muskarci skorpije

• Začetnik teme Začetnik teme girl 111q11
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A koji je njegov podznak?

Mars u Jarcu je jači od Marsa u Strelcu a tebi je on vladar (inače odlična pozicija za vladara :D). Ako su tvoj Mesec i njegov Mars blizu jedan drugog to baš i ne valja :neutral: (ali naravno sve zavisi od cele sinastrije)

Devica.
Sinastrija? To beše uporedni horoskop, kao slaganje? Zezala sam se s tim u trenucima dokolice: Sunce-konjukcija-Mesec, Sunce-sekstil-Venera,Sunce-konjukcija-Neptun,Sunce-sekstil-Pluton,Merkur-sekstil-Merkur,Merkur-inkonjukcija-Saturn,Merkur-sekstil-Uran,Venera-kvadrat-Mars,Venera-konjukcija-Jupiter,Mars-konjukcija-Neptun,Mars-trougao-S.Čvor,Jupiter-inkonjukcija-Saturn,Saturn-trougao-Saturn,Saturn-kvadrat-Uran, čitala sam objašnjenja...i ništa mi nije jasno, ima previše kontradiktornosti.

A pogrešila sam Mars mu je u škorpiji.

Nemoj da se bakćeš uopšte, nije ni važno. Vreme će sve samo reći :D

Edit: Svakako nije mlak odnos. Ni u ljubavi ni u svađi. Ali nimalo :lol:

Poslednja izmena:
Ne znam za druge, ali ovaj moj…bukvalno mi bude zao kad ga nesto napadnem. Ne stedi on mene nimalo, sece me recima samo tako, ali kad ga pazljivo zagledam u oci vidim koliko mu sve to tesko pada. Teski su emotivci, skorpije. Sve to spolja kao mirno, hladno, nema sanse da popusti u debati, ali uz samo malo pronicljivosti lepo mozes da vidis koliko je emotivno izbacen iz lezista. Do mere da se to manifestuje fizicki. Bas mi bilo zao. Ja sam malo temperamentnija, ali trudicu se da ga vise ne cimam tako, narocito jer je povod bio potpuno bezvezan.
Cudna sam i ja. Umesto da lepo kazem, e nedostajes mi i tako sve lepo, reagujem napadacki. Teski smo oboje ko crna zemlja - samo sam ja teza. Realno.

Mars u Škorpiji je kao dinamit. Ako dovoljnu dugo čačkaš, džabe ti je ''crna zemlja''. :)

Oprezno, sve što kažeš može biti usmereno protiv tebe. Ako imaš sreće biće uz tebe i može poprilično da istrpi, ali ako uzdrmaš bilo šta u toj vezi ili ga povrediš nekom velikom nepravdom gotovo je apsolutno sigurno da će se svetiti.

