Muskarci, zene, decaci, devojcice, mutanti...

crveni oblak

Elita
Poruka
19.115
Once upon a time...men were men and girls were girls, nowadays they are being cooked in a melting pot... :confused:

293676_292490754103404_138684572817357_1164314_903398550_n.jpg

Pitanje: šta je za vas muškarac, šta momak ili dečak, a šta mutant?
Pitanje 1: koja vam se od ovih kategorija najviše svidja i zašto?
Primetila sam da se veliki broj žena raznih godišta loži na ovakve (u spojleru) mladjane pozere koji po mom ličnom misljenju od muškog izgleda imaju samo dlačice po licu, a izraz lica im je blago retardiran u napetoj pozi koja liči na poziranje glupača na profilkama u javnim toaletima.. :bljak:
SEXYMAN-2-1.jpg

sexy_man-in-bed-1.jpg
Pitanje 2: na koju foru vam se bre ovakvi ko u spojleru svidjaju? :dash:
Pitanje 3: Sta mislite da li u poslednje vreme postoji propaganda raznih vrsta kojom se teži da se svedemo na bezlični uniseks i koliko potpadate pod tu propagandu? Da li joj se opirete na bilo koji način, ako da, koji su to načini i po čemu vidite jeste li uspeli da joj se oduprete ili ne?

p.s. Ista ovakva tema bi se mogla otvoriti i na temu žena, ali me mrzi da je otvorim pa povucite sami paralelu na ovoj temi.

Poslednja izmena:
pa mogu i ti nezni da budu slatki a i ti macho dosadni meni bar... samo shto vise ne smeju da imaju upadljivu cigaretu u ustima a kakav je to macho kauboj spijun bez toga... ok moze ali

vise se odupirem seks oblacenju... kod nas je vise taj fazon... a da nije bas ni ko s mtv... ma ne odupirem se nosim shta imam dok nije pocepano ili dok ne postanem chovek

primeri na fotkama (bez spojlera) su ekstremi, ali sustina je da nekad muskarci nisu vodili racuna o sebi..
ja pre biram da budem solo do kraja zivota nego da mi se po kuci provlaci tip kao sa prve fotke - koji bez cigarete ne otvara ni oci..nemar prema sebi samom..fizicko propadanje..gde je cigareta, tu je i alkohol..ono kao dodje s posla pa s vrata da bi otklonio tenziju prvo sipa radzu u casu, a tek onda opere ruke..
drugi primer mladjanog milana stankovica necu ni da komentarisem..
momci sa spojlera su samo na radnom mestu..necu da komentarisem ni njih..
izgleda da imam srece pa su muskarci u mom okruzenju drugaciji..za mene vredni paznje..i ni po cemu slicnim primerima ni na jednoj slici..
sport spirit, muzevni, a vode racuna o sebi..

Poslednja izmena:
prvi primer--stavila si starijeg muskarca i decaka,oni ne mogu da se porede
a ovi iz spojlera,sem pederskih poza ne vidim ja tu nista alarmantno
mislim da je nova moda odlicno sito da se probere sta valja
moj muskarac vala nece da nosi bolju tasnu od mene,ali nece ni ostavlja smrdljiv trag za sobom

Pa kako sad ne moze.... po forumu stalno poredimo zene od 40 :flert: i zene od 18 - 20...i to je tako normalno :malav:

