Od koga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kod njega nema alternative, kad ste vi u pitanju on je isključiv. Škorpion želi kompletan doživljaj i ako mu to ne pružite nećete biti jedina u njegovom životu. To može trajati od sada pa do večnosti, može biti samo trenutak, ali i trenutak je za kompletan doživljaj prava večnost. Naravno, vi nemojte filozofirati, već mu se samo prepustite. Škorpion više ceni ono što se rečima ne može iskazati, a vi ne smete da sumnjate u njega i u vašu vezu. On nije nimalo jednostavan, u dubini njegove ličnosti se mnogo šta krije. Ako imate tu čast - koju će vam on, naravno, dati - da ga upoznate, znači da ste odabrani. Ako ga izneverite budite sigurni da vam neće ostati dužan. U najboljem slučaju može se samo prezrivo povući. Ako se odlučite i prihvatite ovakvog muškarca, tada ćete sve imati, ali nemojte zaboraviti da jedan deo njegove ličnosti pripada isključivo samo njemu.
Za njega ne postoji sredina - ili voli, ili mrzi. Uz oprez, ulazi u nove veze, a kad nađe partnera postaje strastven i posesivan. Ako ga partnerka prevari, tada se bezobzirno sveti. Fanatik je svojih osećanja. Zbog ljubomore svašta može da učini, čak i da povredi partnerku. Muškarac Škorpija, kao i žena Škorpija, nikada neće preći preko partnerove nevere. Ako nekoga voli i veruje mu, tada mu ljubavni život dosseže zavidan nivo - toliko je uspešan i dobar da ga partnerka stalno iznova traži i želi.
Da odmah isteramo na čistac jednu važnu stvar ako vas ovaj tip još nije primetio. Bolje se tiho iskradite i bežite koliko vas noge nose. Zašto? Pitajte one koje to nisu uradile: eno ih, leže slomljenog srca i bez poleta i teše se pored nekog divnog muža u znaku Raka ili Vage.
Sa ovim tipom su strašne stvari moguće. Kada vas zarobi onim svojim hipnotičkim pogledom i počene da ruši zid tajanstvenosti na koji kao žena imate puno pravo, osećate se prilično ogoljeno i naivno kao neka glupa, preplašena ovčica. Ako ste slučajno čuli da neke cure za njega pričaju da ponekad može da bude surovi sadista, ženskaroš, patološki ljubomora, pravi Balkanac koji će ženu učiti gde joj je mesto, znajte da lažu. On sve to nije ponekad - nego uvek. I još će isčeprkati svaku bezobraznu ili gadnu tajnu iz vašeg života. I još mnogo toga, uz stalnu magičnu moć kojoj nećete moći da se oduprete.
Eto, tako to vide nežne, sentimentalne, ogorčene i naravno napuštene paćenice koje bi dale desnu ruku da ih taj isti gad ponovo ščepa, muči i secka na komadiće. One hrabrije i srećnije, upravo nadleću iznad naših glava, sa srcem na sedmom nebu i stropoštavaju se u najdublje ponore sa svojom Škorpijom. Tu nema sredine, ravnodušnosti i mlakih osećanja. Škorpija je izmislila strast i vladaće svakim nervom u vašoj duši i telu. Sa njim sigurno možete imati ljubav o kojoj žene samo sanjaju ili čitaju u romanima. Ipak, dobro razmislite pre nego što dozvolite da vas jedna Škorpija ujede - protiv njenog otrova nema leka.

Sa Blizancima nisam odusevljena,nadam se da nemas njihovu neozbiljnost u rl i da si bez osecaja za vreme.
ja sam u rl smrtno ozbiljna...
Ja kako kad,zavisi i sa kim sam u drustvu.
Privatno ne prestajem da lupam gluposti,poslovno jesam ozbiljna.
Sa nepoznatim ljudima sam na distanci.

Procitah ovu tvoju pisaniju i mislim da se to moze mnogo sazetije reci. Ukratko oni su seronje !!

premorbidan pogled

A bre Anđo, nisi ti blesava

A bre Anđo, nisi ti blesava
Podznak Strelac, Venera u Vagi, mesec u Vodoliji
On je inače multimedijalni umetnik