Muskarci volite li da vas hvale, laskaju?

ukupno poena

Poslednja primljena reputacija TemaDatumPoslaoKomentar

reputation_pos.gif

Ispovedaonica 20.02.2009. 20:56

LindaLee a ja cu da ti opustim misice :P

reputation_pos.gif

Pričamo, dakle postojimo 17.02.2009. 23:33jelena=t za potpis...:)

reputation_pos.gif

Pričamo, dakle postojimo 17.02.2009. 18:53

koto

blasavi covece:)
reputation_pos.gif

da li je brak konacno...

17.02.2009. 07:31

EliNS

hehe, Kojote, Kojote nevaljalko :)

reputation_pos.gif

Sta nosim danas

17.02.2009. 00:32

Lilu

konju moj... :)

Fffffuuu, vruće, fffuuuu, vruće, ffffuuuuu, vruće, vruće! :lol: :heart:

Poslednja izmena:
ukupno poena

reputation_pos.gif

reputation_pos.gif

reputation_pos.gif

koto

reputation_pos.gif

da li je brak konacno...

EliNS

reputation_pos.gif

Sta nosim danas

Lilu

pa da, to je odgovor na tvoju reutaciju :) od sad sve tvoje reputacije kopiram :)

Mr. No, kako se LIČNO osećaš ako je laskanje neumereno?

Na primer, vodite ljubav, tebi se neumereno dig'o, ona neumereno svršava i govori ti da to nije nikada dosad nije doživela, da je s tobom sve drugačije, da si ti jedini (a bila je sa podosta njih) sa kojim je OVO doživela... dalje, kaže ti da si NENORMALNO lep!

Šta onda? :)

Lično, ne mislim, ZNAM, da muškarcima najviše prija ženska neumerenost u laskanju, tipa: dragi, nejlepši si, najbolji je'bač koga sam ikada imala, najpametniji si, naj, naj, naj si u svemu! :heart:

Ma o cemu pricate...dodje riba i prica ti kao ti si ono ti si ovo...u svemu naj..naj..To je treca liga...
:lol: a sta spada u prvu ligu? :hahaha:
"tim stvarima" služe se, nadasve uspešno, njihove mame.
Ti, očigledno, nisi u kontaktu sa njihovim mamama.
:lol: a ti si u kontaktu s mamama?
Dalje, ako hoćeš da napreduješ u službi, i da postaneš "neko" u Krstarovu, moraćeš da mi laskaš
haha sve po propisu :super:

Deca se nikada nisu ni služila time, "tim stvarima" služe se, nadasve uspešno, njihove mame.

Ti, očigledno, nisi u kontaktu sa njihovim mamama.

Dalje, ako hoćeš da napreduješ u službi, i da postaneš "neko" u Krstarovu, moraćeš da mi laskaš.

E moj Vucko...Mame su uspeshne samo kad ne pricaju previshe...kad se late posla...
:telefon: A ova ce pre da se odrekne sexa nego telefona....
P.S. Bio sam sa jednom mamom pa vishe od godinu dana i ona nishta ni da bekne...ni lepo mi sa tobom ..ni dobar si ..ni nisi...ama nishta...
Pitam ..jeli bre jes neshto nevalja ..nishta ne pricash...kazi slobodno...
A ona ce meni ...cuti tu i jedi... i ne brini nishta ....ako pocnem da pricam...onda si tek najedo....:eek:

ukupno poena

reputation_pos.gif

reputation_pos.gif

reputation_pos.gif

koto

reputation_pos.gif

da li je brak konacno...

EliNS

reputation_pos.gif

Sta nosim danas

Lilu

pih... to one svima isto tako, samo copy/paste i prc.... :lol:

Na primer, vodite ljubav, tebi se neumereno dig'o, ona neumereno svršava i govori ti da to nije nikada dosad nije doživela, da je s tobom sve drugačije, da si ti jedini (a bila je sa podosta njih) sa kojim je OVO doživela... dalje, kaže ti da si NENORMALNO lep!

Lično, ne mislim, ZNAM, da muškarcima najviše prija ženska neumerenost u laskanju, tipa: dragi, nejlepši si, najbolji je'bač koga sam ikada imala, najpametniji si, naj, naj, naj si u svemu! :heart:

ma bree... nimfosi.... da si je smirio kako treba, cutala bi ko riba i zadremala bi ti na ramenu snenog zastakljenog pogleda negde kroz prozor daleko razmisljajuci sta joj bi da napravi kardinalnu gresku sto se udala za onog konja i upropastila sebi zivot pre nekoliko godina. :lol:

Sorry - sinoc nisam video :)
Pa... :lol: sta je tu neumereno?! :mrgreen:
Recimo, da znam svoje "kvalitete", a ogledalo imam, pa znam sta je realno! ;)

pa zar je to bilo tesko reci? :D treba probati lepo zvuci i kad se izgovara i kad se cuje i kad se vidi efekat hvale :)

Nije bilo teško prvih pet godina pedeset puta dnevno, posle... znaš... malko dosadi :dash: I stvarno je potrebno praviti razliku između komplimentata, spontanih, sikrenih... (koji su NARAVNO potrebni) i između (majke mi, meni to bolesno - dakle, bolesne potrebe) za svakodnevnim laskanjem: Jesam najlepsi, jesam najzgodniji, jesam najpametniji, je l mi nije mali, je l mi... idi breeeee :dash:

Back