muskarci sa komplexom vise vrijednosti .

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
kazu da je komplex vise vrijednosti zapravo prikriveni komplex manje vrijednosti . kako na vas ostavljaju dojam takvi muskarci koji misle da su nesto extra . da li ih otkantate ili se zakacite za njih . ne mislim sada na one sa zlatnim lancima i celavom glavom vec vise one pickice koje glumataju da su nesto posebno a propjevali bi nakon 2 - 3 samara .:whistling:

kazu da je komplex vise vrijednosti zapravo prikriveni komplex manje vrijednosti . kako na vas ostavljaju dojam takvi muskarci koji misle da su nesto extra . da li ih otkantate ili se zakacite za njih . ne mislim sada na one sa zlatnim lancima i celavom glavom vec vise one pickice koje glumataju da su nesto posebno a propjevali bi nakon 2 - 3 samara .:whistling:

A, što pičkice da pevaju ?
Jel' to Dačić poručio da je sprečen ?
:think:

Za njih se brzo pročuje kakvi su jer stalno guraju to svoje ja i ego u sve segmente njihovog života ali i u društvu. Zašto su takvi? Pa mislim da su duboko u sebi nezadovoljni i željni mnogo čega ali to ne žele sebi priznati. Kompleks više vrijednosti ih ozdravljuje da tako kažem i njihov nemir tada postaje podnošljiv. Mnogi ih izbjegavaju ali oni su jednostavno tu- dio društva.

Smaraju me generalno.

ma generalno ne obracam paznju na to sta muskarac prica. narocito na to sta prica o sebi:lol:
posmatram.
ocim ruke, govor tela, celokupno ponasanje, osmeh, odnos prema drugima,..
ako mi imponuje, svim tim, onda moz da prica sta oce.
a ako je neki usro, a busa se, uuu..onda zaobidjem. eto.

Obožavam ih ...
Svi nešto vrede, hvalospevi o sebi ...pa neće da dozvole ovo ili ono ...njima je to nipodaštavajuće
Oni će Šefu reći ...ovo i ono
Kad dođe šef nema ih ...tišina ...ne postoje

To su zapravo...Miševi. U najavi.

Kompleksi su čudo.

Bili i ostali.

Jedno je šta mi svi o sebi volimo da mislimo a sasvim je drga stvar, šta smo realno.

A ta dva, su obično u suštoj suprotnosti i da ne kažem sprezi.

Mislim, da se iza toga krije duboka nesigurnost, i upravo iz težnje o svesnosti da nismo ono što želimo biti, imaš neki trip, da sebe prikazuješ boljim, nego što kao čovek, jesi.

Mada ja sma laik, trebalo bi pitati stručna lica, šta se iza toga zaista nalazi. I krije.

U jedno sam sigurna; ništa dobro i lepo. 100 %.

:bye:

ja sam extrica i tim se dicim:heart:

Back