Muškarci su geniji.

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti treba da se oženiš onom superdamnglam. Ako nisi njen klon, isti ste :aha:

ahaha, nisam, ona je stvarna osoba :D. Pricali smo preko fona :heart:
A lexa problem tvoje frustracije je to sto si los model zene, koji nije prilagodjen, shodno tome tebi ne smetaju muskarci vec druge zene. Tvoja mrznja je ustvari uperena prema zenama ne prema muskarcima. Jer nisi u ostoj kategoriji sa muskarcima. A recimo meni mogu smetati samo drugi muskarci zene nikako, jer pogadjas nismo iste kategorije..

Hahahahha kakav lik ovaj Bratislav. ROFL :D :D :D

Inace ja sam definitivno superiorniji od svake zenske osobe ali i od svakog muskarca. Tu pogovora nema. Mozda nisam superiorniji u svim stvarima,tipa neko trci bolje od mene i to,ali kada se pogleda komplet slika.. Slobodno se moze reci da ide Bog pa onda ja.. Imajuci u vidu da sam ja musko,u potpunosti se slazem sa naslovom ove teme.

Muškarci su strašno pametni i mudri, oni znaju mnoge stvari od nauke stvorene i velike oči imaju da sve vide :)

Muškarci su beskrajno uzvišena bića i mi žene treba da smo zahvalne što egzistiramo na planeti zemlji sa tako velikim, dostojanstvenim stvorenjima.

Ja se svaki dan pomolim triput pred spavanje za boljitak i sreću i napredak muškoga roda, jer su oni tako moćni, veliki, jaki i premudri :D

Htedoh samo da vam se zahvalim što postojite ovom temom :D

Ах ти мушкарци. :aha:
:zcepanje:

Muškarci su strašno pametni i mudri, oni znaju mnoge stvari od nauke stvorene i velike oči imaju da sve vide :)

Muškarci su beskrajno uzvišena bića i mi žene treba da smo zahvalne što egzistiramo na planeti zemlji sa tako velikim, dostojanstvenim stvorenjima.

Ja se svaki dan pomolim triput pred spavanje za boljitak i sreću i napredak muškoga roda, jer su oni tako moćni, veliki, jaki i premudri :D

Htedoh samo da vam se zahvalim što postojite ovom temom :D

lexa, osh da mi budes treca zena?

p.s nemo samo po usima zbog ovoga :)

Back