Muškarci su postali nemoćni

Nema ovde završetka..., jer svako "tupi" svoje ... ,postoji samo razočarenje u istinu i na kraju ostaju prncipi.

Stim što Ja potvrđujem postojeći princip i element kako muškarca tako i žene unazad 3000god, dok Neko i dalje beži od te iste prirode ...
(netvrdim da društvo ne može drugačije da izgleda (ne odjednom i ne tek tako), ali skoro je uvek bilo pravilo da treba srušiti postojeći svet da bi se drugi izgradio na novim principima ... ,mnogo ima puštenog korenja za koje nismo svesni...)

... svako će kad tad spoznati svoje telo i dušu ... i tada će se informacije i znanja kvalitetno obrađivati u mozgu ... , ali do tada sam kao i drugi:
- svašta radio,
- bio svuda,
- upoznao neke civilizacije,
- materijalno se zadovoljio,
- relativno mlad...
- skupljao vrline od drugih...
- itd..itd...
-------------------------------------

, a odatle tek ...
... Budite blaženi ... (reče Eugnosis)

Ne bre, Patak, nego kod svih... Ljudi su stoka. A mene nije teško razočarati... Pitaj Frozija.

Mystic, najlakše je poštovati "principe" iza kojih stoji, i podržava te, masa ili neka jaka institucija... Pogađaš koja? Nije ti to neki podvig, ali dobro.

Mene je lako oduševiti , a eto opet me nešto sve redje oduševljavaju ljudi u srbiji , ali dešava se.....

Više duha sad imaju outsajderi, oni me tako lepo nekad oduševe....
---------------------------------------
Inače muškarci su nemoćni , a devojke bez obzira da li su drske, mirne, šašave ili mudre su preplašene....u osnovi....

Tuzni_patak:
Ja tebe čitam, a za poštovanje si već napisala recept....budi sretna i željna da usrećiš i nema čoveka na planeti , a poštenog i odgovarajućeg tebi , koji te neće poštovati. NEMOJ DA SE BOJIŠ NEPOŠTOVANJA(ne komentariši ovo i ne poriči). Uloži trud da raspoznaš one koji umeju da poštuju , od onih koji se stalno odmeravaju i nadigravaju........

boze, kako je to lako reci...budei sretan i zeljan da usrecis..valjda je to najteye ostvariti...i takvih ljudi ima toliko malo, da svetle kao svetionici..prepoznaju se sa 1000 km...

ma ja samo onako usput...

Back