primeri na fotkama (bez spojlera) su ekstremi, ali sustina je da nekad muskarci nisu vodili racuna o sebi..
ja pre biram da budem solo do kraja zivota nego da mi se po kuci provlaci tip kao sa prve fotke - koji bez cigarete ne otvara ni oci..nemar prema sebi samom..fizicko propadanje..gde je cigareta, tu je i alkohol..ono kao dodje s posla pa s vrata da bi otklonio tenziju prvo sipa radzu u casu, a tek onda opere ruke..
izgleda da imam srece pa su muskarci u mom okruzenju drugaciji..za mene vredni paznje..i ni po cemu slicnim primerima ni na jednoj slici..
vala bas...meni je odmah u glavi onaj miris tela na ustajale cigarete i pepeo, a jos ako u paketu sa tim ide i hc zestina dobije se pravi kamiondzinski smek i to iz perioda kad ne radi nego obilazi kafane :neutral: meni uvek pozli kad po gradskom prevozu kod nas vidim te "muzevne" a koji smrde na sopstvene stroke u sve onim suskavim trenerkama koje su se vec zamastile od nepranja i jos kad im neko spomene kupanje, ispada da si ckapi ako se peres svaki dan jer vonj je tako za alfa dominantne muskarce :neutral: i slazem se da je i ona druga slika ekstrem i da ima ipak sasvim dovoljno muskaraca koji su izmedju. sve u svemu, to sto je neko musko ne znaci da moze da bude zapusteno.

Apopo ovih u spojleru... imala sam, tamo u srednjoj školici, jednu vezicu od par meseci. Platonska, tada sam bila još mala 'vojcica ;), tako 16-tak godina. A on upisao kurs za manekene i fotomodele, pa mu uradili buk ( el se tako kaže? Mislim, to što sam glupa za te stvari koje me ič ne zanimaju u životu je jedno, al da ispadnem neznalica i glupača po tom pitanju u forumaškim očima... ju mene grdna :lol: ). Lepo dete bio, ne mogu da kažem, ali...
Sa svojih 16, 17 godina, vodio je računa da svaka dlačica na glavi bude na svom mestu, gela kolko oš, da je kojim slučajem pao na glavu, okliznuo bi se ponovo :mrgreen: Čupao obrve, cedio mitisere, one sitne, praktično nevidljive, po nosu... smarao bre, smarao do bola :roll:
Aj to, njegova kosa, njegova koža, njegovo telo ( eh da, to zaboravih, iz teretane izbivao nije ) njegova stvar. Ali što je meni zagledao obrve - e, ovde par dlačica nisi dobro, vide se ( a on mi se uneo u lice i čkilji da bi ih video :roll: ), pa mogla bi malo te mitisere na nosu da iscediš, vide se, pa zašto si stavila samo maskaru, gde ti je kompletna šminka.... dok mi se nije smučilo, jesam bila mala 'vojcica, zaljubljeta do ušiju, ali sam se naprasno odljubila :mrgreen:
Da li se takvi menjaju? Više puta sam poželela da ga ponovo sretnem, čisto da vidim da li se manuo "ćorava posla" ili je postao metroseksualac dus-dibidus ( ili ne daj Bože, homo.... :confused: )

Zapravo mislim da je izmedju ova dva tipa, koja su nam data na glasanje, najbolja sredina! :ok: Što neko reče, ne treba da ostavlja smrdljiv trag za sobom, daleko bilo, ali... ni da čupka obrve, sunce mu žeženo :mrgreen:

moj muskarac vala nece da nosi bolju tasnu od mene,ali nece ni ostavlja smrdljiv trag za sobom

...šteta...živiš daleko pa nisi u toku dogadŽaja...:lol:

Спорт Спирит :ok:

http://1.***************/_fK48NMq6hEA/TNhsoi-k08I/AAAAAAAAAt4/OLn1fsWO3Uk/s1600/sport+billy.jpg

Odakle ti uopste ideja da pricas o ovakvim stereotipima i predrasudama na temi koja se ne bavi rdjavim navikama, nego o izgledu muskarca iskljucivo na relaciji: muzevno v.s. sekasto? Mislis li da ove seka perse iz spojlera obavezno ne puse i ne piju? Na osnovu cega konkretnog se to moze zakljuciti?

Poslednja izmena:

Nema veze kako je slika napravljena. Mozes slobodno zamisliti i ovog mladjanog mutanta ostarelog i steci sliku kakav ce biti deda sa tom 'zurkom i izrazom lica pa onda ih uporedi bez faktora godina.

Po kojoj logici tvrdis da muzevni muskarci obavezno smrde, a oni koji se modiraju obavezno mirisu?

