Muškarci, seks i nasilje...

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Wow opet ova tema... i opet lexa
evo da odgovorim, meni je seilovanje nekako uzbudljivo, carobno, da neka princezica bude ponizena od nekog matorog prljavog protiv njene volje :zaljubljena:. Onako high end devojka, sva sredjena,namirisana lepa popularna itd, ponizena od strane najgoreg :D...
Nego serously zene i muskarci nisu jednaki, zene dobijaju sve zakonski, ali mi muskarci smo iskonski superiorniji

evo da odgovorim, meni je seilovanje nekako uzbudljivo, carobno, da neka princezica bude ponizena od nekog matorog prljavog protiv njene volje :zaljubljena:. Onako high end devojka, sva sredjena,namirisana lepa popularna itd, ponizena od strane najgoreg :D...
Nego serously zene i muskarci nisu jednaki, zene dobijaju sve zakonski, ali mi muskarci smo iskonski superiorniji

i ne samo to nego smo i do ja ja mnogo

A kad već spomenuh dečake javio se idaelni primerak :D

ja da sam zena bio bih iskljucivo sa starijim zenama u vezi sa 25 tako nesto.. Msm da sam neka mala klinka xD... To je tako gotivno. Gledao sam u jednoj seriji tako neka mala se zaljubila u neku stariju zenu bas je romanticno xD.
To je lep spoj dve nezna objekta koji niko ne moze da mrzi, najneiskvarenija ljubav medju dve divne devojke koje se vole ut eskom i okrutnom muskom svetu <3
Dobro preterujem, ali cool je xD.. A cool je i ako su kucke obe xD

Ako sam nešto primetila, vezano za muški bes prema određenoj ženi..... to je da se on obavezno iskazuje njegovim izrazom želje za silovanjem iste žene,

sve zene manje vise vole da budu silovane od muskarca koga zele... da im ga znaci ko stoka nabije ptethodno cepajuci ih u paramparcad..mislim gaNderobu i ves i tako to.... :roll:

sečenjem grudi

:eek:

ponižavanjem njene seksualnosti

:think:

a da ne izbegnemo spektar uvreda koje odjednom sa: *****, gade, kretenu, degenu, idiote; prelaze na: dr oljo frigidna, ku rvo, kujo, kučko, nedoyebbana i td.

nemoj vise lekso ovlazih od ovog poslednjeg a verovatno i svaka zena kojoj u trenutku strasti otkacis i odvalis taku prostotu a ona oma ko da si je metuo na trofazni generator i pocinje da se trese dokazujuci staru budisticku mantru da se moze orgazmirati i bez dodirnuca :mrgreen:

Back