gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
Meni je mesec u strelcu. Vaga sam, podznak ovan.Mars mi je u jarcu. Ko ce koga da sredi? :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(ali naravno sve zavisi od cele sinastrije)

i skoro nikad neće reći izvini

U sinastriji mi je sa deckom veselo, njegov Mars, Pluton i Sunce su u skorpiji, a tu su i moja Venera i Pluton.Kad se naljuti spasavaj zivu glavu.![]()
Da li je istina da su najosvetoljubiviji?
Tis prso, bez uvrede... chikam najdominantniji znak sa planetama u kombinaciji koji jedu malu decu da mi se suprostavi 
DruzeTis prso, bez uvrede... chikam najdominantniji znak sa planetama u kombinaciji koji jedu malu decu da mi se suprostavi
Papir i nauka trpe sve... zivot je nesto sasvim trece.

OK, lanac je jak koliko i najslabija karika u nizu, tebe hebe Mesec u Ribama![]()

A gde je tebi Mars?
Problem je ako je tu Sunce jer Pluton i Sunce nisu dobar spoj. Dobar spoj sa Mars - Pluton kombinacijom nije niti jedan kvadrat niti jedan trigon, niti dodatna planeta koja bi usmerila tu energiju na pogrešan način. Jedna od izuzetno retkih pozicija koja je samoj sebi dovoljna i najbolje funkcioniše ako je ništa ne ometa, iako se u kvadratima odlično snalazi. Ovo je nešto što samo ljudi sa takvim pozicijama mogu da razumeju, sa čim se bore, od čega jačaju i na koji način eksponiraju........
Hvala na ovolikom odgovoruMeni je Mars u Ribama.Sve ovo je tacno, znam po njemu, samo me strah da ova moja Venera ne nastrada
A privlacnost ne da postoji, nego jeeee uffff
![]()
A gde je tebi Mars?
Zaboravih reci, moj Mars je u Ribama, a tu je njegov Mesec, konjukcija je.
A gde je tebi Mars?
Problem je ako je tu Sunce jer Pluton i Sunce nisu dobar spoj. Dobar spoj sa Mars - Pluton kombinacijom nije niti jedan kvadrat niti jedan trigon, niti dodatna planeta koja bi usmerila tu energiju na pogrešan način. Jedna od izuzetno retkih pozicija koja je samoj sebi dovoljna i najbolje funkcioniše ako je ništa ne ometa, iako se u kvadratima odlično snalazi. Ovo je nešto što samo ljudi sa takvim pozicijama mogu da razumeju, sa čim se bore, od čega jačaju i na koji način eksponiraju........
Hvala na ovolikom odgovoruMeni je Mars u Ribama.Sve ovo je tacno, znam po njemu, samo me strah da ova moja Venera ne nastrada
A privlacnost ne da postoji, nego jeeee uffff
![]()
Opusti se. Ništa ne mora da traje večno, kao prvo, kao drugo, horoskop nije nikakva garancija za uspeh ili neuspeh. Mene najviše nervira ta tajnovitost, što neće otvoreno da kaže, nego sve nešto u Marti Misterija fazonu. Toliko me to iznerviralo jednom prilikom da sam u trenutku napisala ćao smo zdravo smo. Preko vibera, znači ono najgore. Naravno da sam se pokajala momentalno, ali hebi ga, takva mi je priroda, kad me obuzme bes uopšte ne razmišljam samo delujem. Onda sam zvala i dobila sam ribanje najstrašnije u životu. Već sam se oprostila od veze, oplakala, međutim...prešao je preko toga već sutradan. Sad bar znam gde je granica tolerancije. I bogami izbegavam direktan sukob. A recimo kažu da škorpije ne praštaju.
Ili nailazim na neke netipične škorpije, ili ja u njima izazivam baš neka intenzivna osećanja, ali meni praštaju i ne svete mi se. Kad se tučemo, tučemo se maltene do smrti, kad se volimo volimo se do neba, ali te osobine nepraštanja i osvetoljubivosti ja nisam osetila na svojoj koži ama baš nikad.