Odakle ti uopste ideja da pricas o ovakvim stereotipima i predrasudama na temi koja se ne bavi rdjavim navikama, nego o izgledu muskarca iskljucivo na relaciji: muzevno v.s. sekasto? Mislis li da ove seka perse iz spojlera obavezno ne puse i ne piju? Na osnovu cega konkretnog se to moze zakljuciti?

stereotip ti zastupas sa stavom da sekasti muskarci nisu muzevni..
meni nije ni muzevna, ni zenstvena cigareta u uglu usana, zbog koje onaj ko je pusi dobija i tikove kako bi izbegao ulazak dima u oci..
nisu mi muzevni zuti zubi i zuti prsti..nije mi muzevan smrad nikotina koji se ovakvom pusacu uvuce u kozu..
nije mi muzevan ni miris njegove garderobe, koju bih morala najverovatnije da drzim na terasi..
a najmanje od svega mi nije muzevno to sto na fotografiji vidim nikotinskog zavisnika, a ne stabilnog muskarca..

A primecujem i to da matorke sve vise vole klince skoro isto koliko i matorci sve vise vole klinke. Nije li to malo zabrinjavajuca drustvena tendencija ka pedofiliji? :think:

Није само то, мушкобањасте жене воле ћосаве, жгољаве мушкарце, "бејби фејс" изгледа...Али то није ништа необично, мислим, природа је уредила тако...као што женствене и самосвесне жене воле јаке и мужевне мушкарце, тако и ове са хормонским дебалансом воле метросексуалце, голобраде и жгољаве...да их привију на мајчинске груди...:)

meni nije ni muzevna, ni zenstvena cigareta u uglu usana, zbog koje onaj ko je pusi dobija i tikove kako bi izbegao ulazak dima u oci..
nisu mi muzevni zuti zubi i zuti prsti..nije mi muzevan smrad nikotina koji se ovakvom pusacu uvuce u kozu..
nije mi muzevan ni miris njegove garderobe, koju bih morala najverovatnije da drzim na terasi..
a najmanje od svega mi nije muzevno to sto na fotografiji vidim nikotinskog zavisnika, a ne stabilnog muskarca..

Вас две ко два јарца на брвну, идете из крајности у крајност...Цигарета на оној слици представља модни детаљ...:)

A primecujem i to da matorke sve vise vole klince skoro isto koliko i matorci sve vise vole klinke. Nije li to malo zabrinjavajuca drustvena tendencija ka pedofiliji? :think:

Pa ne znam da li je pedofilija...uvek je toga bilo samo se manje o tome javno pricalo....momci su savrseno zaradjivali (na ovaj ili onaj nacin) po banjama kod starijih gospodja.
Dve prijateljice moje mame i moja tetka su uvek bile sa dosta mladjima (deset i vise godina)..i dan danas isto.

Samo zavisi sta je trenutno drustveno prihvatljivo...sad sve moze, pa vise ni jedna zena ne krije da bi piletinu...mislim one zene koje vole taj "uzrast" :lol:

Ali te slike iz uvodnog posta jesu neuporedive...svako vreme nosi svoje...generacijska razlika je prevelika. Ima i dalje muzevnih mladih muskaraca isto koliko i devojaka koje nisu sponzoruse.
Ali vecina vidi samo ono sto se servira "kao cinjenica" i nema gorih predrasuda od tih.

Alooo, zeno, batali se cigarete, promasila si temu. :rtfm: Zamisli nekog slicnog bez cigarete koja te toliko ometa i eto, resena zabuna.
Oces reci da je onaj mladjani mutant pored chike koji drzi duvan zapravo veoma muzevan? :lol:
Ja sam postavila pitanja, a stereotipe odredjujete vi koje odgovarate. U uvodnom postu ni u jednom segmentu ne analiziram stereotipe. Pricu o stereotipima smatram dosadnom i izandjalom. Dakle, ako umes, odgovori na pitanja nemajuci u vidu ikakve stereotipe, ako ne mozes, ok. :)

Back