muskarci skorpije

• Začetnik teme Začetnik teme girl 111q11
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aaa, gospođica je to prihvatila lično :mrgreen:

U suštini ja nisam ni pročitao njen post, moje ''bravo'' se odnosi na napredak Van Halena u astrološkom znanju kao i na vrlo dobro sklopljene paragrafe, što gramatički, što koncizno. Retkost je videti to i svakako je zaslužio sve pohvale, barem ja tako vidim. Diskusija koju vodite me ne dotiče, čak ne znam ni o čemu je sada nakon dva dana :)

Prijatan dan

Што се мене тиче, може да ради шта хоће, може да објави нови Мајн кампф, може да напише нову Библију, може да напише књигу у којој ће изложити опсервације о Шкорпионима, мене интересује нешто друго; само чекам кад ће да се излане ђе јој је Венера.

Prvo da zahvalim N3W i Tanatosu na pohvalama.

E sad :

Slažem se :) Izvanredan post, svaka reč dokazuje moju tezu a aplauzi kolega škorpiona je cementiraju. Bravo!

Doduše s jednim se uvek slažem, a to je da nisu sve škopije iste, kao ni sve vage, ovnovi, strelčevi, jarčevi itd. Ako si mene lično gađao, nisam baš preterano sujetna. Bila sam kao mlađa, sad kad se pogledam u ogledalo tačno znam ko sam i šta sam, i nema osobe koja može da poljulja moje sopstveno mišljenje o sebi. I samoj sam sebi najgori kritičar.

Među škropijama koje lično poznajem, uključujući mog oca, ima onih koje je teže pogoditi, ima onih koje se odmah razbesne, ali svi odreda robuju sopstvenoj sujeti, što si ti jako lepo demonstrirao svojim brzometnim odgovorom. Ja nisam nikog od vas lično napala, govorila sam uopšteno o onima koje poznajem, ali bogami, posle ovoga razmisliću o tome da generalizujem svoju observaciju....

1) Nisam te gađao, nisam gađao nikog, isticao sam osobine znakova koje oni imaju po svojoj prirodi. Razlog zašto sam odgovorio na tvoj post o tome da su Škorpije sujetne jeste što je konkretno ta osobina neveziva za znak Škorpije, i pritom to piše osoba rođena u znaku Vage, a tom znaku je sujeta jedna od najvećih mana. To bi bilo kao kada bi osoba u znaku Ribe napisala za Device da im je slaba tačka neorganizovanost ili lenjost. Nema smisla.

2) Ako ti napišem astrološke razloge zašto nisi u pravu, a to potvrde oni koji se u astrologiju razumeju, a ti to negiraš, pritom se i dalje držeći svojeg, ne želeći da prihvatiš istinu a nemaš astrološku argumentaciju- to ti je školski primer sujete, toliko klasičan da klasičniji ne može biti.

3) Bilo kakva vrsta generalizovanja je loša, tako da ćeš "generalizovanjem svojih observacija" samo sebi naškoditi, i to sve zato što ti je neko napisao loše strane tvog znaka, i još si se sa svojim znakom poistovetila, čim odmah pišeš da si pobedila sujetu, a ja nisam ni spomenuo da si ti lično sujetna.

4) Na kraju krajeva, nisi ni morala ništa da napišeš, upravo sam ovakav odgovor očekivao. Poprilično mi je jasan znak Vage, jer mi je Merkur u Vagi, a i znam dosta Vagi i od njih uvek ista priča, uvek sličan način razmišljanja.

Možda ti je jasan znak vage, ali o meni pojma nemaš.

Ja sam osoba, ne horoskopski znak. I u kom to tačno delu mog odgovora si ti našao poistovećivanje sa horoskopskim znakom? Budalaštine. Briga me šta si u horoskopu, očigledno je da si fanatičan po pitanju astrologije, a fanatičnost je odlika, da se fino izrazim, ne baš bistrih ljudi.

Aj vozdra.

Venera mi je u devici, mars u jarcu, mesec u strelcu. Toliko sam zapamtila iz one natalne karte što mi je drugarica uradila pre sto godina. Astrologija je, po stoti put, razbibriga, zabavna je, zato i dolazim na ovaj deo foruma.
Astronomija je već nauka, zato se i studira.

