- Poruka
- 46.376
ispravio sam grešku u naslovu... ali gotivnije mi bilo dok sam bio zatočenik sarme 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije vise muski libido tako jak i zainteresovan za zene.Mislim da je jako u padu u posljednjih 10 godina.......
Lepa reč, dragi lorde i gvozdena vrata otvara.
Ti si to naučio, za razliku od mnogih...
ublehas U svom napisu,ti kazes sledece:"Da su zene,kao potrosni materijal,i sredstvo za zadovoljavanje nagona". Ovako nesto,moram priznati ruzno napisano
kao misljenje o zenama,najostrije,osudjujem.Zene su bozanska bica.Bez zena,svet bi bio crn i jadan.Mi muskarci pored zena,zivimo u Raju.Da njih nema,
nas zivot bi se odvijao u Paklu.Zene su nam potrebne,da bi uopste opstali.Zene su nam neophodne,kao vazduh,kao voda,kao.......pa one su nam neophodne,
da bismo uopste imali razloga da zivimo......
ublehas U svom napisu,ti kazes sledece:"Da su zene,kao potrosni materijal,i sredstvo za zadovoljavanje nagona". Ovako nesto,moram priznati ruzno napisano
kao misljenje o zenama,najostrije,osudjujem.Zene su bozanska bica.Bez zena,svet bi bio crn i jadan.Mi muskarci pored zena,zivimo u Raju.Da njih nema,
nas zivot bi se odvijao u Paklu.Zene su nam potrebne,da bi uopste opstali.Zene su nam neophodne,kao vazduh,kao voda,kao.......pa one su nam neophodne,
da bismo uopste imali razloga da zivimo......
Nije ni malo lako,biti muskarac.Od najranijeg detinjstva,decaci su pod opsesijom lepote devojcica.Jos u vrticima,decaci
se zaljubljuju,pate za lepim devojcicama,koje ih ignorisu.Ceo kasniji zivot.Mladicsko doba,muskarcima je prevashodno
vazno,u kakvom svetliu ce ih devojke videti.Tokom skolovanja,tokom kasnijeg zivota,javljaju se hiljade novih problema.
Ali ipak,najvaznije od najvaznijih pitanja,je svakako opet ono,kakav ce uspeh,muskarac imati,u odnosu na zenski pol.
Cak i kada se ozeni(ako tako odluci),i ako eventualno dobije decu,nista se u sustini ne menja.Muskarac i nadalje,
sanjari o lepim zenama.O tim neznim .seksualnim plavim ili crnim "macama". Udate zene,nikada ne bi mogle da shvate,
da njihov muz,i ako obhrvan,brigom o porodici,nikada nije digao ruke,od pomisli,na neku lepu zenu, sa kojom bi proveo
vrele intimne trenutke,u nekoj luksuznoj hotelskoj sobi,gde bi bio siguran,da "detektivsko" oko,njegove supruge,nema
pristupa.
Cak ni u dubokoj starosti,muskarci nikada ne prestaju da mastaju.Objekat njihovog mastanja,i opet,kao i uvek,u svako starosno doba,su zene.Zene su opsesija muskaraca,celog zivota,sve do njihovog kraja,bitisanja,na ovoj
lepoj planeti.Lepoj,jer na njoj zive lepe zene !!!