Muskarci, zaljubive dusice i lak plen

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Secam se tako neke situacije gde je bila prica o nekom flert-zezanju, znaci ne ozbiljnom flertu, vec zezanju sa sex forama...
Izmedju momka i neke devojke koja dobro izgleda btw.

I tu se umesala jedna iskusna zena i savetovala momka da se ne zeza sa njom, jer mu se moze desiti da se bas zacopa, a da je za nju sve to samo zezanje.

Mene licno je tako nesto malo sokiralo s obzirom da se o meni radilo :eek:, jer mislim da dobro procenjujem razliku izmedju flerta i flert-zezanja, a i sam ne padam tako lako, ali kad se ovako pogleda zaista deluje da je ta zena bila u pravu.

E sad ne znam koliko to ima veze sa zivotnim dobom i neiskustvom, ali da li muskarci zaista toliko lako odlepe za nekom devojkom i da li su toliko lak plen?:confused:

Bilo da je rec o muskarcima koji su lake ribe ili ne.;)

Zaljubljivanje je ne korisna nego potrebna stvar. Stvara onaj gluten, vezivo između dvoje prethodnih stranaca, premošćuje mnoge stvari. Teško je "odlučiti" u koga se zaljubiti, međutim mislim da postoje stvari koje čine razliku između srećno zaljubljenog muškarca i onog koji čaše lomi a ruke mu krvave.

Muskarci vole paznju, a mislim da je ne dobijaju dovoljno, zato lako odlepe na zensku koja flertuje sa njima, daje im paznje i sl. Ne vazi za sve naravno, ali za muskarca je puna kapa ako mu se zgodna cura nabacuje, nisam video da se nijedan bunio zbog toga, tj. da mu nije imponovalo. E sad, sto se dama samo zeza i dize sebi samopouzdanje, jbg.

Mozda je bolje i ne primati se, mozda je bolje primiti se i izvisiti ko som, ko ce ga znati.

Secam se tako neke situacije gde je bila prica o nekom flert-zezanju, znaci ne ozbiljnom flertu, vec zezanju sa sex forama...
Izmedju momka i neke devojke koja dobro izgleda btw.

I tu se umesala jedna iskusna zena i savetovala momka da se ne zeza sa njom, jer mu se moze desiti da se bas zacopa, a da je za nju sve to samo zezanje.

Mene licno je tako nesto malo sokiralo s obzirom da se o meni radilo :eek:, jer mislim da dobro procenjujem razliku izmedju flerta i flert-zezanja, a i sam ne padam tako lako, ali kad se ovako pogleda zaista deluje da je ta zena bila u pravu.

E sad ne znam koliko to ima veze sa zivotnim dobom i neiskustvom, ali da li muskarci zaista toliko lako odlepe za nekom devojkom i da li su toliko lak plen?:confused:

Bilo da je rec o muskarcima koji su lake ribe ili ne.;)

Taj glagol -zacopati- nisam našla ni u jednom rečniku.....;)

1. Zaljubiti se "do ušiju", u dečijem jeziku; kad počnu da vam pevaju
"Nikola i Ivana to su srca dva,
Ljubili se grlili se sve do pola dva
Kad je prošlo pola dva - skinu gaće oba dva
Kupili su ćebe, da pokriju bebe...

Krasno objašnjenje na vukajliji...

Za dečake, ne za muškarce

Poslednja izmena:
1. Zaljubiti se "do ušiju", u dečijem jeziku; kad počnu da vam pevaju
"Nikola i Ivana to su srca dva,
Ljubili se grlili se sve do pola dva
Kad je prošlo pola dva - skinu gaće oba dva
Kupili su ćebe, da pokriju bebe...

Krasno obješnjenje na vukajliji...

Za dečake, ne za muškarce

Vukajlija se smatra muskim sajtom.:lol:
Mozda je ovo objasnjenje bolje.:ceka:
Isto sa tog sajta, ispod ako nisi videla.:)
zacopati se

onaj divan osecaj kad se zaljubite, ali pocetak zaljubljivanja, kad se na svaku njegovu/njenu rec ili poruku smejete, kad vas u bilo koje doba dana ili noci ne mrzi da se kilometarski setate sa njim/njom i kad vam je sve super, nista vam ne smeta. ova faza traje dok ne zavolite doticnog/doticnu kad vec uvidjate neke njegove/njene mane. zacopanost je najlepsa i najsladja faza u vezi.

Šalim se bre Urose, samo termin Zacopati je toliko rogobatan, da ne može ni izbliza da predstavi tako nežno i tanano osećanje kao što je zaljubljenost, pa sam zato reagovala, a ti si baš rešio da mi objasniš...
Nedopustivo od jednog blizanca da neće da čita malo između redova:lol:

Šalim se bre Urose, samo termin Zacopati je toliko rogobatan, da ne može ni izbliza da predstavi tako nežno i tanano osećanje kao što je zaljubljenost, pa sam zato reagovala, a ti si baš rešio da mi objasniš...

U pravu si da nisam procitao izmedju redova, ali nije bas bilo ni vidljivo...:confused:
Mi muskarci izgleda moramo da prepoznajemo sta vi mislite.z:hm::thumbdown:
Terao sam ti kontru malo... Znam da znas sta znaci "zacopati se".

U pravu si da nisam procitao izmedju redova, ali nije bas bilo ni vidljivo...:confused:
Mi muskarci izgleda moramo da prepoznajemo sta vi mislite.z:hm::thumbdown:
Terao sam ti kontru malo... Znam da znas sta znaci "zacopati se".
Dobra je vest da ovde na forumu možeš da vežbaš kako se oštre čula.

Tako ćeš bolje tamo na ulici u tvom realnom životu moći da donosiš zaključke o nedoumicama kojima se bavi ova tvoja tema.
Pozdravčić :zag:

Dobra je vest da ovde na forumu možeš da vežbaš kako se oštre čula.

Tako ćeš bolje tamo na ulici u tvom realnom životu moći da donosiš zaključke o nedoumicama kojima se bavi ova tvoja tema.
Pozdravčić :zag:

A kad cemo mi muskarci poceti tako da se ponasamo i da vam ostavljamo tragove koje morate da rastumacite i ako ih ne rastumacite da proglasavamo da ne citate izmedju redova aka bukvalistima?:kafa:

Doduse verujem da je tako bilo pre 100-200 godina kada su ponegde zene dobijale batine za nepravilno tumacenje migova muzeva.:kafa:

Nego da se nadovezem na ovu pricu. Zar ti se ne cini da zaljubljivanje u ovom opisanom slucaju bas moze validno da se opise kao zacopljivanje i da ako je negde mesto tom glagolu mesto onda je to ovo?:neutral:

Back