Poslednja izmena:
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

ma škorpije su super
samo mene nerviraju mnogo i onda ih ne volim ali sačekaćemo određen period pa ću ih voleti opet :heart:
nisu lake za održavanje, al nadoknade to smislom za humor i raznim talentima
Šta bi ti odabrala kad bi morala da biraš- veselog hebivetra krajnje nepouzdanog, ili teškog tvrdoglavca i namćora, al odanog i pouzdanog?

Drugo definitivno. Zato i cenim škorpije toliko. Nijedna me nije zeznula do sada, bar ne u tom smislu da izda poverenje.

Ali što su ljubomorne i posesivne, to je meni strašno i toliko me guši. Škorpije i bikovi... haos. Zeznuto mi je jer ja volim mnogo da lepršam, a one bi da me zatvore u neki kavez :mrgreen:

Drugo definitivno. Zato i cenim škorpije toliko. Nijedna me nije zeznula do sada, bar ne u tom smislu da izda poverenje.

Ali što su ljubomorne i posesivne, to je meni strašno i toliko me guši. Škorpije i bikovi... haos. Zeznuto mi je jer ja volim mnogo da lepršam, a one bi da me zatvore u neki kavez :mrgreen:
pa da, ti si Blizančica u podznaku
Ja sve mislim da bi ti neka Vaga odgovarala
Ili voliš nadžake ko ja?:D

Hahaha, nisam nikad imala iskustva sa muškim vagama, tj jako dobar prijatelj mi je vaga, ali on je toliko neutralan da je to strašno
Tako da možda i jeste, možda i nije... čini mi se da su nekako ženstvene (i muškarci i žene haha).. kao da mnogo sitničare oko svega... al stvarno nemam iskustva sa vagama:O

uvek su mi se sviđali neki sa držanjem(a obično im svi u porodici vojna lica), al to bude problem jer onda žele da me kontrolišu donekle, a mene to nervira i onda sukobi večni, mada nije da nije zanimljivo.. i uvek takvi budu škorpije :mrgreen:
dokle god su muškarci u punom smislu te reči, volim ih!

Ja sa škorpijama idem iz krajnosti u krajnost. I ja sam jako ljubomorna, posesivna, ali ova poslednja škorpija... pa moram priznati da me uplašila malo, oseća se da bi ubila bukvalno :mrgreen:
Jako sam emotivno iscrpljena tako da moram malo da se odmorim od toga

- - - - - - - - - -

Na početku uvek sve bude savršeno, kao neka bajka i onda to pređe u neki košmar
Ali verovatno sam ja kriva jer umem biti jako bezobrazna i kad vidim da nervira nešto osobu, ja nastavim dalje umesto da iskuliram samo jer me ona iznervirala prva

Blizanci su super, ali samo kao prijatelji. Lepršavo isuviše, i nemaju tu seksualnost koju ja volim

Strelac ne znam, nemam iskustva baš :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Meni je drugarica rekla da ja imam najviše vodolijskog u svom horoskopu, pa tek ovnovskog i na kraju blizanačkog
Ali ja stvarno ne znam šta to znači ok

Samo nisi naišla na nekog ko bi te na taj način zainteresovao. Tebi treba neki ne toliko težak karakter, ko će stalno da te izaziva i da ti izazivaš njega, a da mu to bude ko dobar dan.

Oba znaka bi ti natalno dobro došla, ali kontam da će ti Strelac doći glave. Em im je Sunce u tvojoj kući braka, em Sunce trigon Mesec, em trigon Mars i Sunce.

Sve ti se poklapa sa tim znakom.

Inače, ti si meni čista kombinacija Ovna i Blizanca, Vodoliju u tebi ne vidim uopšte. A sumnjam da bi ti dobro došle, njihovo Sunce je u opoziciji sa tvojim Mesecom.

Mada, nikad se ne zna.

Moguće da nisam naišla
Videćemo
Da, ja volim taj sukob, ali me i nervira istovremeno tako da...... ma haos

A ovo što si sad reko za trigone, itd, ne kontam ništa :mrgreen:
Al aj

Ne vidim ni ja, samo kažem šta kažu drugi :mrgreen:
Drugarica kaže da bi mislila da sam bik
A jedan mi je rekao da uživo imam totalno vajb vage

Mada realno, sve je to individualno... ne treba toliko gledati horoskop

Back