- Poruka
- 14.452
muškarca škorpiju
voda to se slaže
Ne.. nekog bika najbolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muškarca škorpiju
voda to se slaže
katastrofa
udaces se ali ce pobeci glavom bez obzira posle treceg deteta
Ne.. nekog bika najbolje.
Ih, ''status istine''![]()
Može li to malo bolje? ako pgoledamo magnetizam, on je oduvek funkcionisao i pre no što je otkriven, ljudi su koristili kompas odavno. Nedostatak mehanike iza nečega ne znači da rezultati ne postoje. U astrologiji postoji puno istine. Kaže se ''Mikrokosmos je makrokosmos''.
![]()
![]()
Problem nije u nepostojanju rezultata, već u selektivnosti istih.

muškarci škorpije ne beže
mi vodeni smo jako emotivni
- - - - - - - - - -
bik ima rogove nabošće me pa kuću štaću

Joo brteee hahaha kako ti kazes,jedino ovo za srbina-jarca ima smisla.Ovo ostalo je palamudjenje.Ja kazem sam natal diskredituje astrologiju kao 'nauku' jer sve je individualno,a astrologija tezi kao nekoj generalizaciji,onda sve karakteristike nekih znakova padaju u vodu pred natalom.
pa mora da me voli
samo ljubav![]()

Vodeni se pogube skroz kad su zajedno,treba tebi bik il jarac da te podseti na realnost.Lepo je kad se vodeni vole,ali pogubimo se skroz.
E a kako objasnjavas da ja vrlo malo jedem hleb? Uzimam da je to netipicno.Ne volim hleb.
- - - - - - - - - -
Vodeni se pogube skroz kad su zajedno,treba tebi bik il jarac da te podseti na realnost.Lepo je kad se vodeni vole,ali pogubimo se skroz.

Ово што си написао неме везе са оним што сам ја рекао.Стварна констелација на небу нема везе са оном коју проповједа астрологија,то је прво.Друго,одакле си научио астрологију?Јеси ли се икад запитао у истинитост извора из којих си учио?То нису ништа друго до гомиле накарадно набацаних текстова и књига.Ради се о стварима које не подлјежу емпиријској провјери,што ће рећи да ту нема никаквих правила,и да може да прича шта ко пожели.Ту можда има неког додира са астрономијом,али то је нешто врло танко и небитно.Нити једна ријеч не може бити провјерена.Астрологија је само скуп апсурда и парадокса.Она сама себе поништава.
ja sam februarski rak
mi smo još vuše pogubljeni![]()
E a kako objasnjavas da ja vrlo malo jedem hleb? Uzimam da je to netipicno.Ne volim hleb..
To je do tvog ličnog horoskopa. Svako je u astroloiji unikatan i ne postoje dva ista horoskopa.
Pa upravo o tome ti pricam..licni horoskop (natal) derogira svaki horoskopski znak,i.. sta sad?
Бранити астрологију исто је као и бранити балон од сапунице - прије или касније ће се распрштити.Цијела ствар заснива се на митологији и тим метафорама о којима говориш,за које се опет не зна зашто је то постављено тако како јесте и ко је одређеним тијелим дао ''та и та'' значења.Ја јесам изучавао астрологију,тј.дошао сам да видим шта има да понуди,али празан балон.Научног метода нема,јер она и није наука,тако да све што је остало јесте ''рекао овај,рекао онај,пише овдје,пише тамо''.
Исто као да си рекао да за метафизику има наде.

Ти си Стријелац?