Muškarci sa stavom

Homoljac

Domaćin
Poruka
3.155
Šta mislite o elegantnim muškarcima, koji imaju držanje, stav ?

http://2.***************/-pAMN_hAMhdA/Tx51hRSUhAI/AAAAAAAAAkQ/Py_N4K7u6kg/s640/chuck-bass.jpg
a_5356fed0.jpg

banderas_1.jpg

banderas_1.jpg

Imam visoko mišljenje o ljudima koji drže do sebe i brinu o sebi.
Ne volim samožive i narcisoidne osobe, nerviraju me egocentrici.

Ali, ako osoba živi posebnim stilom, pazi na higijenu, ishranu, oblačenje, rekreaciju, ne zapušta se u edukativnom maniru i sl., to je onda za respect i pohvalu.

Konkretno, o muškarcima koje si naveo kroz njihove fotografije:

Antonio Banderas je meni jedno veliko „pfff“, izvikan poput Klunija i Pita.
Meni neinteresantan i zev, zev u svakom pogledu. Okej, lepo izgleda, ali ne okupira mi priče vrednu pažnju ni na nanosekundu.

Dok, ovaj drugi glumac, poznatiji po svom GG liku kao Chuck Bass, e, on je eć nešto drugo.
Moramo biti svesni da je Ed Westwick naučio da bude Chuck kroz ulogu, ali on sam nije on.
Njegov privatni street style je nešto skroz levo.
Ipak, taj fiktivni mladić zaista ima neki poseban šarm, iako odglumljen po scenariu.
Dopada mi se kako su ga kostimografi oblačili kroz čitavu seriju, samo, jedno je njujorška menhetnska elita koja živi u vrhu Empajera.
Kad se voziš limuzinom sa ličnim šoferom od tačke A do tačke B svaki dan po ceo dan (i noć), možeš sebi da priuštiš komfor i luksuz da 24/7 budeš tip-top skockan.
Dobro zvuči teoretski i na TV ekranu, ali u praksi je totalno nepraktično.

Imam visoko mišljenje o ljudima koji drže do sebe i brinu o sebi.
Ne volim samožive i narcisoidne osobe, nerviraju me egocentrici.

Ali, ako osoba živi posebnim stilom, pazi na higijenu, ishranu, oblačenje, rekreaciju, ne zapušta se u edukativnom maniru i sl., to je onda za respect i pohvalu.

Konkretno, o muškarcima koje si naveo kroz njihove fotografije:

Antonio Banderas je meni jedno veliko „pfff“, izvikan poput Klunija i Pita.
Meni neinteresantan i zev, zev u svakom pogledu. Okej, lepo izgleda, ali ne okupira mi priče vrednu pažnju ni na nanosekundu.

Dok, ovaj drugi glumac, poznatiji po svom GG liku kao Chuck Bass, e, on je eć nešto drugo.
Moramo biti svesni da je Ed Westwick naučio da bude Chuck kroz ulogu, ali on sam nije on.
Njegov privatni street style je nešto skroz levo.
Ipak, taj fiktivni mladić zaista ima neki poseban šarm, iako odglumljen po scenariu.
Dopada mi se kako su ga kostimografi oblačili kroz čitavu seriju, samo, jedno je njujorška menhetnska elita koja živi u vrhu Empajera.
Kad se voziš limuzinom sa ličnim šoferom od tačke A do tačke B svaki dan po ceo dan (i noć), možeš sebi da priuštiš komfor i luksuz da 24/7 budeš tip-top skockan.
Dobro zvuči teoretski i na TV ekranu, ali u praksi je totalno nepraktično.

Veoma lepo obrazloženo mišljenje, hvala ti na tome .

A što se tiče ljudi koje sam naveo, učinio sam to čisto zbog stila oblačenja, kako bih slikovito dočarao misao .
Tema se pre svega odnosi na odelo i stil oblačenja ljudi koji žele da budu elegantni ali atraktivni .

Postujem ljude od stava.

Pretpostavljam da je stil bar delic opsteg stava, odnosa prema sebi i pokusaj predstavljanja sebe okolini na jedan suptilan, neverbalan nacin.

Naginjem elegantnim ljudima jer mi njihova "persona", tj. pojava, ukazuje da se verovatno radi o mirnim, stalozenim ljudima koji imaju cvrste navike u vremenu a ja nalazim da je to privlacno, bilo da se radi o poznanickom ili emotivnom odnosu. Red u sebi red oko sebe. Naravno, greske su moguce ali svi mi robujemo ponekad predrasudama. Od poznatih osoba meni najpre padne na um Robert Redford, od mladjih, recimo, Aaron Eckhart.

Poslednja izmena:

Back