He, to sam izvalila i pre nego što sam uopšte znala di mu je mars. Intuitivno, da iza te fasade smirenog profe matematike vreba zver :D
Uvek sam verovala u svoju sposobnost da dobro "pročitam" ljude. Imali smo dva, uslovno rečeno, sukoba. Prvi put smo se zakačili zato što mi ne odgovara na poruke istog dana, a sada zato što mi nije rekao da će ići negde gde je išao. To njemu zvuči banalno, te moje zamerke. Ali za mene nisu banalne. Mene to emotivno pogađa. Negde još na početku mi je objašnjavao kako muški mozak "kompartmentalizuje", slikovito, pakuje u fioke (ljude, poslove, prijatelje, sve je to zasebno), za razliku od ženskog koji je sposoban za "multi-tasking". Još tad mi se nije dopalo kako zvuči to "pakovanje u fioke". Ne može mene da spakuje u fioku. Mene mora da mazi i pazi i da me zove Đorđe. Ja njega uvek pazim, mazim, i uopšte nemam problem da pokažem svoja osećanja, jasno, i verbalno i postupcima. Zato, ako me neki njegov postupak povredi, taman da moram da se suočim sa 200 ljutih zmajeva, neću zabosti glavu u pesak, izbaciću to iz sebe. I svađa je komunikacija. Bez komunikacije, ako nešto što te gađa emotivno, iz straha od inetnziteta škorpionskog besa, zakopaš to u sebi - to je recept za katastrofu. Taloži se jedno na drugo, gradi nezadovoljstvo i na kraju puče tikva. Desilo mi se to, i u prijateljskim i u ljubavnim odnosima već. Pa neka se ljuti, neka upotrebi svoje najotrovnije strele, samo napred. Ipak će čuti šta me je povredilo. Oni su interesantni, ti škorpioni, što nikad neće na prvu loptu da se slože, nikad neće priznati da nisu u pravu - čak i ako ih argumentima dobiješ 100%, i skoro nikad neće reći izvini. Ali, ako je "dobra" škorpija, delima će pokazati da je primio/la k znanju šta te žulja, i trudiće se na svaki način da te toga poštedi. Menja ponašanje. Sad odgovara na poruke odmah. I nastoji da se ne osećam kao "spakovana u fioku". To mi je jasno, ne zbog onoga što je rekao (a rekao je da su mi zamerke banalne i potpuno bezvezne - na 1000 puta gori način), nego zbog onoga što sada radi, a pre nije radio. Otac mi je škorpija, mama se celog svog života žali kako joj se nikad nije izvnio za neki svoj postupak koji je povredio. Kažem joj dela su bitnija od reči - c, za nju ne. Ona hoće i dela i reči. Inače majka ima jezik kao britva oštar. Tako da sam navikla da istrpim reči koje te ošinu kao bičem. A bogami umem i da uzvratim.
I da, znam da bi mi se svetio, ako bi se osetio izdanim ili ako bi ga nečim baš povredila. Poznavajući sebe, moglo bi takvu reakciju da izazove moja sklonost ka flertu. To nikad ne prepoznajem kod sebe, nekako mi urođeno; često ono što ja vidim kao ljubaznost prema drugima, bude pogrešno protumačeno pa se neprijatno iznenadim kada muškarci moju ljubaznost protumače kao poziv na udvaranje, a meni to nit je bila namera, nit na kraj pameti. O tome definitivno moram povesti računa. Do sada je bio prilično uzdržan prema meni, štedi me, na mojih par neodmerenih izjava relativno je bio ok, daleko od toga da nisam dobila verbalnu šljusku, međutim, kako znam da može...dobro je. Jednom sam stvarno odvalila nešto dno dna. Neukusno, užas. Ne znam šta mi bi, to baš ne liči na mene.
Ja horoskop pratim onako više iz zabave, ali strašno volim da analiziram postupke i reakcije ljudi. Da ih "čitam". Naročito ako se pokažu kao teški za čitanje. Onda je to super izazov :D

Da stavim u spojler, pošto k...ko fokica. Malo mi je dosadnjikavo, pa zato.

Poslednja izmena:
i skoro nikad neće reći izvini

Zavisi od Škorpije do Škorpije to, doduše. Nemogućnost izvinjenja i neslaganja je, ipak, više Jarčevska osobina. Čudno je to da ima oštar jezik, Mars u Škorpiji skoro nikada ne ide u ofanzivu. Neće bežati od izazivanja, ali to je druga stvar...

Škorpija će pronaći razlog da se naljuti, čak i kada razloga za to nema. Kada pronađe taj razlog, vraćaju se sve negativne emocije. Škorpija je znak koji veoma lako podnosi sve što je negativno. Dakle ne mora sad, ali za 5-10 godina, može da mu se vrati to sve i onda će da naplati desetostruko kada se neko najmanje nada.

Ne treba gubiti živce oko toga, samo lagano i bez svađanja.

U sinastriji mi je sa deckom veselo, njegov Mars, Pluton i Sunce su u skorpiji, a tu su i moja Venera i Pluton.Kad se naljuti spasavaj zivu glavu.:fdlan:

A gde je tebi Mars?

