Djika junior
Domaćin
- Poruka
- 3.733
E na to sam mislila. Pitam se je l pomisle na svoje majke i sestre kad to govore.
Ovaj sigurno nije mislio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E na to sam mislila. Pitam se je l pomisle na svoje majke i sestre kad to govore.
Wow opet ova tema... i opet lexa
evo da odgovorim, meni je seilovanje nekako uzbudljivo, carobno, da neka princezica bude ponizena od nekog matorog prljavog protiv njene volje. Onako high end devojka, sva sredjena,namirisana lepa popularna itd, ponizena od strane najgoreg
...
Nego serously zene i muskarci nisu jednaki, zene dobijaju sve zakonski, ali mi muskarci smo iskonski superiorniji
A kad već spomenuh dečake javio se idaelni primerakWow opet ova tema... i opet lexa
evo da odgovorim, meni je seilovanje nekako uzbudljivo, carobno, da neka princezica bude ponizena od nekog matorog prljavog protiv njene volje. Onako high end devojka, sva sredjena,namirisana lepa popularna itd, ponizena od strane najgoreg
...
Nego serously zene i muskarci nisu jednaki, zene dobijaju sve zakonski, ali mi muskarci smo iskonski superiorniji
A kad već spomenuh dečake javio se idaelni primerak![]()
Jesi li bila u vezi sa nekom zenom?
bwaco pomiri se s tim da si unikatna emo gej ikona foruma
pa da
ti si opasan madafaaka pa se pale zenske na tvoj bad boy emo imidz![]()
Vas dvojica treba da se venčate.
Shto ne bi bilo moguche?Bolesnika i homicha ima koliko hochesh,pogoduje im klima.nedavno sam cula komentar jednog muskarca-svaka zena potsvesno zeli da bude silovana.....Da li je moguce da neki muskarci stvarno tako razmisljaju?
Shto ne bi bilo moguche?Bolesnika i homicha ima koliko hochesh,pogoduje im klima.
Ako sam nešto primetila, vezano za muški bes prema određenoj ženi..... to je da se on obavezno iskazuje njegovim izrazom želje za silovanjem iste žene,
sečenjem grudi
ponižavanjem njene seksualnosti
a da ne izbegnemo spektar uvreda koje odjednom sa: *****, gade, kretenu, degenu, idiote; prelaze na: dr oljo frigidna, ku rvo, kujo, kučko, nedoyebbana i td.
Samo manijacinedavno sam cula komentar jednog muskarca-svaka zena potsvesno zeli da bude silovana.....Da li je moguce da neki muskarci stvarno tako razmisljaju?