muskarci skorpije

• Začetnik teme Začetnik teme girl 111q11
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni su oni dobri frajeri! Opasno dobri, imaju prodoran pogled, kad te gleda k'o da proždire!
Jako su dobri i kao prijatelji, to znam iz iskustva.Dobri su i kao roditelji, jako emotivni i požrtvovani. Porodica im je jako bitna. Podložni su porocima, ako ih oni ne nadvladaju budu karakterni, istrajni,dostojanstveni,potentni...po meni jedan od najpoželjnijih muških znakova Zodijaka.
O, da. Obožavaju crni humor i sarkazam, isto kao ja.Eto, neka zajednička crta.

Poslednja izmena:
Skorpije nikad prijatelje ne ostavljaju na cjedilu, stvarno ne mogu shvatim nikako o cemu se radi :(
To je tačno.Škorpija kog voli, voli... kog ne simpatišu, bolje da ih se klone.
Energični su,verni, vole prijatelje i decu. Ja imam dobar odnos s njima.Jako su emotivni,dobri su šefovi. Mislim da ih ljudi generalno ne simpatiju jer su dominantni i nametljivi,pa ljudi ne vide tu emotivnu stranu koja je stvarno divna.Najlepše voli i grli škorpija,ali zato njihov otrov ubija!

imaju jedan veliki problem, nikad ne prepoznaju pravog prijatelja
Škorpije su inteligentni znak, imaju jaku intuiciju. Ne bih rekla da loše procenjuju ljude, ali im možda previše veruju.Tačno je da kad god na nekog moram 100% da se oslonim, kad moram da proverim tajnu, a da ne "procuri", kad mi treba rame za plakanje i zaštita...zovem škorpiju i ribu.
Mada, su ribe više kao "rame za plakanje", uz škorpiju se svaki problem odmah rešava!
I meni nekad bude žao što ljudi o njima imaju predrasude.
Mada, oni žive svoj život i ne osvrću se mnogo na tuđa mišljenja.To je plus, takođe.

Poslednja izmena:
ma ja sam kriva, previse sam ocekivala
drag.gif

nikad nista nisam dobila u zivotu, ni sitnicu koju zam zeljela, a kamo li razumjevanje, to bio krupan zalogaj za mene, sta ima koj kur.c neko mene da razumije
drag.gif

glupaca
drag.gif

ja nikad nisam imala srecu da imam skopriju, pa cak ni kao prijatelja :(

uvjek su bjezali od mene
drag.gif

a tako sam zeljela
drag.gif
Retko koga uopšte pustaju u "svoj svet" , drže se više na distanci. Ali, kad si s njima,bilo prijatelj ili u vezi,to je nezaboravno iskustvo. Ali moraš da budeš fer, nema laži, prevare... škorpije sve pamte i ne opraštaju! Kod muškaraca je fazon:"daj mu, ne zajebavaj ga" i to je to. Ako primete foliranje i glumu, ćao!

Retko koga uopšte pustaju u "svoj svet" , drže se više na distanci. Ali, kad si s njima,bilo prijatelj ili u vezi,to je nezaboravno iskustvo. Ali moraš da budeš fer, nema lažu, prevare... škorpije sve pamte i ne opraštaju! Kod muškaraca je fazon:"daj mu, ne zajebavaj ga" i to je to. Ako primete foliranje i glumu, ćao!
problem je sto kod mene nema foliranja i glume
drag.gif

kod mene je sve sto na um to na drum

i opet ne valjam
drag.gif

Back