Problem je ako je tu Sunce jer Pluton i Sunce nisu dobar spoj. Dobar spoj sa Mars - Pluton kombinacijom nije niti jedan kvadrat niti jedan trigon, niti dodatna planeta koja bi usmerila tu energiju na pogrešan način. Jedna od izuzetno retkih pozicija koja je samoj sebi dovoljna i najbolje funkcioniše ako je ništa ne ometa, iako se u kvadratima odlično snalazi. Ovo je nešto što samo ljudi sa takvim pozicijama mogu da razumeju, sa čim se bore, od čega jačaju i na koji način eksponiraju.

U pravu si, Mars i Pluton u Škorpiji kombinacija je izuzetno dominantna. To su dve najagresivnije planete u znaku koji voli da se sveti, poigrava sa drugima, muči, uništava, razbija itd. Ovakve pozicije su izuzetno borbene i ne treba nikada izazivati bilo čime jer vrlo lako dođe do eksplozije koja nije čak ni početak onog dela gde prava borba za tu vrstu pozicija zaista počinje. Mars - Pluton u Škorpiji se odražava izuzetnim seksepilom, a ljudi koji upoznaju osobu sa takvom kombinacijom se gotovo uvek osećaju nelagodno pored njih, može se osetiti tenzija poput one kao kada se čeka da eksplodira petarda.

Mars - Pluton u Škorpiji prvo testira osobu koja izaziva, a ukoliko osoba brzo bude poražena tu je kraj svake priče. Ako kojim slučajem osoba nastavi da se suprotstavlja Mars-Pluton u Škorpiji kombinaciji, dolazi do zagrevanja, interesa i u tom slučaju se mora doživeti intezitet i osećaj apsolutne dominacije kako u fizičkom, tako i u mentalnom smislu.

Ovakva kombinacija ima ekses energije i volje, može da izdrži sve, uvek bira najteži put i konstantno sebe izaziva i svoje sposobnosti. Zato je odlično za ovu kombinaciju imati

a) Puno, puno seksa.
b) Intezivno treniranje borilačkih veština ili neki drugi fizički sport koji zahteva opsesivnu repetativnost, a najbolje ako podrazumeva da se mentalno i fizičko spoje u samodisciplini.
c) Streljaštvo
d) Ekstremni sportovi, ali kasnije u toku života.

To su pozicije koje uvek ''prežive'' i imaju jak poriv da izazivaju visoku opasnost, te da prežive ili uspeju tamo gde drugi olako padaju ili se plaše da koračaju. Pozicije koje se u mraku ne plaše ničega, koje u snovima pretuku duhove i ostale košmare, pozicija najveštijih istraživača, detektiva i manipulatora. Pogled im je uvek direktan, ''snajperski'', kao da gledaju kroz osobu i sve o njoj znaju.

Poslednja izmena:
Da li je istina da su najosvetoljubiviji?

Jeste. Pri tome ne znači da će njihova osveta biti očigledna. Osveta dolazi u najrazličitijim fokusima. osveta je ponekad i pomanjkanje osvetoljubivosti. Ugl se radi o osveti o kojoj subjekat može, a i ne mora znati. Sve informacije koje se stave Škorpiji na tanjir mogu, a i ne moraju biti iskorišćene.

Manje osvete su u vidu čekanja da se sve saspe u lice, dok su on prave, Škorpionske, veoma dugačke i traju godinama i godinama.

Uvek će se pronaći način za osvetu, to je zagarantovano. Škorpija je Reka koja kruži dok ne dođe do cilja.

Mars u Škorpiji kvadrat Pluton iliti ''water can flow or it can crash''.

Sa izraženom crtom Vage i recimo Venerom u znaku može da bude pevač, a sa crtom Strelca avanturista ili muzičar u generalnom smislu.

Daju pozitivniju Škorpiju. Sa crtama Vage može biti svađalica, dok sa crtama Strelca može da se prepusti anarhiji.

