima? Da li su u pitanju neki kompleksi, strahovi ili prosto sujeta, koja se previse cesto manifestuje?