Muske kape i sesiri

Е па сад на какву јакну. Ако је то нека спортска јакна, рецимо hummel онда не иде.

Ma nosi neku ovakvu jaknu slicnu

muska-jakna-tom-tailor-sezona-2013-2014-slika-31647306.jpg

Poklon tu kapu treba da bude iznenadjenje, ne mogu mu sad reci sta cu mu kupiti...

On je meni kupio somatne pantalone za mooj rodjendan a ja hocu mu tu kapu, ta kapa se nosila umoje vreme ali ne znam da li se i sad nose....

Pogledajte prilog 320736

Poklon tu kapu treba da bude iznenadjenje, ne mogu mu sad reci sta cu mu kupiti...

On je meni kupio somatne pantalone za mooj rodjendan a ja hocu mu tu kapu, ta kapa se nosila umoje vreme ali ne znam da li se i sad nose....

Носи се и сада, али виђам често уз капуте и неке елегантне јакне. Сад за ову јакну не знам баш, можда и може.

- - - - - - - - - -

Купи ти њему лепо капут уз капу па неће бити бриге :lol:

Носи се и сада, али виђам често уз капуте и неке елегантне јакне. Сад за ову јакну не знам баш, можда и може.

- - - - - - - - - -

Купи ти њему лепо капут уз капу па неће бити бриге :lol:

Najbolje je onda da se pravim da sam zaboravio da je rodjendan...

Zanci uz ovakve jakne one kape ne idu?

Pogledajte prilog 320736

Uz ovakvu jaknu mi ne ide. Uz kaput, koznu jaknu, sako da. Po meni moze na farmerke u nekoj elegantnijoj varijanti.

Back