Iz nekog mog iskustva, škorpije baš i nisu osvetoljubive. Meni se nijedna nije svetila, nagore što se desilo da prestanemo da kontaktiramo, kao da nikad ništa nije bilo između nas. I u ljubavi i u prijateljstvu, i škorpionke i škorpioni. Samo jedno drugom okrenemo leđa i svako na svoju stranu. Kakva osveta, kakvi bakrači.
I uopšte, kako bi mi se svetio? Da me prebije, to mu je ispod časti, da me javno oblati, opet je to više uvreda za njega nego za mene.Šta će da mi uradi? Da mi otruje psa? Neće. Prosto, sve ono za šta zna da bi me pogodilo ne bi sigurno uradio. Recimo da sam 99% sigurna u to, 1% ostavljam za mogućnost da sam se skroz na skroz zajebala u proceni.

Može samo da proba da me nadživi, pa da dođe i pljune mi na grob.

A gde je tebi Mars?

Problem je ako je tu Sunce jer Pluton i Sunce nisu dobar spoj. Dobar spoj sa Mars - Pluton kombinacijom nije niti jedan kvadrat niti jedan trigon, niti dodatna planeta koja bi usmerila tu energiju na pogrešan način. Jedna od izuzetno retkih pozicija koja je samoj sebi dovoljna i najbolje funkcioniše ako je ništa ne ometa, iako se u kvadratima odlično snalazi. Ovo je nešto što samo ljudi sa takvim pozicijama mogu da razumeju, sa čim se bore, od čega jačaju i na koji način eksponiraju........

Hvala na ovolikom odgovoru :) Meni je Mars u Ribama.Sve ovo je tacno, znam po njemu, samo me strah da ova moja Venera ne nastrada :zima2: A privlacnost ne da postoji, nego jeeee uffff :)

A gde je tebi Mars?

Problem je ako je tu Sunce jer Pluton i Sunce nisu dobar spoj. Dobar spoj sa Mars - Pluton kombinacijom nije niti jedan kvadrat niti jedan trigon, niti dodatna planeta koja bi usmerila tu energiju na pogrešan način. Jedna od izuzetno retkih pozicija koja je samoj sebi dovoljna i najbolje funkcioniše ako je ništa ne ometa, iako se u kvadratima odlično snalazi. Ovo je nešto što samo ljudi sa takvim pozicijama mogu da razumeju, sa čim se bore, od čega jačaju i na koji način eksponiraju........

Hvala na ovolikom odgovoru :) Meni je Mars u Ribama.Sve ovo je tacno, znam po njemu, samo me strah da ova moja Venera ne nastrada :zima2: A privlacnost ne da postoji, nego jeeee uffff :)

Opusti se. Ništa ne mora da traje večno, kao prvo, kao drugo, horoskop nije nikakva garancija za uspeh ili neuspeh. Mene najviše nervira ta tajnovitost, što neće otvoreno da kaže, nego sve nešto u Marti Misterija fazonu. Toliko me to iznerviralo jednom prilikom da sam u trenutku napisala ćao smo zdravo smo. Preko vibera, znači ono najgore. Naravno da sam se pokajala momentalno, ali hebi ga, takva mi je priroda, kad me obuzme bes uopšte ne razmišljam samo delujem. Onda sam zvala i dobila sam ribanje najstrašnije u životu. Već sam se oprostila od veze, oplakala, međutim...prešao je preko toga već sutradan. Sad bar znam gde je granica tolerancije. I bogami izbegavam direktan sukob. A recimo kažu da škorpije ne praštaju.
Ili nailazim na neke netipične škorpije, ili ja u njima izazivam baš neka intenzivna osećanja, ali meni praštaju i ne svete mi se. Kad se tučemo, tučemo se maltene do smrti, kad se volimo volimo se do neba, ali te osobine nepraštanja i osvetoljubivosti ja nisam osetila na svojoj koži ama baš nikad.

Back