muskarci, vasa misljenja bi mi puno znacila

• Začetnik teme Začetnik teme radoznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tog koga si ti prevarila nece nikad da ti oprosti,jer toliko si ga volela puno da si ga na kraj prevarila.Kako moze da ti oprosti kada je verovao u tvoju ljubav i zato te je i voleo,a posle svega veoma je tesko.Moje razmisljanje je takvo nemora da znaci da ce i on tako da razmislja,jer svi ljudi nisu isti.Ti najbolje znas kakav je on,poznajes makar malo njegov karakter.Postavljam ti pitanje ¤¤Sta bi ti uradila da si na njegovo mesto?¤¤ Sa srecom.

Po tvoji rečima ne bih rekla da si u vezi koja ti u potpunosti odgovara čim razmišljaš o bivšim. U svakoj vezi ma koliko ona trajala neko biva povređen i ponižen izvinjenja ne pomažu to što će ti on reći ok uredu je svi grešimo to će biti kulture radi. Povređivanja od strane osobe koju volimo i sa kojom smo u vezi nikada se ne zaboravljaju i ne praštaju stvarno, samo verbalno. Verovatno tebe niko nije povredio na taj način pa ne znaš budi srećna što je tako! Bolje bi bilo da preispitaš svoju vezu i shvatiš da li je on osoba koja ti stvarno odgovara ili ti se misli vraćaju bivšim ljubavima zato što misliš da si pogrešnu osobu oterala od sebe! Kad razlučiš te stvari onda ćeš shvatiti šta tebe zapravo muči. Ne postoji za džabe ona izreka "posle jebanja nema kajanja". Šta god da si im uradila bilo pa prošlo život ide dalje i neopterećuj se bespotrebnim stvarima život ide dalje! :o

Samo ti sestro prikupi sve njihove telefone i kreni redom da ih zvrckas i izvinjavas im se. A posle lupaj glavom kako ces to objasniti svom sadasnjem momku s kojim si srecna u vezi. Salu na stranu, nemas nista od izvinjenja ako iste greske ponavljas. Uzivaj u svojoj vezi i trudi se da i njega ne povredis ako ga vec zaista i volis.

Mora da nesto fali tvom decku da o tome razmisljas..

Pazi sad, ako kontaktiras te momke, samo ces IH JOS VISE POVREDITI.... ali ako smatras da mozes ponovo stupiti u vezu sa njima.... onda ih nazovi...... samo nemoj ih zvati ako zelis samo da se izvines. Za to je kasno.

Ja sam jednom to uradio curi..... prevario sam je... bilo mi je nje jako zao... pa sam raskinuo sa novom i vratio se toj staroj, mada vratiti se nekome samo za izvinjenje ne vredi....

Back